Bet365 Промени залог

Вход в Bet365
Съдържание
  1. Същност на функцията
  2. Видове промяна на залога
  3. Правила за промени на залог
  4. Спортове
  5. FAQ

Какво представлява опцията за промяна на залога от bet365?

В сайта на онлайн букмейкъра bet365 има най-различни опции и функции, които могат да се използват при залозите. Аз прибягвам до повечето от тях, една от които е тази за промяна на залога. В английските среди тя е позната още като bet365 edit bet. Чрез нея платформата ни дава шанс да променим вече направени залози. Самите промени са предварително зададени в системата, като на нас ни остава да ги приложим, ако това е желанието ни.

Когато реша да използвам някоя от опциите за промяна, аз трябва да заредя секцията с активните си залози. След това проверявам дали за конкретен залог е налична опцията за промяна. За да бъде това факт, самият залог трябва да подлежи на cash out. Без кеш аут сума функцията за промяна на залог няма да бъде на разположение.

Вход в Бет365


Видове промени на залог

Преди да започна с използването на функцията за промяна на залога в бет365, отделих време да се запозная с различните начини на промяна. Сега е моментът да ви ги споделя. При прегледа на различните възможности за промяна, които bet365 дава за залозите на спортни събития, установих следните опции:

Добавяне на селекция

След като избера бутона за добавяне на среща към фиша, системата ми зарежда спортния раздел на bet365, откъдето мога да избера селекцията, която искам да добавя. При тази намеса всички коефициенти във фиша се обновяват спрямо текущите към момента, а не остават в първоначалния им вариант.

Размяна на селекция

Една от интересните за мен опции при промяна на залог в bet365 е тази за смяна на селекция. При тази възможност имам шанса да заменя една селекция с друга, но само от същия пазар. Това означава, че мога например да променя избора си за под 2,5 гола в мача на над 2,5 гола в срещата. Коефициентите за събитията ще се обновят спрямо текущите.

Премахване на селекция

Намесата тук е точна и ясна – избирам кое от събитията желая да премахна и то вече не е част от фиша ми. Разбира се, това е възможно само за активните ми залози и няма как да премахна селекция, която е загубена. Коефициентите при премахване на среща се обновяват със запазването на промените.

Промяна вида на залога

При тази опция получавам шанса да променя вида на своя залог. Това ще рече, че bet365 ми позволява да превърна правата си колонка в залог тип система. Например, ако имам множествен залог с 5 селекции, мога да го преформатирам към система 3 от 5 или 4 от 5. И тук, разбира се, коефициентите се актуализират.

Увеличаване на залог

Тази функция е доста удобна, когато променя решението си за даден залог и желая да добавя още по-голяма сума на залога към него. Няма нужда да избирам същите селекции в нов фиш, а е достатъчно да избера бутона за увеличаване на залога и да добавя сумата, която желая да поставя към залога си. Разбира се, като основна се взема сумата, която към момента се дава за кеш аут и към нея се добавя допълнителната.

Искам да уточня нещо много важно при извършване промяна на залог в бет365. Всеки път, когато сте готови с промените си, изберете бутона “Запази Промени” и след това цъкнете на “Потвърди”. По този начин аз изпращам заявката за промяна и тя се отразява веднага на талона ми.


Кои са най-важните правила при използване на Bet365 Edit bet?

Няма как да спестим и информацията относно условията към наличната функция. Ще обобщя основните от тях в следния списък:

  • Само залози, които подлежат на bet365 cash out, могат да бъдат променяни
  • При всяка промяна чрез тази опция като сума за новия залог се приема тази, която в момента се дава като кеш аут
  • Ако създам залог и после искам да го променя, няма да имам тази възможност
  • Ако дадено събитие от фиша не е налично с пазари за live залози в системата на оператора, тогава залогът не може да се променя
  • Коефициентите при промяна на залога се обновяват спрямо текущите

При кои спортове функцията е налична?

Установил съм, че функцията “Промени залог” на bet365 е активна за най-различни спортове и шампионати. Те включват популярните опции за залози на футбол, баскетбол и тенис, които аз съм изпробвал. Въпреки това, може да променяте залози и за събития, които са от други спортни дисциплини.

Що се касае до първенствата, за които опцията ще бъде налична, бих искал да ви уверя, че няма големи ограничения. Ако даден мач се предлага за залози в реално време от bet365, шансът той да подлежи на промяна е голям.

FAQ

Всеки залог ли може да бъде променен?

Ако дадена селекция не е достъпна в секцията за залози на живо, тогава тя не може да се променя.

Мога ли да използвам опцията за промяна на залог от бет365 при мач на живо?

Да, позволена е подобна намеса, но трябва да се съобразите с бързите промени на коефициентите при live залозите.

Мога ли да извърша редакция на залог от bet365 през телефона си?

Да, опцията може да бъде спокойно използвана и през мобилните услуги на букмейкъра, включващи апликация и мобилна сайт версия.

Ще мога ли да затворя залога си, ако нямам cash out за него?

Не, само залози, за които има активна сума за затвори залог ще могат да бъдат променяни в сайта на bet365.

Запазват ли се началните коефициенти при промяна на залог?

Не, при извършване на бет365 редакция на залог всички коефициенти се актуализират спрямо текущите им стойности.

Мога ли да добавя или премахна повече от една селекция в своя електронен талон?

Да, стига фишът ви да го позволява, защото ако той е с 2 селекции, няма да може да ги премахнете изцяло.


Вижте всички 8 отзиви за Bet365
Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност