Bwin Регистрация

Вход в Bwin
Bwin Бонус
100% Бонус До 50 лв.
Съдържание
  1. Регистрация в bwin
  2. Отвряне на сметка в bwin mobile
  3. FAQ

Процедурата по създаване на акаунт Bwin е съвсем лесна и няма да ви затрудни. Струва си да направите регистрация, защото само тогава ще може да изпробвате безбройните възможности в спортната секция на сайта, където със сигурност ще се забавлявате. Предлагаме ви цялата процедура, изложена в няколко бързи стъпки:


Бързи Стъпки за регистрация в Bwin

Bwin Регистрация
  1. Посетете сайта на компанията и натиснете бутона „Регистрирай се сега“, който ще откриете в горния десен ъгъл на сайта.
  2. Ще преминете през три стъпки за откриване на сметка. В първата ще трябва да попълните предпочитана валута, точен имейл адрес и да укажете желаната парола.
  3. Втората стъпка е свързана с въвеждането на личните ви данни като име по лична карта, рождена дата и ЕГН.
  4. Финалният етап от регистрацията ще изиска от вас да посочите адреса си. Обърнете внимание, че информацията трябва да съответства на адреса ви по лична карта. В противен случай няма да преминете успешно през процеса по верификация.
  5. Отбележете как желаете да получавате покани за промо оферти от bwin, прочетете общите условия и натиснете бутона „Създай моята сметка“.

Създай bwin Сметка


Регистрация в bwin през мобилно устройство

Bwin мобилна регистрацияОткриването на сметка в Буин през мобилен телефон също няма да ви затрудни. На практика, стъпките са абсолютно идентични с описаните по-горе. Няма разлика в информацията, която се изисква, така че ако предпочитате да създадете акаунт през телефон или таблет, пред вас няма пречки.

За целта отворете мобилната версия на bwin или свалете приложението за Android или iOS. Компанията е разработила две отделни апликации, които могат да се ползват от потребителите на двете най-популярни операционни системи.

Кликнете бутона за Регситрация. Ще се наложи да преминете през три стъпки и да попълните коректно данните, които системата изиска от вас. В края на тази процедура ще разполагате с акаунт, от който да играете.

Уверете се, че информацията, която попълвате, съвпада с личните ви данни. В противен случай няма да може да удостоверите самоличността си и да ползвате акаунта си в bwin пълноценно.

Ако вече имате създадена сметка, но за първи път изпробвате играта през мобилно устройство, няма да има нужда от нова регистрация. Може просто да влезете във вече съществуващия си профил.

Регистрация в Bwin mobile

FAQ

Нужно ли е да активирам акаунта си в bwin?

Да! След като откриете сметка, ще трябва да проверите имейла си и да активирате своя акаунт през изпратения в него линк.

Стъпки за верификация в bwin?

Стъпките за верификация в Буин са описани подробно във вашия профил. Влезте в него и прегледайте какви документи е нужно да изпратите на букмейкъра, за да верифицирате акаунта си.

Как да възстановя забравена парола в Биуин?

Влезте в сайта на компанията и натиснете бутона за „Вход“. Кликнете върху линка „Забравена парола“ и следвайте кратките стъпки по възстановяването ѝ.

Мога ли да взема бонус след регистрация?

Да! Bwin предлага чудесни оферти за новите си клиенти. Разгледайте ги и изберете бонус за спорт или казино.

Как да се самоизключа временно или постоянно от bwin?

Идете в менюто „Моята сметка“ и изберете „Помощ и контакт“. Свържете се със служител на bwin и потвърдете желанието си да ограничите своя достъп до акаунта.

Мога ли да закрия сметката си в bwin?

Да! Свържете се с представител на обслужване на клиенти в Биуин и заявете намерението си да закриете своя профил. Те ще ви съдействат и ще ви насочат към правилната процедура.

Временен или постоянен адрес да попълня при bwin регистрацията?

Когато се регистрирате в Bwin, трябва да попълните своя постоянен адрес, който е изписан на личната ви карта. В противен случай няма да преминете успешно през процеса на веридикация.

Защо трябва да въвеждам личните си данни?

Това е стандартно изискване на всички лицензирани букмейкъри. Необходимо е, за да може компанията да гарантира самоличността ви и да поеме отговорност пред регулаторния орган, където е лицензирана.

Мога ли да играя през две сметки в Bwin?

Не. На всеки потребител е разрешено да притежава само две игрални сметки в сайта. Дори предлаганите оферти са по правило са достъпни само по веднъж за едно ай пи.


Вижте всички 3 отзиви за Bwin
Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност