Bet365 Live Streaming

Вход в Bet365
Съдържание
  1. Мачове на живо от bet365
  2. Условия за преглед на видеата
  3. Спортове с пряко предаване
Прякото предаване важи само за класиращи се клиенти. За да гледате пряко спорт от bet365, конните надбягвания във Великобритания по At the Races или Racing TV и надбягвания в САЩ по XpressBet US или At The Races, трябва да имате средства в сметката или да сте направили залог през последните 24 часа. За да гледате другите състезания във Великобритания, които не са по At the Races или Racing TV и надбягвания в САЩ по XpressBet US или At The Races, трябва да направите квалифициращ залог на минимална стойност 1 лев за победа или 0,50 лв. подсигурен залог (или еквивалент в друга валута) на Вашата селекция. Това важи за единични и множествени залози. За Тоте и другите залози за фонд важат минимални залози.

Как да гледаме мачове на живо в bet365?

Едва ли има потребител на bet365 за България, който не се е възползвал от услугите на прякото предаване. Аз лично ги харесвам доста и често прибягвам до тях, особено когато залагам в спортната секция на живо. Bet365 пряко предаване е достъпно само за регистрирани клиенти на компания, а освен това важат и някои допълнителни правила.

Самото пряко предаване е налично през раздела за спортни залози на живо от бет365. Когато има активно видео на живо за конкретно събитие, това се обозначава със специална иконка. Видеото се активира от областта с интерактивната анимация и се показва в малък прозорец. Освен това, често пъти използвам и алтернативния начин за достъп до live streaming услугите. Това става през допълнителното екстра меню в сайта, което ме води към раздела с функции и пряко предаване. Там мога да намеря всички текущи събития на живо.


Какви са условията за достъп до прякото предаване?

Установих, че трябва да разполагам с положителен баланс по сметката си, за да получа достъп до преките предавания. Ако сметката ми е на нула, няма да мога да ги гледам. Има едно допълнително условие за това правило и то е, че ако имам активен залог, направен през последните 24 часа, пак ще получа достъп до преките предавания. Разбира се, някои видеа на живо за конни надбягвания изискват първо да се извърши залог на тях и чак тогава да бъде активен live streaming-а.


За кои спортове и първенства се предлага видео на живо от бет365?

Разнообразието тук е налице, като от личен опит мога да споделя, че аз използвам прякото предаване най-често за bet365 събития на живо от света на футбола. Някои първенства не са достъпни за България, но повечето са на разположение. Наред с най-популярния спорт у нас, бет365 видео на живо има още за тенис, баскетбол, електронни спортове, тенис на маса и други. Поне тези са спортовете, за които аз съм използвал прякото предаване.

Вход в Bet365

FAQ

Мога ли да гледам мач на цял екран?

Не, това е един от недостатъците на опцията според мен.

Как да разбера мачовете днес, които бет365 ще предава пряко?

В сайта има програма с мачовете на живо за деня. Там проверявам кои от събитията ще бъдат налични с пряко предаване.

Каква сума трябва да имам по сметката си, за да гледам видео на живо?

Нужно е да имаме положителен баланс или да сме извършили един залог в последните 24 часа. За някои конни надбягвания се изисква извършването на квалифициращ залог преди да получим достъп до прякото предаване.

Мога ли да гледам българското първенство на живо в bet365?

Не, няма такава опция, понеже правата се държат от друга компания.

Безплатна ли е live streaming услугата на букмейкъра?

Да, няма нужда да заплащате нищо, за да я използвате, стига да имате акаунт в системата и да сте изпълнили условията за преглед на видеата на живо.

Мога ли да гледам мачове на живо през телефона си?

Да, bet365 поддържа преките предавания както през мобилната си версия, така и през апликацията си.


Вижте всички 8 отзиви за Bet365
Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност