Winbet залози на живо

Вход в Winbet
550 лв. Бонус
Бонус До 550 лв.
Съдържание
 1. Опции за залози на живо
 2. Winbet маркети на живо
 3. Коефициенти
 4. Как да залагаме на живо?
 5. Заключение
 6. FAQ

Секцията „На Живо“ в сайта на Winbet ви дава възможността да залагате на различните спортни събития, които се провеждат в момента по света. Нещото, което отличава този тип залози от останалите, е това, че платформата ви предоставя информация за протичащите спортни срещи под формата на пълна характеристика, описваща резултата, нарушенията, наказателните картони, процентът на владеене на топката и броя на точните удари на всеки един отбор. В зависимост от вашите знания, начина, по който протича двубоят, и информацията, която Уинбет ви осигурява, всеки един потребител на букмейкъра има възможността да залага на живо и да печели. В случай, че искате да се откажете от своя залог, може да използвате опцията Кеш-Аут (Cash out) по всяко едно време и да възвърнете процент от парите си. Ако искате да разберете как може да залагате на живо в Winbet, ви съветваме да прегледате информацията, която сме подбрали за вас по-долу.


Winbet залози на живо – налични опции

winbet залози на живо

За да залагате на живо в платформата на Winbet, трябва първо да влезете в сайта и да намерите секцията „На Живо“ в менюто. След като натиснете бутона, сайтът ще ви отведе до специализирана страница, където може да видите най-различните видове спорт, на чиито срещи може да залагате. От горната лента може да избирате от опции, сред които са:

 • Футбол
 • Тенис
 • Баскетбол
 • Волейбол
 • Хандбал
 • Хокей на лед
 • Американски футбол
 • Крикет
 • Ръгби
 • Ръгби лига
 • Снукър
 • Тенис на маса

Въпреки че най-предпочитаният спорт за залагане на живо в България е футболът, Winbet не се ограничава до това да предлага тази опция само на футболни фенове. Ако сте почитател на някои от горе-изброените спортове, платформата ще ви осигури възможността да залагате на различни събития на живо, като автоматизираната система на сайта ще направи така, че винаги да имате реален шанс за печалба на всяко едно от тях при честни условия.

Вход в Winbet На Живо


Пазари за залог в реално време

Пазарите, събитията и шампионатите, на които може да залагате в платформата на Winbet, са различни в зависимост от спорта, който сте избрали. В секцията за футбол може да намерите едни от най-гледаните и известни първенства в света. Там можете да следите повече от 25 различни шампионата, като по-популярните в българската букмейкърска среда са Английската Висша Лига, Българската Първа Лига, Немската Бундеслига и Испанската Ла Лига. След като изберете желаното от вас първенство, натиснете падащото меню и под името на шампионата ще се покажат всички мачове, които се играят на живо в момента.

За да продължите, трябва да изберете съответната спортна среща и сайтът автоматично ще ви прехвърли към страница с по-детайлна информация за нея. Там ще се покажат всички възможни пазари за игра, които можете да включите впоследствие в своя фиш, най-популярните от които са Краен резултат, Двоен шанс, Брой голове и Точен резултат. Платформата на Winbet също така ви предоставя опцията да залагате на Хендикап, като за разлика от нормалните спортни залози, може да откриете и специфичния за тази секция пазар „Кой ще спечели остатъка от мача?“.

Други популярни спортове като тенисът и баскетболът също разполагат със свои специфични пазари, като общият им брой сред всички дисциплини е впечатляващо голям. Почти всичко свързано със създаването на талоните е автоматизирано поради динамичността на някои от срещите, като потребителите могат мигновено да направят своя залог.

Опциите, които имате на разположение, важат както за Първото и Второто полувреме, така и за Азиатски залагания, Комбинации и други. Коефициентите на пазарите зависят от начина, по който се разиграва срещата, като имате възможността да разгледате подробна характеристика в полето вдясно на страницата и да прецените на какво да поставите своя залог, за да сте печеливши. Повече за коефициентите може да разберете в следващата част.


Коефициенти при залозите на живо

Коефициентите, които Winbet предлага при залагането на спортните срещи на живо, са на приблизително същото ниво като тези в секцията „Спорт“. В сравнение с останалите международни букмейкъри в България, които предлагат подобни услуги, платформата не отстъпва по размер на възвръщаемостта при евентуална печалба. За разлика от статичните коефициенти, които са представени при залагането на стандартни спортни срещи в раздел Winbet Спорт, при залозите на живо наблюдаваме динамична промяна на коефициентите, зависещи от развоя на дадения сблъсък.

Някои от спортовете като тенис са много по-динамични от останалите и когато потребителят залага на тях, трябва да бъде максимално бърз и точен в преценката си, защото при евентуално забавяне, промяната в коефициентите може да редуцира значително неговата потенциална печалба.


Как да поставим залог на живо в Winbet?

winbet залог на живоВ секцията „На Живо“ може да залагате на множеството от спортове и пазари, които платформата предлага. За да осъществите това обаче, трябва да знаете как бързо, точно и ефективно да съставяте своите фишове, за да може да получите максимална потенциална печалба от своя залог на живо.

Winbet е почти напълно автоматизирал процесите при съставянето на талон. След като изберете желаните от вас пазари чрез кликване, те ще се наредят под формата на колонка в дясната част от страницата. Както вече споменахме по-рано, при добавянето на пазари за талона, може да изберете разнообразие от опции за залагане, включващи Основни, Комбинации, Първо полувреме, Второ Полувреме и други.

След като добавите селекциите си, електронният талон на Уинбет ще ви даде шанса да поставите залога във вид на права колонка или пък да заложите на система. Разбира се, имате и опцията да заложите на всички събития поотделно, въвеждайки различни суми за всяко от тях.

Главното нещото, което отличава фиша за залози на живо от този за стандартния спорт, е функцията за приемане на промени в коефициентите. Ако играете в тази секция, трябва задължително да отметнете тази опция, защото иначе вашият залог може да бъде канселиран. След като попълните вашия фиш, трябва да натиснете бутона „Поставете залог“, за да активирате залога си.

Към пазарите на живо


Заключение за Winbet залози в реално време

Въпреки динамичната природа на залозите в реално време, Winbet успяват да предоставят едно от най-качествените изживявания, когато става на въпрос за спортни срещи на живо. Благодарение на развития им софтуер и добре-структурираната и автоматизирана платформа, потребителите могат да се насладят на поставянето на залози на живо в рамките на секунди, като имат възможността да изтеглят процент от своя залог по всяко едно време, благодарение на опцията за Кеш-аут.

Добрият дизайн на секцията ви предоставя възможността да следите всяка една нова среща в разнообразие от различни детайли, като по този начин Winbet не ограничава потребителите при техния избор и опции за игра. Хилядите събития, в които може да участвате всеки месец, ви осигуряват шанса да осъществите големи печалби, благодарение на високите коефициенти в сайта и честните условия, които платформата ви предлага.

FAQ

Как се променят коефициентите при Winbet залози на живо?

Коефициентите при залозите на живо в Winbet се променят в зависимост от начина, по който протича спортната среща. В по-динамичните сблъсъци, където посоката на играта може да се обърне за минути, е изключително важно да поставите своите залози навреме, за да може да запазите максимална възвръщаемост при печалба.

Мога ли да гледам мачове на живо в Winbet, докато залагам?

Прякото предаване в Winbet е налично само за Електронни спортове. Въпреки това, Winbet ви предоставя възможността да следите реална визуализация на случващото се в момента в мача.

Колко време ще ми отнеме да поставя или изтегля моя залог?

Тъй като при залозите на живо в Winbet е жизненоважен времевия период, в който се поставят ставките, платформата е конструирана по такъв начин, че да обработва залозите и изтеглянията в рамките на секунди.

Налична ли е Cash out опция при Winbet залози на живо?

Да, можете да затворите своя залог по всяко едно време на срещата. стига кеш аут да бъде активен.

Мога ли да залагам на повече от една спортна среща едновременно?

Да, чрез специфично приложение за мултискрийн, Winbet ви дава възможността да следите и залагате на повече от една среща едновременно.

По какво се различават залозите на живо от стандартните залози за спорт?

За разлика от стандартните спортни залози, при залозите на живо, коефициентите на различните пазари не са статични и се променят постоянно с развитието на спортната среща.

На какви събития мога да залагам при Winbet залози на живо?

Платформата на Winbet ви предоставя възможността да залагате на най-различни спортове, като в България повечето хора избират Футбол, Тенис или Баскетбол. В сайта ще намерите почти всички основни първенства и шампионати и ще имате възможност да залагате на разнообразието от пазари, които те предлагат.


Вижте всички 10 отзиви за Winbet
Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност