Високи ли са коефициентите в Betano?

Betano коефициенти

Изборът на дадена хазартна компания винаги е решение, което трябва да се обмисли добре. Повечето играчи правят своя избор на база на няколко конкретни показателя, един от които неизменно е свързан с предлаганите коефициенти от компанията. Като всеки новоизгряващ бранд, Betano се стреми да предложи на всички настоящи и бъдещи клиенти максимално високи и конкурентни ставки. По този начин се насърчава по-големия риск, който евентуално да предостави и висока възвръщаемост. В следващите редове ще разгледаме как процедира бранда по отношение на ставките.

Към Betano Коефициенти


Високи ли са коефициентите на Betano в сравнение с тези на конкурентите?

Отговорът тук е ясен и категоричен – Betano предлага много добри ставки, които са над средното ниво на българския хазартен пазар. Това се дължи в не малка степен на многогодишния опит на този бранд на различни пазари в Европа. Операторът е успял да събере достатъчно данни и ноу-хау за това как се изграждат добри коефициенти за различните събития от света на спорта. Разбира се, в комбинация с това са изработени и методи за допълнително поощрение по отношение на силата на ставките.


Има ли оферти за повишаване на коефициентите в Betano?

Както споменахме, Betano.bg знае много добре, че не може да разчита само на чистите коефициенти, за да привлече клиентското внимание. Нужни са и някои допълнителни опции, които да носят високи ставки със себе си. Ето и какви оферти предлага операторът в това отношение:

  • ACCA залози
  • Match Combo (Bet Builder)
  • 0% марж за събития
  • Поискай залог

ACCA комбинации

Първият метод е класически за всеки хазартен играч. Става въпрос за изграждане на права колонка. Бетано България предвижда, че може да комбинирате до 12 различни мача в общ фиш, като след това може да изберете и предпочитаната от вас система. Тук коефициентите безспорно са най-големи, но и рискът се повишава с всяка следваща селекция, която добавите.

Match Combo

Името е патентовано от Betano BG, но в действителност това е вече много добре известната функционалност Bet Builder. С нея може да комбинирате до 8 селекции от един и същи футболен дуел, с което да изключите нуждата да се разхвърляте ненужно, търсейки мачове, с които да повишите коефициента. Недостатъкът е, че тази опция е налична само за футболните двубои.

0% Марж

В други сайтове това предложение също е налично, но Betano е подходил по малко по-различен начин. Бетинг брандът се отказва да взема комисионна за дадени събития, предоставяйки на своите клиенти максималната стойност на залозите. Всички срещи, за които важи това, биват отбелязвани със специален червен кръг, в който пише „0%“.

Поискай залог

Тази оферта сама по себе си има друга идея, но в едно от проявленията си позволява да се говори и за предоставяне на по-високи коефициенти. Ако поискате от компанията по-висока линия за определени селекции, то тогава може да получите изключително грандиозни ставки за събитието. Това също ще е достатъчно примамливо, за да не се налага да търсите комбинации с други залози.


В какъв вид са представени коефициентите в Betano?

Като типична европейска хазартна компания, Бетано е предпочел десетичната форма на представяне на ставките за различните спортни мероприятия. Англосаксонският модел използва друг тип математически формули, които обаче не са особено популярния на Стария континент. Това е и причината Betano.bg да се съобрази и да предостави вариант, който е присъщ за болшинството от българските клиенти.


За кои спортове мога да намеря най-високи коефициенти в Бетано?

В това отношение Betano BG по принцип се опитва да поддържа определен баланс, доколкото това е възможно. Всеки спорт може да се характеризира с ниски и високи коефициенти. Сякаш обаче най-добри остават ставките, когато говорим за надбягвания с хрътки и коне, както и по отношение на различните видове дългосрочни залагания. Там трябва да търсите възможностите за най-големи печалби.


Заключение

Betano вече месеци наред показва, че е напълно наясно с това какво харесват и предпочитат хазартните маниаци в България. Коефициентите са на световно ниво, а различни оферти за игра са черешката на тортата. За всеки тип бетинг любител може да се намери правилната селекция, с правилната ставка. Остава единствено да се хвърлите смело напред и да започнете да нижете печалби.


Често задавани въпроси

В какъв формат са коефициентите в Betano.bg?

Ставките в Betano идват винаги в десетична (европейска) форма, която е и използвана по принцип в България.

Как са ставките за футбол в Бетано?

Компанията има дългогодишен опит и това е видно с оглед на изключително добрите коефициенти на тема футбол.

Как мога да получа завишени коефициенти в Betano?

Това става чрез използване на офертата Betano 0% марж, както и функциите за Bet Builder и права колонка.

Мога ли да поискам по-високи ставки в Бетано България?

Това е възможно, ако употребите офертата Поискай залог, за да получите по-високи линии за събитията.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност