Как да направя депозит с А1 ваучер в 8888.bg?

8888 А1 корица
📲 8888.bg А1СМС депозит
💰 Мин. депозит10 лв.
💶 Макс. ваучер30 лв.
Времеведнага
💸 Таксиняма

В наши дни можете да депозирате в сайтовете за залози и казино игри чрез СМС. На ваше разположение е възможност за депозит в 8888 чрез А1 ваучер, като тази услуга изисква от вас да бъдете абонат на мобилния оператор. При положение че желаете да захраните сметката си с изпращане на кратко съобщение, то това може да стане факт. Как се депозира със SMS А1 ваучер в 8888.бг и какви са условията към този метод за разплащане, ще прочетете по-долу в статията.

Към 8888 А1 депозит


Депозиране на средства с А1 СМС в 8888

За да депозирате пари в игралната си сметка чрез А1 ваучер в 8888, е необходимо да имате сключен договор с компанията за мобилни услуги. Вие не можете да използвате предплатени карти, за да направите депозита и трябва да сте абонат. Депозираната сума ще бъде удържана от месечната фактура, която получавате за проведените разговори и други услуги към оператора.

В случай, че сте на тарифен план към А1, можете да пристъпите към закупуването на ваучер, с който да играете в сайта на „осмиците“. И, за да ви бъдем още по-полезни, ще посочим всички стъпки по извършването на депозит чрез СМС в 8888, нека видим какво е нужно да направите:

8888 A1 депозит от телефон
  1. Влезте в акаунта си в 8888.bg;
  2. Кликнете на бутона „Депозит“ в горния десен ъгъл;
  3. От методите за депозиране, изберете А1;
  4. Изберете сумата на депозита;
  5. Впишете телефонния номер, с който сте се регистрирали;
  6. На телефона ви ще пристигне СМС с шестцифрен код;
  7. Изпишете кода в предназначеното за него поле.

Това е всичко, което се налага да направите, за да захраните сметката си чрез СМС. Сумата ще се отрази веднага в баланса ви и ще можете да започнете играта, без да се бавите. Разбира се, ако имате технически проблем, е желателно да отправите въпроса към персонала по поддръжката.


Лимити и такси за депозит с А1 ваучер в 8888

Играчите получават възможност да депозират сумите 10 лв., 20 лв. и 30 лв., като всеки месец имат поставен лимит до 60 лева. Ако се опитате да прескочите този лимит, ще получите отказ за депозита. В същото време ви съветваме да проверите и месечния лимит на тарифния ви план, тъй като ако той е изразходван, няма да можете да депозирате посредством А1 ваучер към 8888.бг.

За щастие букмейкърът НЕ удържа такса за зареждане на сметка посредством А1. Вие можете да депозирате спокойно, а стойността на депозитите ви ще бъде начислена към месечната ви фактура за мобилни услуги. При всякакви други питания, не се колебайте да потърсите съпорта на 8888.


Бонус с А1 ваучер в 8888

8888 А1 депозит стъпки

Добрата новина за клиентите е, че могат да получат бонус за депозит с А1 ваучер. Ако заредите максималната сума от 30 лева, ще ви предоставят 30 безплатни врътки за слот играта „Sea of Treasures”. Повече информация за самия бонус ще получите от поддръжката, като най-добре е да се свържете с тях чрез чат на живо и да поставите своите запитвания за правилата и условията.

Грабнете 30 FS


Често задавани въпроси

💰 Мога ли да тегля печалби в 8888 чрез А1 ваучер?

Не, услугата „А1 ваучер“ на 8888.бг е свързана само с депозит на средства в уебсайта.

💸 Каква е минималната сума за депозит с А1 SMS в 8888?

Минималната сума за депозит със СМС към А1 в 8888, е на стойност 10 лева.

💵 Колко най-много мога да депозирам чрез А1 СМС в 8888?

Максималната сума на депозита с А1 е 30 лева.

📲 Как да депозирам с предплатена карта към А1 в 8888?

Не можете да депозирате с предплатена карта, а трябва да имате договор към А1.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност