Бет365 Методи за теглене

Вход в Bet365
Bet365 Бонус
100% Бонус До 100 лв.
Съдържание
  1. Методи за теглене
  2. Как да изтегля от bet365?
  3. FAQ

Налични методи за теглене от бет365 сметка

За да играем при онлайн букмейкърите, имаме нужда от средство да депозираме в сметката си. Когато дойде време да изтеглим печалбите си, отново имаме нужда от подобен метод. В следващите редове ще ви разкажа какви са начините и как точно става изтеглянето на парични средства от сайта на bet365.

Преди всичко, нека започна с наличните опции, които могат да се използват за заявка на теглене от сметка. Самите методи варират за различните държави, но за България начините са няколко. От опит мога да споделя, че тегленията с банкови карти са сигурни и надеждни. Въпреки това, има и други типове методи като банков трансфер или електронни портфейли, които също заслужават доверие. Те пак са достатъчно надеждни при изпълнението на транзакции.

Що се отнася до лимитите, те варират между методите, но в системата на букмейкъра ще ви се покаже информация за избрания метод. Например, когато стартирате процеса по изплащане на печалба, в полето за въвеждане на сума ще видите минималния лимит за теглене. При различните опции за разплащане този лимит варира.

Другата информация, която искам да ви споделя, е свързана с времето за обработка на транзакциите по теглене. Тук също има различни периоди, като опитът ми показва, че най-бързо това се случва с електронните портфейли. Иначе, и при другите методи няма да се налага да чакате дълго време, за да се осъществят преводите.

Вход в bet365


Стъпки за изтегляне на пари от бет365

След като ви въведох в темата за изтегляне на пари от bet365 сметка, време е да продължа напред и да ви споделя стъпка по стъпка как аз правя заявка за теглене от сметката си. На първо време, нека отбележа, че тегленето се извършва с метода, чрез който сте направили депозит в бет365 акаунта си. Системата автоматично ви дава като опция за теглене този метод, с който сте извършили депозит. Такова е правилото при теглене в бет365.

Ето и какви са стъпките, които предприемам, за да изтегля пари от своята сметка:

  1. Първото нещо е да вляза в сметката си в сайта на bet365
  2. Следва клик върху настройките на профила, откъдето избирам раздел Банка
  3. Системата ми показва няколко избора в нова страница, като тук селектирам Теглене
  4. В прозореца за заявка на изтегляне автоматично се зареждат данните на последния метод, който съм използвал за депозит
  5. Въвеждам нужната информация и сумата, която желая да изтегля
  6. Потвърждавам желанието си за изтегляне на сумата от своята сметка и заявката се изпраща

Бих искал да допълня, че всички заявени тегления могат да се отменят в конкретен срок. Това става през опцията за отмяна на чакащо изплащане.

FAQ

Каква е сумата за минимално теглене от бет365?

Тя варира спрямо избрания метод за изтегляне на пари и ще се покаже в полето за въвеждане на сума, когато желаете да заявите изплащане.

Колко пари най-много мога да изтегля от bet365?

Максималната сума за теглене зависи от метода, който изберете. Съветът ми е да проверите актуалната информация директно през профила си в сайта на оператора.

Какво да правя при проблем с теглене от бет365?

Свържете се с отдела по обслужване на клиенти за съдействие.

Колко време отнема процеса по изтегляне на средства от сметка в bet365?

Моите тегления отнемат няколко дни, но това зависи от избрания метод. От опит знам, че най-бързи са трансферите през електронни портфейли.

Как да направя теглене от бет365 след печалба?

Нужно е да заявите изплащането и след като то бъде обработено от служители на бет365, сумата ще бъде прехвърлена към посочената от вас финална точка.

Как да заявя изплащане в бет365 през телефона си?

Доста хора се питат “Как да изтегля през мобилното приложение?”, а отговорът е много прост. Трябва само да следвате стъпките, които споделих в този материал.


Вижте всички 8 отзиви за Bet365
Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност