Alphawin Регистрация

Вход в AlphaWin
AlphaWin Бонус
100% Бонус До 300 лв.
Съдържание
 1. Регистрация в Alphawin
 2. Верификация на профил
 3. Alphawin регистрация през телефон
 4. Безопасност на вашите данни

Преминаването през alphawin регистрация е процес, който отнема няколко минути на всеки един потенциален потребител. Аlphawin се е постарал да направи процеса изключително лесен и познат. В следващите редове ще обърнем внимание на пълния процес за завършване на вашата регистрация.

Как да направя своя профил в Alphawin BG?

Като начало на самия процес, трябва да се логнем в системата на Alphawin. Няма значение какъв точно е изборът на устройство, регистрация остава една и съща и не се променя. Нека преминем през основните стъпки за регистрация:

Alphawin Регистрация
 1. Изберете бутонът „Регистрация“ в горния десен ъгъл.
 2. Пред вас ще се зареди нов прозорец, в който присъстват всички необходими данни.
 3. В първият прозорец трябва да изберем потребителско име и да посочим e-mail, телефонен номер и парола.
 4. Във втория прозорец трябва да запишем нашите имена, ЕГН и след това да се съгласим с общите условия.
 5. Тук ще имаме и шанса да добавим alphawin bonus code, но това може да почака и до депозит страницата.
 6. Избираме бутонът регистрация и завършваме процеса.
 7. Alphawin Регистрация

Обърнете внимание на посочения от вас e-mail. Алфауин изпраща информация за потвърждаване на извършената Alphawin bg регистрация. Обърнете внимание и на СПАМ папката, защото изпратеното писмо може да се озове там.


Необходима ли е верификация на Alphawin профила?

Да, това е изискване, което трябва да се завърши, без значение дали ще играете в спортната секция или в Alphawin казино. В противен случай регистрираният alphawin потребител няма да има възможност да тегли своите печалби. Това изискване обаче не е прищявка на самите Alphawin, а на родното законодателство по хазарта. Същият закон посочва, че всеки един регистриран потребител в дадена платформа за хазарт трябва да бъде пълнолетен.

Необходими документи за Alphawin верификация:

 • Лична карта
 • Шофьорска книжка
 • Паспорт

Единственият начин това да се случи е, чрез изпращането на документ за самоличност. Това изискване може да се случи след направената регистрация. Alphawin няма да използва данните по никакъв друг начин, освен да потвърди, че основното законово изискване е спазено. Важно е посочените данни по време на създаването на профил да отговарят на представения документ от клиента. В противен случай бранда има право да изтрие профила без предупреждение.


Alphawin mobile регистрация

Alphawin Мобилна Регистрация

Ако предпочитате да направите вашата alpahwin регистрация през мобилно устройство, операторът ще я зачете като валидна. Основните стъпки са идентични с посочените в горните редове. Достатъчно е просто да заредите alphawin bg през мобилния браузър и да следвате посочените стъпки в горните редове.


Гарантира ли моята безопасност Alphawin след регистрация?

Разбира се, това е лицензирана онлайн компания за хазартни игри, която отговаря на всички законови норми. Вашите лични данни след Алфауин регистрация ще се пазят и няма да се предоставят на трети лица, с изключение на НАП и ДАНС. Не трябва да забравяме, че лицензът позволява обработка на лични данни само за целите на онлайн платформата и поддръжката. Всички правила на игрите, както и процеса за инкасиране на печалби, се регулира от законовите норми.

FAQ

Мога ли да се регистрирам с псевдоним в Alphawin bg?

Не, трябва да посочите вашите данни по лична карта. Alfawin не приема никакви прякори, псевдоними или малки имена.

Задължително ли е да верифицирам профила си в alphawin bg?

Да, това е единственият начин да покажете, че отговаряте на всички законови норми. Верификацията позволява на клиента да използва всички налични функции на платформата.

С какъв документ мога да се верифицирам в платформата на Alphawin bg?

Обикновено е достатъчно да изберете документ, който посочва вашата възраст и три имена. Това може да бъде лична карта, паспорт или шофьорска книжка.

Верифициран съм, но alphawin bg изисква от мен да повторя процеса, защо?

Най-често това може да се случи от съображение за сигурност. При тегленето на печалби, при това в по-големи размери, alphawin може да поиска отново верификация.

Не успях да верифицирам своя alphawin профил и акаунтът ми е изтрит, какво да правя?

Обърнете се към екипа на Алфауин бг чрез чат на живо, e-mail или позванете на мобилния им номер


Всички отзиви за 0
Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност