Winbet Виртуални спортове

4x
10 лв.
550 лв.
Вход в Winbet
550 лв. Бонус
Бонус До 550 лв.
Съдържание
 1. Раздел Winbet Виртуални
 2. Раздел Уинбет Виртуални+
 3. Опции за залози
 4. Нива на коефициентите
 5. Заключение
 6. FAQ

Виртуалните спортове представляват една от най-бързо развиващите се хазартни сфери на световно ниво, като в България този тип залози се радват на особена голяма популярност сред играещите. Букмейкърите, които оперират в страната, се стремят да осигурят на своите потребители възможно най-много опции за залагане на виртуални спортове, като Winbet се нарежда на едно от лидерските места по посещаемост на тази секция. Платформата разполага с два специфично обособени раздела за виртуални спортове – „Виртуални“ и „Виртуални+“, като предлага най-различни възможности за залози. В тази статия ще разгледаме по-подробно разнообразието от предложения, които са налични в сайта на Winbet, и начина, по който може да се възползвате от тях.


Какви спортове са налични в Winbet Виртуални?

winbet виртуални спортове

След като влезете в сайта на Winbet, в най-дясната част на менюто ще забележите секцията „Виртуални“. След като я отворите, платформата автоматично ще ви препрати към страница, където може да правите различни залози на виртуален футбол и баскетбол, като наличните опции са „Футболна Лига“, „Световна Купа“, „Европейска Купа“ и „Баскетболна Лига“. По-долу ще разгледаме всеки един от тези раздели и избора от виртуални залози, които предлагат.

Вход в секцията Виртуални

Виртуална Футболна лига

В раздела „Футболна Лига“ ще откриете най-различни виртуални събития, в които участват отбори, чиито имена наподобяват тези от Английската Висша Лига. Отборите играят един срещу друг в специфично генерирана симулация, и в зависимост от модела на игра, срещите се разиграват на случаен принцип. За евентуалните резултати от мачовете може да съдите от предварително представените характеристики на отборите и техните играчи, като те изключително много наподобяват тези на реалните срещи.

Ако желаете да направите залог на даден двубой, може да го сторите като преди това прегледате изминалите виртуални срещи и подробните анализи на отборите и заемете своята позиция спрямо това какъв ще бъде крайният резултат.

В секцията „Футболна лига“ участват общо 16 виртуални отбора, като на всеки „виртуален ден“ в първенството се изиграват общо 8 уникални срещи. В зависимост от техния резултат, позициите в листата се променят, а заедно с тях и коефициентите на всеки отбор. Срещите се изиграват в порядъка на няколко минути, като може да се насладите на добре направената визуализация на мача, за да следите неговото развитие и промяната в резултата.

Виртуална Световна Купа по Футбол

В раздела „Световна Купа“ също ще откриете голямо разнообразие от възможности за залагане, като там участващите отбори представляват отделни страни и са общо 32 на брой. За разлика от футболната лига, тук срещите се разиграват в 5 последователни етапа. Първо, отборите се разделят на 8 групи по 4, като половината отпадат в началната фаза на турнира. След това се играят осминафинали, четвъртфинали, 1/2-финали и финал, като при всяка следваща фаза половината от участниците напускат първенството. Броят на срещите, на които може да залагате, се определя от етапа на турнира, като изборът от пазари е същият като при футболната лига.

Виртуална Евро Купа по Футбол

В раздела „Европейска купа“ отборите, участващи в първенството, носят наименованията на страни от Европа, като по този начин оформят Европейско първенство. Турнирът се разиграва по почти същия начин, както и „Световна Купа“. Можете да изберете своя фаворит от 24 отбора, като мачовете отново се разиграват в 5 последователни фази.

Баскетбол

На последно място в секцията „Виртуални“ се намира така-наречената „Баскетболна Лига“, където се състезават 16 виртуални отбора, наподобяващи американското баскетболно първенство и носещи имената на съответните щати. Подобно на футболната лига, 8 мача се разиграват във всеки игрален ден, като в този случай обаче пазарите са разпределени в съответствие с правилата и спецификите на баскетбола. В този раздел можете също така да наблюдавате разиграването на всяка една от виртуалните срещи, заедно с характеристиките на отбора и играчите.

Малко по-надолу ще разгледаме и разнообразието от пазари, които са налични за виртуалните спортове в Winbet, включително тези за футбол и баскетбол.


Какви спортове са налични в Winbet Виртуални+?

winbet виртуални+ спортове

Освен секция за виртуални футболни и баскетболни срещи, Winbet предлага и така-наречения раздел „Виртуални+“, където феновете на по-нестандартни събития в сектора могат да поставят своите мобилни залози. Тук можете да намерите предложения за „Надбягвания с коне“, „Надбягвания с хрътки“, „Моторни спортове“ и „Тенис на маса“. Всяка една от дисциплините си има свои собствени правила и пазари, като обстойно ще разгледаме начина, по който те са представени в сайта.

Към Уинбет Виртуални+

Конни надбягвания

Надбягванията с коне са един от най-предпочитаните избори за виртуални залози в платформата на Winbet. Тук, всеки играч има възможността да посочи своя фаворит от 12-те участника в надпреварата. Също както останалите виртуални игри, симулираните надбягвания могат да се наблюдават директно в сайта на Winbet. Освен стандартния пазар за първо място, тази секция предлага и опцията за залагане според номерата на състезателите, като повече за това ще научите в следващата част от статията.

Гонки с кучета

Следващият раздел в секцията „Виртуални+“ е надбягването с хрътки. То изключително много наподобява надбягването с коне, като предлага почти същите опции за игра и залог. Надпреварата се състои от 8 участника, като може да видите подробна характеристика на всяка една от хрътките преди началото на събитието. След като поставите своя залог, може да се наслаждавате на надпреварата на живо, като следите развитието на виртуалното състезание в реално време.

Тенис на маса

В секцията за тенис на маса ще откриете разнообразие от срещи между виртуални играчи, като може да залагате на най-различни пазари свързани с тяхното представяне и резултата от двубоя. Двамата участници са представени с имена, а освен това са представени като „A“ и „B“ и всяка среща се играе до отбелязване на поне 7 точки, като победителят трябва да води поне с 2 точки. Срещите се разиграват в порядъка на няколко минути, като Winbet ви предоставя възможността да проверите миналите резултати на всеки състезател, както и броя на последователните победи, които е отбелязал.

Виртуални състезания с автомобили

На последно място в секцията „Виртуални+“ ще откриете раздела за състезания с коли, които се разиграват в рамките на 60 секунди. В състезанието участват общо до 15 състезателя, като пазарите в раздела наподобяват тези на гонките с коне и хрътки. За да разберете какви са начините, по които може да залагате на виртуални спортове обаче, трябва първо да прегледаме наличните пазарни опции в секцията.


Налични пазари за залог

Наличните пазари за залог в сайта на Winbet са разделени на 4 отделни групи. Те включват опциите за футбол, баскетбол, гонки и тенис на маса, като всяка категория разполага със специфични възможности за залагане.

Както вече казахме, в секцията „Виртуални“ може да залагате на 3 вида футболни първенства, като всяка една среща разполага с пазари за „Краен резултат“, „Двоен шанс“ и „Общ брой голове“, както и опции за Хендикап. Тук има и множество други предложения, свързани с това как ще завърши даденото полувреме/краен резултат, точен брой голове на двата отбора и кой ще отбележи пръв. Потребителите на Winbet също имат възможността да залагат и на по-специфични пазари като „И двата отбора да отбележат“, „Равенство няма залог“, както и „Нечетно/четно“ и „Най-резултатно полувреме“. Пазарите на виртуалния футбол изключително много наподобяват тези на реалните спортни срещи в спортната секция на Winbet, като разбира се, продължителността на двубоя, както и крайният резултат се определят от високотехнологичния софтуер в платформата на сайта.

Баскетболните виртуални срещи също предоставят разнообразие от възможности за залагане, като пазарите в този раздел са съобразени с правилата на баскетбола и предпочитанията на потребителите. В секцията „Баскетболна Лига“ може да залагате на кой ще е победител от двата отбора, общ брой точки в играта, както и на „Победна разлика“, където може да посочите своето предположение за крайната разлика в точките. Други стандартни пазари при виртуалния баскетбол са „Най-резултатна четвърт“, както и състезания до 20, 40 и 60 точки, където може да заложите на това кой отбор пръв ще достигне този резултат.

Опциите за залагане на надбягвания са малко по-различни от тези за виртуален спорт. Там потребителите могат да поставят залог за победител от състезанието, както и да избират комбинации за крайното класиране. Наличните пазари в тази секция са следните:

 • „Победа“ (кой участник ще завърши на 1-во място)
 • „Място“ (кои ще са състезателите, финиширали на 1-во, 2-ро и 3-то място)
 • „Два ПО РЕД“ (кои ще са първите двама финиширали състезанието в посочен от вас ред)
 • „Два ВЪВ ВСЯКАКЪВ РЕД“ (кои ще са първите двама финиширали състезанието)
 • „Два от първите три“ (или така-нареченият Swinger, т.е. кои двама състезатели ще влязат в челната тройка)
 • „Три ПО РЕД“ (кои трима участници ще финишират състезанието първи в посочен от вас ред)
 • „Три ВЪВ ВСЯКАКЪВ РЕД“ (кои трима участници ще финишират състезанието първи)
 • „Четно/нечетно“ (дали победителят в състезанието ще бъде четно или нечетно число)
 • „Високо/ниско“ (дали победителят в състезанието ще бъде високо или ниско число)

Виртуалните срещи по тенис на маса също предлагат разнообразие от възможности за залагане, като там опциите са ограничени от това, че участващите играчи са само 2-ма. Въпреки това, Winbet са се погрижили да дадат възможно най-много шансове на клиентите си да спечелят от тази дисциплина, като са предоставили голям избор от специфични за този вид виртуален спорт пазари. Те включват „Резултат от мача“, „Точен Резултат“, „Първи с резултат 1,3,7“ (кой играч пръв ще достигне даден брой точки), „Победител резултат висок/нисък“ (комбинация от познат победител и краен резултат 7 или над 7), както и опциите за общ брой точки и най-дълга серия от точки.


Какви нива са коефициентите за виртуалните мачове?

Както при много от другите опции за залагане, предлагани от Winbet, коефициентите на секциите „Виртуални“ и „Виртуални+“ са сравнителни високи в сравнение с повечето букмейкъри в България. Тъй като резултатът от срещите се определя от високотехнологичен софтуер на случаен принцип, при голяма част от залозите се случва именно по-високите коефициенти да бъдат печеливши, което е характерно само за тази сфера на залози. Ставките са представени в десетичен вариант, като всеки потребител може да избира от разнообразие от пазари, предоставени от Winbet.


Заключение за Winbet Виртуални

Като един от водещите букмейкъри в България, Winbet предоставя на своите клиенти възможността да се насладят на разнообразие от най-различни виртуални спортове и надпревари, като предлага едни от най-високите коефициенти в тази сфера.

В сайта на Winbet има специално отделени две категории за виртуални предложения, в които можете да залагате освен на стандартните раздели за виртуален футбол и баскетбол, така и на надбягвания с хрътки и коне. Ако сте фен на по-нестандартните избори като виртуален тенис на маса или състезания с коли, можете да изберете от разнообразните пазари, свързани специфично с тези дисциплини.

Независимо от вашите предпочитания, наборът от предложения, които платформата на Winbet предлага за залози на виртуални спортове, е достатъчно голям, за да срещне очакванията на всеки потребител.

FAQ

Има ли опция за залози на виртуални спортове в Winbet?

Да, Winbet ви предоставя възможността да залагате на разнообразие от виртуални спортове в определените за това секции в платформата.

За всички спортове ли има видео на живо?

Да, Winbet ви предоставя възможността да гледате виртуалните маочве на живо, като следите резултата на срещата в реално време.

Как да печелим от виртуалните спортове?

За да направите своите предположения за съответните пазари на избраната от вас среща и да спечелите, ви съветваме първо да разгледате характеристиките, предоставени от Winbet, както и миналите срещи, изиграни от съответните отбори или състезатели.

Как се определя крайният резултат от виртуалните срещи?

Разиграването на виртуалните срещи става на случаен принцип, като високотехнологичен софтуер, предоставен от Winbet, определя събитията и крайния резултат на двубоя.

На какви пазари мога да залагам в секцията за виртуални спортове на Winbet?

В зависимост от специфичния вид виртуален спорт, който сте избрали, може да залагате на определените за него пазари, като те изключително много наподобяват тези за реални спортни събития.

Колко време продължават виртуалните срещи в Winbet?

Виртуалните срещи в Winbet имат сравнително кратка продължителност, като обикновена тя е в рамките на 60 или 90 секунди.

Може ли да се ползва опцията за Cash out за залози на виртуални спортове?

Не, опцията Cash out е валидна само за срещи на живо на реални спортни събития.


Вижте всички 10 отзиви за Winbet
Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност