Efbet Регистрация

100%
3x
10 лв.
400 лв.
Вход в Efbet
Efbet Бонус
100% Бонус До 400 лв.
Съдържание
 1. Регистрация в ефбет
 2. Efbet регистрация през телефон
 3. FAQ

Регистрацията в Efbet позволява на играча да се възползва от услугите в онлайн платформата. Всеки регистриран потребител, който депозира в сайта, ще може да залага на спорт, казино и други игри, както и да се възползва от методите за разплащане. Как се прави регистрация в Ефбет, може да прочетете тук в нашето ръководство посветено на отварянето на акаунт в уебсайта.


Стъпки за регистрация в Efbet

Ако влизате за пръв път в Efbet, то със сигурност ще поискате да научите как се прави регистрация в сайта за залози. При отварянето на акаунт няма нищо трудно и е достатъчно да цъкнете на бутон „Регистрация“ в горната дясна част на първата страница, за да се отвори формата, в която трябва да попълните данни за профила си, както и пълни лични данни. Предлагаме Ви стъпките за регистриране в Ефбет, така че да се справите бързо и лесно.

Бързи стъпки за регистрация в efbet:
 1. Влезте в сайта на букмейкъра и изберете бутона за регистрация
 2. Ще ви се зареди формата за създаване на сметка
 3. Попълнете данните за профила си
 4. Въведете личните си данни и продължете напред
 5. Вашият акаунт вече е създаден и системата ви дава опцията да извършите бърз депозит

Създай ефбет акаунт

Сега нека опишем процеса по откриване на сметка в efbet и с пълните му подробности:

 1. Отворете формата за регистрация
  Влизайки в сайта ще видите линк на име „Регистрация“, който стои горе в дясната част на страницата. Кликвайки на него, ще бъдете отведени към нова страница, която представлява електронен формуляр за попълване с различни данни. След като го попълните, вече ще можете да залагате в Efbet.

 2. Регистрация (данни за профила)
  ефбет регистрация - данни
  На първо място ще се появи графа, която трябва да запълните с данни, изискващи от Вас да попълните полетата, които ще използвате като потребител. Това са данните, с които ще можете да осъществите вход в Efbet. Ето какви полета ще видите и как най-точно се попълват те във формуляра:
  • Потребителско име – напишете името, с което ще влизате в сайта
  • Парола – напишете парола, с която ще влизате в сайта
  • Потвърдете паролата – тук трябва да напишете паролата отново
  • Промоционален код – напишете промо код за Efbet, ако имате такъв
  • Имейл – задължително изпишете имейл адреса, който използвате
  • Потвърдете, че имате навършени 18 години и сте съгласни с условията на компанията

 3. Лични данни
  efbet регистрация - лични данни
  Това е следващата стъпка за откриване на сметка в Efbet. Тук напишете личните си данни, такива каквито присъстват в документа Ви за самоличност. Не публикувайте фалшиви лични данни, защото те ще бъдат проверени от букмейкъра, който ще изиска верификация.
  • Попълнете националност, език, валута и пол
  • Оставете телефонен номер за контакт, име и фамилия
  • Посочете дата на раждане и впишете ЕГН
  • Запълнете полетата за адрес, град, област и всички други
  Ако сте готови, то тогава потвърдете регистрацията и ще Ви бъде изпратено писмо за активация на профил на имейла, който дадохте по време на попълване на регистрационната форма. Влезте в имейла си и натиснете върху активационния линк, който ще видите. След това се завърнете в сайта на Efbet и ще можете да влезете с потребителско име и вашата парола.

 4. Efbet Депозит
  efbet регистрация - депозит
  След като сте готови с този процес, ще преминете към стъпка номер 3, която не е задължителна, но ви дава лесен и бърз начин да направите бърз депозит в сайта на ефбет. Ще имате достъп до избор на начин на плащане и сума на депозиране, като единствената информация, която още трябва да попълните е паролата за вашия акаунт.
*ВАЖНО

След регистрация в Ефбет ще се наложи да преминете и през верификация. Това значи, че трябва да сканирате личен документ, в който са посочени данните ви – лична карта или пък шофьорска книжка. Предайте двустранно сканирания и цветен документ на букмейкъра, като напишете писмо с текст „Верификация на акаунт“ и прикачите файловете. Писмото се изпраща на електронната поща на поддръжката, чийто имейл адрес е [email protected].


Регистрация в Efbet през мобилно устройство

ефбет регистрация през телефонПотребителите на Efbet могат да направят регистрация и през мобилни устройства, каквито са смартфоните, айфоните и таблетите, работещи с Android или iOS. За да се отвори сметка в Ефбет чрез мобилен апарат, е нужно да използвате мобилната версия на сайта или да свалите мобилното приложение на efbet за споменатите системи. След като го направите, ще видите бутон за регистрация, на който трябва да се натисне, за да се зареди формата, в която се попълват данни за профил и лични данни. Реално погледнато графите са същите, каквито важат и за регистрация с компютър.

В случай, че имате акаунт, който сте създали чрез десктоп версията на сайта, то не се налага да създавате акаунт през мобилното устройство. Вие ще можете да влизате с вашето потребителско име и парола, които вече сте регистрирали. Ако обаче нямате акаунт до този момент, то тогава си направете такъв. Процедурата не е сложна и отнема няколко минутки. Нужната информация е същата, каквато описахме в предишната точка.

В случай, че желаете да се регистрирате чрез мобилната версия, можете да посетите адреса mobile.efbet.com използвайки браузъра на телефона или таблета. След това просто кликвате на регистрация и вписвате всички данни, които ще Ви бъдат изискани. Другата възможност е да изтеглите апликацията, да я отворите и също да се насочите към „Отвори акаунт“ за нов профил.

Регистрация в efbet mobile

FAQ

Как да активирам акаунта си в Efbet?

Ако сте минали през стъпките за регистрация, трябва да влезете във вашата електронна поща и да отворите писмото от Efbet, където ще откриете линк за активация на акаунта.

Как се верифицира Efbet сметка?

За да получите възможност да си теглите печалбите, е нужно да направите верификация, като предадете сканиран документ за самоличност на компанията, изпращайки го на имейла им.

Какво е нужно, за да получа efbet бонус след регистрация?

Условието е да депозирате пари във вашата сметка, които да Ви класират за бонуса. За целта прегледайте правилата на началните бонуси и вижте минималната сума, която да депозирате, за да се класирате за бонуса.

Забравих паролата си за ефбет логин – как да я възстановя?

Под полетата за вход в сайта на Efbet ще видите опцията „забравен логин“, на която трябва да кликнете. Посочете потребителско име и дата на раждане, а след това сложете отметка на „изпрати на имейл новата парола“. Така ще получите поща с вашата нова парола.

Мога ли да изтрия профила си в Efbet?

Вие можете да изискате изтриване на вашия ефбет профил, след като се свържете с поддръжката.

Как да прекъсна временно достъпа си до efbet сметката?

Кликнете на вашия профил, а след това на графа „Лични данни“. Изберете таб „Разумно залагане“, където можете да лимитирате депозитите си, както и да ограничите достъпа до сайта.

Какво да направя, за да депозирам в Ефбет?

Цъкнете на линка депозит, който ще видите в сайта, а след това от падащия списък изберете метод за депозиране. Попълнете нужната информация към избрания от Вас метод.

Как да тегля от Efbet?

Влизайки в профила на сайта, се ориентирайте към раздел „Депозити и тегления“, а след това щракнете на секция „Тегления“. За да теглите пари, трябва да сте минали през верификация. Така ще Ви се появят методите, с чиято помощ можете да изтеглите спечелените пари.


Вижте всички 19 отзиви за Efbet
Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност