Следва класация на сайтове за залози, които приемат PayPal като разплащателен метод. Научете в кои букмейкъри за България ще може да правите бързи депозити и тегления с PayPal.


Възможни ли са онлайн залози с PayPal?

Електронните портфейли са последния писък на модата в онлайн плащанията. А сред всички e-wallets няма по-известен бранд от PayPal. Това е опцията използвана от милион хора по цял свят за бързи и надеждни плащания и транзакции по интернет.

PayPal е американска холдингова компания, която е основана през 1998 година. Само няколко десетилетия по-късно това е най-разпознаваемия портфейл за парични преводи по интернет. И все пак, въпреки голямата си популярност, PayPal остава все още рядко използван от букмейкърите. В бетинг средите онлайн има доста други наложени методи за разплащане, които са надеждни и търсени от играчите. Сред тях също фигурират електронни портфейли, но ПейПал не е толкова разпространен. Докато много букита в Обединеното Кралство поддържат този метод, той се среща само в един лицензиран у нас оператор.

Това обаче не означава, че не си струва да изберете PayPal за своите залози. Хазартната индустрия е многолика и бързо се променя спрямо тенденциите на пазара. Дори и в момента PayPal да не е сред топ методите за депозиране и теглене от букмейкърите, това може да се промени за в бъдеще.


Как да депозирам в онлайн букмейкър с PayPal?

Няма нищо сложно в процеса на захранване на бетинг сметка с ПейПал. Първо се уверете, че имате регистрация в съответния сайт за залози, както и в PayPal. Трябва да верифицирате сметката си в електронния портфейл и да свържете банкова сметка и/или карта, с която да оперирате. След това може да продължите със стъпките за депозит, описани по-долу.

Paypal депозит
 1. Стъпка 1: Влезте в профила си и намерете страницата за депозиране.
 2. Стъпка 2: Пред вас ще има различни опции за плащане. Изберете превод с PayPal.
 3. Стъпка 3: Изберете сума за депозита си, която е в лимита, обявен от букмейкъра.
 4. Стъпка 4: Дайте email адреса си, с който е свързан вашия PayPal акаунт.
 5. Стъпка 5: Натиснете „Депозит“ и проверете сметката си.

Как да тегля от бетинг сметката си с PayPal?

Процедурата за теглене от букмейкърския ви акаунт с PayPal по нищо не се различава от стъпките по-горе. Когато решите да теглите, вие трябва да поискате превод на сума, която е по-малко от максималния лимит за седмицата или деня. След това въведете имейла си.

Транзакцията ще бъде отработена от оператора. Ако всичко е точно съвсем скоро ще получите парите по сметката или картата, която сте линкнали със своя PayPal портфейл. Това може да отнеме от няколко часа до 2 дни.


Безплатно ли е да използвам PayPal в сайтовете за залози?

Пейпал може да ви таксува ако захраните портфейла си с кредитна карта. Но при самите преводи, които се осъществяват между онлайн букмейкъри и тази платежна система са без комисионна и от двете страни. Играчите могат напълно безплатно да депозират средства по своите бетинг сметки.

При тегленията обаче такси може да има според платформата, на която залагате. Онлайн залозите са лицензирани и регулирани в много юрисдикции. Това изисква отблизо следене на всички парични трансфери. Именно заради това някои букмейкъри могат да вземат процент комисиона за обработка на тегленията по сметката ви.


Мога ли да получа бонуси ако депозирам с Пейпал?

За жалост много букмейкъри не раздават бонуси на своите нови и регистрирани клиенти ако те направят депозит с PayPal. Това е практика за всички електронни портфейли като Skrill например. Съветваме ви внимателно да прочетете условията и правилата на бонусите за залози. Запознайте се отблизо с допустимите методи за депозит преди да преминете към транзакция.


Плюсове и минуси на разплащанията с PayPal

Ето и кои са основните преимущества и недостатъци на PayPal що се отнася до залози онлайн. Вижте дали наистина си струва да изберете този e-wallet за вашите транзакции с букмейкърите.

 • Плюсове
 • Доказал се e-wallet с отлична репутация
 • Ниски или никакви такси за преводи
 • Сигурен и защитен метод за теглене
 • Минуси
 • Някои бонуси не допускат депозити с PayPal
 • Много малко букмейкъри за България приемат този e-wallet

Защо да избера букмейкъри с PayPal?

В крайна сметка оставяме финалното решение за вас. Сами решете дали плюсовете на този платежен метод си струват. И не забравяйте, въпреки че в момента са малко на брой сайтовете за залози, които поддържат PayPal плащания, това винаги може да се промени. До тогава, ние от Bookmakers.bg отблизо ще следим развитието на този популярен електронен портфейл.

FAQ

Кои бетинг сайтове за България си партнират с PayPal?

За момента няма Български сайт, който да приема разплащане с PayPal.

Веднага ли се отчитат PayPal залозите в сметката ми за залози?

Да, този тип депозити стават за секунди.

Позволени ли са PayPal тегления от букмейкърски сайтове?

Възможно е да теглите от бетинг сайт с ПейПал, но това може да е свързано с такси за превода.

Има ли PayPal мобилна апликация?

Да. Намерете мобилното приложение на PayPal в Google Store за Андроид и в App Store за iOS.


Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност