Bet365 Създай залог

Вход в Bet365
Bet365 Бонус
100% Бонус До 100 лв.
Съдържание
  1. Какво е Bet365 Създай залог
  2. Използване на функцията
  3. Спортове и събития
  4. FAQ

Какво представлява функцията Bet Builder от bet365?

Спортните залози винаги са били любимият ми раздел в сайта на bet365. Ето защо оставам заинтригуван всеки път, когато видя нова опция или функция за залог. Такава е и възможността “Създай залог” от bet365. Тя дава възможност на играчите да създадат свой собствен залог със селекции от едно и също събитие.

По-запознатите от вас са наясно, че преди време никой сайт за залози не предоставяше опцията да поставим в един талон няколко селекции от един мач. Сега обаче това е различно, а опцията за комбиниране на събития от бет365 е инструментът, с който се случват нещата. Разбира се, има определени условия, според които това става.

На първо време, трябва да се уверите, че избраното от вас събитие подлежи на подобна конструкция на залог. За целта, когато разглеждате всички налични маркети към срещата, сред разделите потърсете “Създай залог”. Така ще установите дали може да използвате билдъра. Освен това, има ограничение в броя селекции, които може да добавяте. Също така, трябва да сте наясно, че нямате право към конструирания залог да добавяте и външни селекции, т.е. такива от други събития.

Към Bet365 Спорт


Как се използва Създай залог от бет365?

Преди да ви дам инструкциите как се използва функцията, бих искал да спомена, че тя е налична както за събития преди мач, така и за срещи на живо.

След като сте избрали събитието, за което ще използвате функцията bet builder, трябва да достъпите всичките му налични пазари. Там ще видите бутона за създаване на залог и опцията за добавка на селекции. Когато кликна на бутона за добавяне на пазар, системата на bet365 ми показва наличните видове маркети, като например победител в мача или брой голове. Нужно е да избера някой от тях и да дам своето предположение – например, победа за домакина. След това мога да продължа с добавянето на още мачове. Следвам същата процедура и по този начин комбинирам различни маркети от едно и също събитие.

Докато добавяме своите селекции, системата на букмейкъра автоматично изчислява общия коефициенти за нашия избор. Когато сме готови, остава да изберем бутона с показания общ коефициент, като по този начин добавим създадения залог към фиша ни. От там можем да изберем сумата на своя залог, след което да го потвърдим.

Не забравяйте, че за да бъде успешен създаденият залог, всички избрани селекции в него трябва да бъдат познати.


За кои спортове и събития опцията е налична?

Аз лично, използвам функцията на футболни мачове, но при проверките ми в сайта съм виждал, че е активна и за събития от света на баскетбола и тениса. Разбира се, не всички първенства и шампионати могат да подлежат на създаване на залог за техните събития, но функцията не липсва сред водещите мачове.

Независимо от спорта, функцията bet365 bet builder се използва по идентичен начин. Процесът по създаване на залог е един и същ. Това важи и ако използвате мобилните услуги на бранда. Там също може лесно и само с няколко клика да създадете своя залог.

FAQ

Кога мога да използвам опцията за създаване на залог от бет365?

Тя е налична, когато е видима при избора на преглед на пазарите за конкретен мач преди неговото начало или на живо.

Мога ли да затворя създаден залог?

Да, функцията bet365 cash out е налична за комбинирани събития и се активира по стандартния начин.

Колко най-много маркети от едно събитие мога да комбинирам?

При последната ми проверка на правилата за тази функция установих, че максималният брой комбинирани селекции от едно събитие е 6.

Мога ли да създам залог на живо?

Да, функцията е налична и при залози на живо, но съветът ми е да действате бързо там, поради честата смяна на коефициентите.

Позволено ли е да създадем залог с комбинации от две събития?

Не, функцията позволява конструиране на залог само от едно и също събитие.

Какво се случва, ако само една от селекциите ми на създаден залог се окаже неуспешна?

В такъв случай губи целият залог. Всички селекции от комбинацията трябва да са успешни.


Вижте всички 8 отзиви за Bet365
Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност