Bet365 Виртуални спортове

Вход в Bet365
Bet365 Бонус
100% Бонус До 100 лв.
Съдържание
 1. Bet365 Виртуални спортове
 2. Налични опции
 3. Коефициенти
 4. Заключение
 5. FAQ

Виртуални спортове от bet365

Има моменти, в които реалните спортни събития са малко на брой или просто не покриват тези, на които по принцип залагате. За такива мигове bet365 има секция с виртуални спортове. Разбира се, за някои играчи това е основен раздел в сайта. Тук се провеждат така наречените виртуални спортове, които се управляват от софтуер, който генерира мачовете и резултатите. За тази цел системата на бет365 използва софтуер подобен на този при слот игрите в казиното – RNG (генератор на случайни числа).

Мнението ми е, че в секцията с виртуални спортове на бет365 са налични интригуващи предложения, които биха спечелили вашето внимание. Позволете ми да ви разкажа кои са те:

 • Виртуален Футбол – налични са няколко лиги, за които се генерират мачове. Аз откривам такива на всеки три минути, така че при залози на виртуален футбол от bet365 бързо може да установя дали залогът ми печели или губи.
 • Хрътки – по подобие на реалните залози на гонки с хрътки, и при виртуалните разполагаме с подобни опции за избор на прогноза.
 • Спидуей – състезанията с мотори също са атрактивни и за феновете на превозните средства с две колелета могат да бъдат любим избор от цялостния раздел. Опциите за залози са стандартни.
 • Американски футбол – ето този спорт прави наистина голямо впечатление, понеже не се среща на много места. Подходящ е за любителите на спорта и за хората, които искат да научат повече за правилата и начина на игра при американски футбол.
 • Моторни спортове – тази подкатегория е запазена за състезанията с автомобили от типа на Формула 1. Тръпката от играта и тук е на високо ниво.
 • Колоездене – нямаме шанса да правим прогнози на виртуален Тур дьо Франс или Ла Вуелта, но ще можем да прогнозираме победителя на състезанията с колелета от типа велодром.
 • Тротинг – за тези от вас, които не са наясно с този спорт, той представлява, най-простичко казано, състезания между коне с каруци. Тротингът прилича на другите виртуални спортове от типа състезания и надпревари.
 • Дартс – още един виртуален спорт, който не може да се срещне на много места. За феновете на дартса смятам, че виртуалният му еквивалент може да бъде едно интересно преживяване, което обаче винаги трябва да е съпроводено от отговорна игра.

Вход в Bet365


Налични пазари за залог

Ако вече се заинтригувахте от раздела с виртуални спортове на bet365, ще ви бъде интересно да разберете и какви видове залози се предлагат към отделните дисциплини. След като направих преглед на отделните спортове, бих казал, че маркетите са идентични на реалните им еквиваленти. Например, ако вземем един виртуален футболен сблъсък, ще можем да прогнозираме победителя в мача, броя на головете, точния резултат и други опции.

Ако пък обърнем внимание на виртуалните състезания като колоездене, хрътки или моторни спортове, то може би се досещате какви пазари са налични. Разбира се, основният е кой ще завърши на първо място от надпреварата. Виждам обаче и възможности за залог на форкаст и трайкаст.


Какви са коефициентите при виртуалните спортове?

Виртуалните игри, както вече споменахме, се генерират автоматично от компютърен софтуер. Той решава и изхода от тях, а освен това определя и коефициентите. Въпреки че има статистика при някои спортове, която може да прегледате, става дума за виртуални събития, при които всичко се решава на случаен принцип.

Коефициентите към различните пазари са високи и, по мое мнение, могат да ви донесат добра възвръщаемост. По отношение на техния изглед, дали ще се показват във вид на десетични, дробни или американски, зависи от настройките ви в сайта.


Заключение за bet365 Виртуални

Виртуалните спортове от bet365 са една по-различна секция в сайта, която въпреки всичко се подвизава с спортния раздел. Тук обаче говорим за напълно случайни събития, които нямат нищо общо с реалността. Съветвам ви да не правите аналогии между виртуалните и реалните събития, понеже няма връзка помежду им. Единствено мога да ви пожелая късмет и отговорни залози на различните виртуални дисциплини от бет365.

FAQ

Мога ли да залагам на виртуални спортове на живо в bet365?

Не, приемат се залози единствено преди началото на виртуалните мачове.

Има ли пряко предаване за всички виртуални спортове в сайта на бет365?

Да, налична е анимация от всички виртуални мачове в сайта, която е налична за регистрирани играчи.

Приемат ли се мобилни залози на виртуални спортове?

Да, бет365 предлага опцията за залози на виртуалните спортове и през телефон.

Наличен ли е специален бонус за виртуални спортове?

Ако има такава оферта от страна на bet365, ще я намерите в раздела с промоции в сайта на компанията.

Предлага ли се виртуален тенис или баскетбол от бет365?

Към момента на писане на това ревю, подобни спортове не са налични.

Има ли възможност за залог на азиатски хендикап на виртуален футбол?

Да, това е един от предпочитаните от мен пазари, който намирам сред виртуалния футбол от bet365.


Вижте всички 8 отзиви за Bet365
Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност