За момента няма внесени жалби


На тази страница можете да подадете оплакване от Efbet, както и да видите вече подадени оплаквания от други потребители. По този начин ще разберете дали има измама от Ефбет или букмейкърът е коректен в отношенията си с клиентите. Вие можете да оставяте всякакви мнения относно коректността на букмейкъра.

В случай, че сте се сблъсквали с лимит на акаунта в букмейкъра Ефбет, имате неизплатени печалби, обвинени сте несправедливо за даден казус или пък не сте получили добро обслужване от поддръжката, то тогава оставете вашата жалба при нас.

Коментарът Ви ще бъде видян от голям брой хора, за да получите подкрепа най-малко от морално естество. Ние от Bookmakers.bg искаме да Ви бъдем полезни и се надяваме, че давайки Ви поле за изява ще разрешите всеки спор.

Идеята на тази страница е да се видят всички оплаквания от Ефбет, ако такива съществуват. Ние смятаме, че букмейкърът не може да бъде обвинен в измама, тъй като много хора залагат в онлайн платформата и до този момент има много повече положителни, отколкото отрицателни отзиви. Все пак е добре да дадем трибуна за коментар по адрес на efbet на всички потребители, тъй като по този начин ще можем да оценим реално мненията на хората за работата на оператора.

Вижте всички 19 отзиви за Efbet
Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност