Bet365 Cash out

3.1 Звезди: Добър
3.1
Вход в Bet365.com
Съдържание
  1. Същност
  2. Как се затваря залог в bet365?
  3. Частичен Cash out
  4. Автоматичен Кеш аут
  5. Спортове с cash-out
  6. FAQs

Същност на bet365 затвори залог

Бет365 е сред пионерите на въвеждането на някои от функциите в модерните онлайн залагания. Една от опциите при залозите, които се славят с висока популярност, е тази за затваряне на залога. Тя е позната още като bet365 cash out и дава възможност на играчите да прекратят залога си преди да е настъпил неговия финал.

Чрез бет365 затвори залог аз виждам две основни възможности. Първата е да минимизирам загубите от своя залог, ако той не се развива в моя полза. Това става като предварително използвам функцията затвори залог и спася част от заложената сума. При втория вариант развитието на залога ми е благоприятно. По този начин мога да използвам bet365 кеш аут и да спра залога си преди финала на събитията от него. Това означава, че ще получа по сметката си сумата, която се предлага за кеш аут и няма да е нужно да тръпна до последната минута от мачовете.

Това е функция, която определено привлече вниманието ми още когато се сблъсках с нея за пръв път. Не случайно тя стана толкова предпочитана от играчите.

Вход в bet365


Как да затворя залога си в bet365?

За да използвам функцията на оператора bet365, първо трябва да имам активен залог. Преглеждам всичките си активни залози и ако за някой от тях се предлага опция “Затвори залог”, на самия талон ще видя бутон с изписана на него сума за кеш аут. Това е сумата, срещу която се съгласявам да прекратя своя залог.

Единственото, което се изисква от нас, за да спрем залога си, е да изберем бутона за потвърждаване на желанието ни да използваме cash out. След като го направим, сумата се превежда по сметката ни, а залогът се смята като уреден.


Частичен cash out в bet365

Няма как да пропусна да отбележа и една друга опция, която ми направи впечатление в сайта на бет365. Става дума за функцията частичен кеш аут, която дава възможност да прибера част от сумата от залога и в същото време да оставя залога активен с останалата част. Това е удобна възможност, когато не сме сигурни дали искаме да затворим залога си, а в същото време желаем да получим някаква възвръщаемост.


Bet365 автоматично затваряне на залог

След като установих, че опцията затвори залог на bet365 има и още една функция, останах очарован. Говоря за автоматичния cash out. Чрез него имам шанса да настроя сумата, на която ще бъда доволен да затворя своя залог. Ако той я достигне, автоматично ще се активира cash out-а. Това означава, че няма нужда постоянно да следя развитието на своите залози, след като съм настроил автоматичното затваряне.


За кои спортове има кеш аут?

Не е наличен точно определен списък, по който да отчетем всички спортове и събития, за които се предлага bet365 кеш аут. Въпреки това обаче, функцията е налична за различни спортове, сред които футбол, тенис, баскетбол и други. Важно уточнение, което трябва да направя е, че ако едно събитие не се предлага с възможност за залози на живо, докато протича, тогава и cash out за него няма да е наличен в сайта на бет365. Това съм установил от опита си със сайта.

Мога да ви уверя, че рядко функцията няма да бъде на разположение. Особено ако залагате на водещите спортни събития, може да бъдете спокойни, че тя ще бъде активна.

FAQ

Заслужават ли си сумите при bet365 cash out?

Да, предлаганите суми за затваряне на залог са добри и конкурентни спрямо тези при останалите сайтове за залагания.

Мога ли да затворя залога си на живо?

Да, това е възможно. Дори е добре да знаете, че ако залог не се предлага с пазари в реално време, той не подлежи на cash out.

Защо не мога да затворя залога си в bet365?

Ако има блокиран пазар и смяна на коефициента при мача на живо, кеш аут ще бъде временно недостъпен.

Ако използвам веднъж частичен cash out, мога ли впоследствие да затворя целия си залог?

Да, тази възможност е налице, изпробвал съм я и смея да твърдя, че е удобна.

Какво става, ако сумата за автоматичния кеш аут не бъде достигната?

В този случай bet365 просто няма да затвори автоматично залога и ще го остави да се уреди според развитието на селекциите.

Мога ли да затварям залога си през телефона?

Да, мобилните услуги на bet365 поддържат всички разновидности на опцията затвори залог, така че няма да имате проблем с използването им.


Вижте всички 8 отзиви за Bet365
Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност