Bet365 Залози на живо

Вход в Bet365
Съдържание
  1. Платформа за залози на живо
  2. Пазари за залог
  3. Коефициенти
  4. Как да залагаме на живо?
  5. Заключение
  6. FAQ

Bet365 залози на живо – описание на платформата

Без никакво съмнение, една от отличителните черти на bet365 е платформата за залози на живо, която се предлага в сайта. По мое мнение, букмейкърът предоставя една от водещите платформи за залози в реално време, която включва множество опции и предимства за залагащите. Секцията за live залози от bet365 е показател за цялата индустрия и доказателство, че този тип залози могат да се правят посредством удобна интерактивна система.

Още след като заредя всички мачове на живо от bet365, системата ми дава възможност да прегледам най-интересните събития в момента. Освен това, имам опция да превключа между отделните спортове. Що се отнася до тях, при залозите на живо в сайта срещам не само популярните спортове като футбол, тенис и баскетбол, но също така и доста по-безизвестни у нас. Сред тях са конните надбягвания, тенис на маса, дартс, снукър и други.

Платформата за бет365 залози на живо се отличава не само с удобната си подредба, но и с интерактивните схеми, които показват развоя на събитията. Чрез тях проследяването на мачовете не представлява проблем. В допълнение към това е налична и статистика на живо от срещите. Тя винаги ми е от полза, когато избирам своя залог, понеже чрез нея получавам представа как се развива срещата.

Не на последно място, при залозите си в реално време в този сайт имам на разположение да гледам видео на живо от мачове. Налична е и програма, която показва планираните събития, които ще се предлагат с пазари за live залози.


Налични пазари за залози на живо

При спортните залози на живо има пазари, които са постоянни, но и такива, които се променят спрямо развоя на срещата. Това е една от основните разлики при залозите в реално време и при стандартните bet365 спортни залози преди мач. Пример за първите са пазарите за залози на първи голмайстор, победител в срещата или пък точен резултат. Има обаче и маркети, които променят вида си. Такива са кой ще отбележи следващия гол/точка в срещата, ще има ли попадение в мача до определена минута и други.

Що се отнася до наличните първенства със залози на живо, разнообразието, което откривам в бет365, трудно виждам в някой от другите оператори. Харесва ми, че тук мога да залагам на топ шампионатите от различните спортове, като например Шампионска лига, Висша лига, НБА или тенис турнири от Големия шлем. Това обаче не е всичко, понеже букмейкърът предоставя и възможности за залози в реално време на доста по-долни дивизии. Това отваря множество възможности за залог.


Коефициенти за залозите на живо

При залозите на живо в bet365, коефициентите се показват по някой от начините, който стандартно сме задали за сайта. Аз лично предпочитам десетичният вид. Самите ставки се променят във времето и зависят от развоя на срещата. Точно това прави залозите на живо толкова интригуващи. Например, ако има гол в даден мач за домакина, логично е коефициентът за победа на този отбор да бъде понижен.

Нивата на предлаганите ставки в сайта са повече от добри, ако съдим по съпоставките, които правя с останалите оператори. Този факт, в комбинация с разнообразието от опции за залози в сайта, превръщат платформата за live залагания на bet365 предпочитан избор от мнозина.


Как да поставим залог на живо в бет365?

Реших да ви споделя и как поставям залог на живо в системата на този оператор. Преди да опиша нагледно процеса, бих искал да уточня, че през мобилното приложение или мобилната версия на сайта стъпките са същите.

Стартирам с отварянето на секцията със събития на живо. След това добавям селекции в електронния си фиш, избирайки върху съответните коефициенти. Талонът в сайта на компанията показва всеки направен избор, както и актуалният коефициент към него. Системата дава възможност да заложа отделна сума на сингъл залог за всеки избор или пък да поставя множествен залог. Не е изключена и опцията за системи. Каквото и да изберете в този момент, имайте предвид, че залагате на живо и винаги може да очаквате промяна в коефициента.

Залозите на живо са доста динамични и при настъпило събитие в конкретна среща, коефициентите, които преди малко сте избрали, вече може да не бъдат същите. Точно затова е добре да действате бързо, когато залагате на мачове на живо. Финалната стъпка преди да потвърдя залога си е да въведа сумата, която искам да поставя. След като го направя, автоматично ми се показват и евентуалните печалби от този залог. Ако има промени в коефициентите, които ме удовлетворяват, аз ги приемам и накрая потвърждавам своя залог.

По този начин залогът ми става активен и мога да го намеря в секцията с историята на залозите си. Там се показват и предишните ми печеливши или загубени залози.


Заключение за бет365 залози на живо

От гледна точка на възможности, стабилност, коефициенти и удобство, смятам, че секцията на bet365 залози на живо няма равна. Цялата комбинация от предимствата на платформата я нареждат сред водещите в индустрията. Не е случайно, че доста от залагащите избират точно нея. Ако трябва да оценя системата за live залози на букмейкъра, определено ще ми бъде трудно да открия минуси. Ето защо я препоръчвам като удачен вариант за залози в реално време.

FAQ

Има ли мачове с видео на живо от bet365?

Да, букмейкърът предоставя пряко видео от събития, но при условието, че имате положителен баланс по сметката си или сте направили поне един залог за изминалото денонощие.

На какво ниво са коефициентите при залозите в реално време?

Моят опит показва, че ставките в bet365 платформата на живо са високи. Не веднъж съм ги сравнявал с тези на останалите букмейкъри и бет365 показва високо ниво.

Наличен ли е cash out при залог на живо?

Да, опцията за затваряне на залог е налична и е една от най-използваните от мен.

Каква е причината приемането на залога ми да се бави?

Това може да се дължи на факта, че има блокиран пазар, тъй като в bet365 на живо нещата се променят динамично и спрямо развоя на срещата.

Приемат ли се залози тип система в бет365 платформата?

Да, такива залози са възможни, но само когато добавите поне три събития в електронния си талон.

Възможно ли е да комбинирам мачове на живо и селекции преди мач в един талон?

Да, bet365 няма подобни ограничения, така че ще може да съставяте залози с разнообразни пазари.


Вижте всички 8 отзиви за Bet365
Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност