Winbet Методи за депозит

Вход в Winbet
550 лв. Бонус
Бонус До 550 лв.
Съдържание
  1. Winbet Депозит методи
  2. Как се депозира в сайта?
  3. FAQ

За да може да залагате с реални средства в мобилната платформа на Winbet или в десктоп сайта, трябва първо успешно да направите депозит в своята сметка. За да улесни потребители си, букмейкърът предлага разнообразие от методи, с които може да сторите това, като в тази статия ще ви дадем повече информация за това какви са те и как може да започнете играта си в сайта.

Вход в Winbet


Какви опции за депозит предлага Winbet?

С развитието на онлайн платформите за хазартни игри, все повече хора предпочитат да извършват депозитите си чрез най-различни форми на дигитални разплащателни методи. Като един от лидерите в българската букмейкърска индустрия, Winbet дава възможност на своите потребители да зареждат сметката си в сайта чрез разнообразие от финансови и банкови приложения. Нека разгледаме кои са те, като имате предвид, че повечето от тях се поддържат и за теглене от Winbet сметка.

Платежен методМинимум ДепозитМаксимум ДепозитВреме
Bank Wire Transfer LogoBank Wire Transfer10 лв.100 000 лв.от 1 до 10 дни
ApplePay LogoApplePay10 лв.10 000 лв.веднага
Visa LogoVisa10 лв.60 000 лв.веднага
MasterCard LogoMasterCard10 лв.60 000 лв.веднага
ePay.bg LogoePay.bg10 лв.5 000 лв.веднага
Cashterminal LogoCashterminal10 лв.5 000 лв.веднага
EasyPay LogoEasyPay10 лв.5 000 лв.веднага
Fast Pay LogoFast Pay10 лв.5 000 лв.веднага
Skrill LogoSkrill10 лв.5 000 лв.веднага
Smart Payments (BG Posts) LogoSmart Payments (BG Posts)10 лв.3 000 лв.веднага
A1 LogoA110 лв.100 лв. / месецведнага
Vivacom SMS LogoVivacom SMS10 лв.30 лв.веднага
Платежен методТеглене МинимумМаксимум ТегленеВреме за теглене
Bank Wire Transfer LogoBank Wire Transfer30 лв.100 000 лв.от 1 до 5 дни
ApplePay LogoApplePay---
Visa LogoVisa30 лв.80 000 лв.до 24 часа
MasterCard LogoMasterCard30 лв.80 000 лв.до 24 часа
ePay.bg LogoePay.bg30 лв.5 000 лв.до 24 часа
Cashterminal LogoCashterminal30 лв.5 000 лв.незабавно
EasyPay LogoEasyPay30 лв.5 000 лв.до 24 часа
Fast Pay LogoFast Pay30 лв.5 000 лв.до 24 часа
Skrill LogoSkrill30 лв.5 000 лв.до 24 часа
Smart Payments (BG Posts) LogoSmart Payments (BG Posts)---
A1 LogoA1---
Vivacom SMS LogoVivacom SMS---

На първо място сред изборите на клиентите на Winbet се нарежда плащането чрез дебитна или кредитна карта. Платформата позволява извършването на директни депозити през банкови карти на Visa и Mastercard, като в рамките на секунди след извършването на транзакцията ще може да видите средствата в акаунта си.

Друга популярна форма за зареждане на сметка в Winbet е чрез платформата EasyPay. Тъй като повечето от българските потребители предпочитат да използват мобилните услуги, които компанията предлага, играчите, желаещи да заредят сметката си през EasyPay, може да го направят като въведат избраната от тях сума и платят през акаунта си или на място в работещ офис на компанията, използвайки предоставения от Winbet код за плащане.

Друг популярен метод за извършването на депозит по сметка е през мобилния оператор А1. Ако изберете този вариант, ще трябва да посочите сума за депозиране (налични опции са 10, 20, и 30 BGN), като при въвеждането на телефон номер и потвърждаване на сумата, ще ви бъде изпратен СМС с код за завършване на транзакцията. При въвеждане на кода в сайта на Winbet, ще получите средствата по сметката си, като те ще бъдат начислени към вашата А1 сметка.

Winbet разполага и с метод за депозиране през ePay. При избора на тази опция трябва да въведете желаната от вас сума за зареждане и да я потвърдите. След това, сайтът автоматично ще ви препрати към страницата на ePay.bg, откъдето ще може да изберете предпочитания от вас начин на плащане през системата.

В случай, че желаете да направите своя депозит към Winbet директно през физическо устройство, може да направите това през всеки пункт на Cashterminal. За да извършите успешно плащане към букмейкъра, трябва да изберете иконата на Winbet от менюто и да въведете вашето ЕГН. След това, поставете желаната от вас сума в устройството и средствата ще бъдат автоматично прехвърлени в игровата ви сметка в сайта.

Ако пък предпочитате да извършите плащане към Winbet директно през своя банков акаунт, може да сторите това като въведете своя псевдоним в сайта като основание за банковия превод и изпратите сумата в една от посочените банкови сметки.

На последно място при методите за депозиране към платформата се нарежда приложението Skrill, като за извършване на плащането трябва, освен сумата, да въведете и вашия имейл. След като приключите с тази стъпка, ще може да прехвърлите избраните от вас средства от портфейла си в Skrill към вашата активна Winbet сметка.


Процес по извършване на депозит в сайта

След като разгледахме опциите за депозит, предлагани от Winbet, е време и да видим как практически се извършва процеса на зареждане на сметка през платформата.

winbet депозит
  1. За да може да вкарате средства в баланса си, трябва първо да влезете в своя Winbet акаунт.
  2. На главната страница ще видите опцията „Депозирай“ горе, вдясно на менюто, до вашия настоящ баланс.
  3. При натискане на бутона, Winbet автоматично ще ви препрати към раздела за „Депозити и изтегляния“, където ще видите описаните по-горе методи за плащане.
  4. След като изберете желаната от вас опция, ще се отвори специален формуляр с информация за транзакцията. Там може да въведете сумата за депозиране, както и вашия бонус код, в случай, че желаете да се възползвате от някоя актуална промоция.
  5. При потвърждаване на сумата, Winbet ще зареди средствата по сметката ви (при депозиране с дебитна или кредитна карта) или ще ви препрати към сайта на оператора (при избор на някоя от другите опции за разплащане), откъдето ще може да потвърдите транзакцията.

FAQ

Как да захраня сметката си в Уинбет по банков път?

За да депозирате в Winbet сметката си по банков път, трябва да пуснете парите на посочената в условията сметка, като използвате вашия псевдоним в сайта за основание на банковия превод.

Каква е сумата на минимален депозит в Winbet?

Минималната сума, която може да депозирате в сайта, е 10 BGN.

Колко е максималната депозит сума в Уинбет?

Максималната сума, която може да депозирате в Winbet, е 100 000 лева, като това е абсолютният лимит за единична транзакция.

Приемат ли се депозити в bitcoin?

Не, платформата не приема депозити в криптовалути.

Колко време е нужно за извършване на winbet депозит?

Може да депозирате в сметката си в рамките на минути, стига да следвате указанията, дадени по-горе.

Как да направя депозит в Уинбет и колко време след потвърждаване на транзакцията ще мога да видя депозираните средства в сметката си?

При използване на някоя от по-горе описаните опции, веднага след като процеса по превеждане на парите е завършил, ще може да видите преведените средства на сметката си.

Има ли значение кой от наличните методи за депозиране използвам в сайта на Winbet?

Не, всичките методи описани по-горе са валидни за депозиране в сайта на Winbet. Може да изберете най-удобната за вас опция, за да не се притеснявате, че ще възникнат проблеми при зареждането.


Вижте всички 10 отзиви за Winbet
Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност