Bet365 Спортни залози

Вход в Bet365
Съдържание
  1. Налични Спортове
  2. Пазари за залог
  3. Ниво на коефициентите
  4. Как да заложа в bet365?
  5. История на залози
  6. Заключителни думи
  7. Често Задавани Въпроси

Видове спортове в bet365

Една от основните причина за популярността на бет365 сред залагащите е спортната секция на компанията. Точно тя привлече и мен като потребител на бранда. Това е един от основните раздели в сайта, който предлага възможности за залози на разнообразни спортни събития.

Аз лично предпочитам да залагам на футбол в bet365, но в навигацията с отделните видове спорт се срещат още тенис, голф, баскетбол, дартс, снукър, крикет и много други. Разнообразието тук определено не ми липсва.


Опции за залози и налични пазари

В спортната секция на бет365 не присъства единствено разнообразието от спортове, но и това на опциите за залози. За да стигнете до него, трябва само да изберете желания спорт от навигационното меню, след което ще ви се покажат всички налични първенства и турнири. Следващата стъпка, която аз правя, е да селектирам желания шампионат, за да ми се покажат наличните събития. За всяко едно виждам основните пазари и коефициенти за победа, но освен тях има бутон с изписана цифрата на всички налични маркети, който ме води към тях.

Какви опции за залози се предлагат, зависи изцяло от типа на спорта, който изберем. Ако трябва да говорим за bet365 футбол маркети, то аз предпочитам стандартните опции като победител в мач, двата отбора да отбележат гол или под/над попадения. Въпреки това обаче останалите опции включват голмайстори, хендикап резултат, а дори и азиатски хендикап.


Какви са коефициентите?

Наясно съм, че доста хора се вълнуват от нивото на коефициентите в сайта на този оператор. Няма и как да е иначе, след като именно те показват какви печалби може да спечелите спрямо поставения залог. По мое мнение, ставките на bet365 си заслужават, като може да се убедите в това, ако ги сравните с тези от други букмейкъри.

Що се касае до вида на коефициентите, които са налични в сайта, аз лично предпочитам познатия сред родните играчи десетичен вид. Иначе, при последната си проверка установих, че има още дробни, американски и комбинация от двете.


Извършване на залог в bet365

В следващите редове ще ви споделя как аз извършвам своите залози в сайта на бет365. Без значение дали залагам на срещи, които не са стартирали или пък на мачове на живо, процесът е един и същ.

Когато желая да направя залог, първо добавям селекциите в електронния фиш. Той ще се появи, след като изберем конкретен маркет, кликайки върху коефициента му в платформата. Електронният талон ми дава информация за всяка поставена селекция и нейния коефициент. Освен това, имам различни полета, с които да поставя залога, било то сингъл, множествен или система. Също така, системата ми позволява да поставя различна сума за всяка една селекция поотделно, ако това е моето желание.

С талона от бет365 залозите се извършват без особени затруднения, защото всичко е доста добре систематизирано и удобно за играчите. Преди да потвърдя залога си, въвеждам сумата на залог и дори във фиша виждам потенциалната си печалба. Накрая избирам бутона за потвърждаване на залога и той се показва в активните ми залози.

Когато извършвам залози през мобилното приложение на bet365, ситуацията с поставянето на спортен залог е подобна.

Вход в bet365


Проверка на направените от нас залози

В системата на bet365 има полезни опции, една от които е свързана с функцията за преглед на направените залози. За целта е нужно да вляза в сметката си и да избера моя профил с настройките. Сред тях има секция за преглед на история на залозите и транзакциите. Именно това е мястото, откъдето проверявам всички уредени и незавършени залози.

При последната ми проверка установих, че системата ми дава право да прегледам поставените от мен залози за последните 24 или 48 часа. Също така обаче има и опция за избор на конкретен период, за който да прегледам уредените и неуредените залози. По този начин можем да следим нашите печеливши и загубени залози както преди мач, така и направени в секция бет365 на живо. Тази опция е доста полезна за всички играчи, които обичат да следят историята на залаганията си.

Има още един начин, по който проверявам активните и уредените ми наскоро залози, като това става през секцията “Мои Залози”.


Финални думи за bet365 спортни залози

Спортната секция на бет365 е отличаваща черта от предложенията на букмейкъра, която го превръща в предпочитан избор за мнозина. Компанията предоставя разнообразни спортове и пазари за всички водещи първенства, че дори и за доста по-нискоразредни. В допълнение можем да отчетем високите коефициенти и удобните функции при залозите на спорт. Всичко това поставя bet365 спорт на лидерските места сред операторите у нас. Това е личното ми мнение, което е напълно еквивалентно на повечето мнения за бранда в интернет.

Към Бет365 Спорт

FAQ

Каква е сумата на минимален залог в bet365?

От опит мога да споделя, че минималният залог, който съм поставял в сайта е на стойност 25 стотинки.

Има ли различни опции за залози на футбол в бет365?

Да, футболните пазари са доста разнообразни и включват популярни и не чак толкова традиционни маркети.

Добри ли са коефициентите в сайта?

Да, ставките са конкурентни и над средното ниво, което ги поставя сред най-високите в бранша.

Какъв е лимитът на максимална печалба от бет365 спортни залози?

Проверките ми показват, че тази сума е различна за отделни спортове и първенства, но достига порядъка от 2 милиона евро.

Предлага ли bet365 прогнози в своя сайт?

Следя секцията с новини в сайта, но конкретни прогнози не намирам.

Възможно ли е активиране на бонус за спортни залози от бет365?

Да, компанията предоставя разнообразни спортни оферти не само след регистрация, но и като вече съществуващ потребител.


Вижте всички 8 отзиви за Bet365
Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност