Winbet Live Streaming

4x
10 лв.
550 лв.
Вход в Winbet
550 лв. Бонус
Бонус До 550 лв.
Съдържание
 1. Как да гледаме на живо?
 2. Изисквания за видеата
 3. Налични спортове
 4. FAQs

Гледането на мачове на живо или така-нареченият „Live streaming“ е опция, която навлезе в сферата на букмейкърството в глобален мащаб сравнително скоро. Все повече платформи в България вече ви предлагат възможността да наблюдавате на живо мачовете, на които сте заложили, като може да следите в реално време тяхното развитие и да променяте залозите си. В момента, live streaming-ът е наличен в платформата на Winbet, но само за електронни спортове (eSports), като по-надолу ще ви обясним по какъв начин можете да се възползвате от тази опция.

На този етап, сайтът все още не разполага със стандартния вид пряко предаване за спортни състезания, но за сметка на това ви дава възможността да следите развоя на срещата чрез опцията за „Виртуално поле“, която визуализира мача в реално време. Опцията за гледане на живо е налична за всички eSport мачове, които се излъчват открито в международни платформи.


Как да гледаме мачове на живо в Winbet?

winbet пряко предаване

За да може да гледате мачове на живо в Winbet, трябва първо да имате регистрация в сайта. Тъй като повечето видеа на живо се предават директно от платформата Twitch, потребителите имат възможност да се насладят на любимите си срещи от света на електронните спортове след като влязат в своя Winbet акаунт.

Получаването на достъп до функцията за пряко предаване става през секцията за залози „На живо“, която се намира в главното меню на сайта. От там, трябва да отиде към разделението за електронни спортове, откъдето да намерите опцията за „Live stream“ в дясната част на екрана. Може да разберете дали някоя среща разполага с опцията за пряко предаване, като проверите дали има обозначена икона на телевизор на лентата си. От плъзгащото меню може да видите и останалите eSport срещи, които се провеждат в момента, като всяка една от тях може да бъде гледана на голям екран.

Повечето онлайн мачове, които се предават в платформата, представляват двубои от големи международни формати, които биват гледани от милиони души по цял свят. Въпреки че в България залозите на електронни спортове не са чак толкова популярни, мнозинството от хора, които се занимават с видео игри или гейминг, имат реалната възможност да залагат на любимите си мачове и да печелят, като могат да променят залозите си по всяко едно време, без да излизат от платформата. Сайтът на Winbet ви дава възможност да изпитате удоволствието на това едновременно да гледате на живо вашия фаворит и да поставяте подходящите залози, така че да излезете печеливши от ситуацията.

Към Winbet На Живо


Какви са изискванията за гледане видео на живо?

За да може да се възползвате от опцията за пряко предаване в платформата на Winbet, има определени изисквания, които трябва да бъдат спазени. За да ви улесним, сме ги систематизирали в списъка по-долу:

 • Да имате активна регистрация в Winbet и да сте влезли в акаунта си в платформата
 • Събитието, от което се интересувате, да разполага с опцията за гледане на живо
 • Мачът да бъде излъчван в платформата за онлайн стрийминг Twitch
 • Съответната игра да присъства в списъка с игри в Winbet, за които е активна опцията за предаване на живо
 • Да имате надеждна интернет връзка, която да може да поддържа видео с високо качество

За кои спортове се предлага Winbet пряко предаване?

Прякото предаване в Winbet е налично само за определени електронни спортове и игри. Тъй като eSports сферата в България и по света все още се развива, сайтът ви дава възможността да се наслаждавате на видео на живо през най-голямата глобална платформа за live streaming – Twitch, която в момента е един от основните фактори за развитието на спортните онлайн дисциплини.

В сайта на Winbet, потребителите могат да се наслаждават на най-различни първенства от целия свят, като опциите, които платформата ви предоставя, включват някои от най-популярните видео игри като:

 • Call of Duty
 • Counter-Strike: GO
 • Rainbow Six
 • StarCraft
 • Dota 2
 • League of Legends
 • Overwatch
 • StarCraft 2

Доста често, освен видеото, може да виждате и коментарите на живо, които феновете на електронните спортове оставят в „чата“ на канала. Въпреки че те, също като коментарите, са на английски, възможността да се почувствате като част от събитието без да присъствате на място е едно уникално преживяване за всеки почитател на дигиталните спортове.

Повечето от eSports първенствата и шампионатите, които могат да се наблюдават в сайта на Winbet, са организирани и ръководени от компаниите, които разработват и поддържат съответните видео игри. При по-известните брандове могат да се откроят няколко по-големи глобални първенства, като може би най-чаканото състезание от феновете на дигиталните спортове е световното първенство на всяка една дисциплина.

FAQ

Налична ли е опция за преглед на видеото на цял екран?

Да, опцията за преглед на видеото на цял екран е налична, като потребителя може да уголеми прозореца, след като натисне съответния бутон за разширяване долу вдясно.

Как да открия програмата с предстоящите мачове за пряко предаване?

Програмата с предстоящите eSport мачове може да откриете в секцията „Спорт“, в полето „Предстоящ“.

С каква сума трябва да разполагам, за да гледам мачове в Winbet?

Не е нужно да захранвате сметката си, за да може да гледате live stream. Единственото условие е да сте влезли в профила си в Winbet.

Къде мога да намеря прозореца за гледане на видео на живо?

Когато отидете на желаното от вас събитие и натиснете гледане на живо, в дясната част на страницата, където принципно е виртуалното поле, ще се появи прозорец с видео на живо.

Мога ли да следя спортната среща и да залагам едновременно?

Да, гледането на мача на живо не ограничава вашите възможности да залагате, а даже напротив – дава ви по-добра представа за това какво може да се случи, като ви предоставя ценна информация за потенциално печеливши бъдещи залози.

Мога ли да гледам Live stream през телефон?

Да, можете да гледате видео на живо през вашето мобилно устройство. Единствените изисквания са да влезете през мобилната версия на Winbet за браузър и телефонът ви да поддържа Android или iOS.

Как мога да разбера дали дадена среща разполага с функцията за пряко предаване?

Можете да разберете дали дадена среща разполага с функцията за пряко предаване, като погледнете лентата на събитието и видите дали има иконка под формата на малък телевизор.


Вижте всички 10 отзиви за Winbet
Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност