Съдържание
  1. Същност на Уинбет cash out
  2. Как се активира?
  3. Има ли частичен cash out?
  4. Има ли автоматичен кеш аут?
  5. За кои маркети е наличен?
  6. FAQ

В последните няколко години, все повече потребители се насочват към онлайн хазарта, като спортните залози са водещи за развитието на изгряващи букмейкъри като Winbet. Една от функциите, която е дълбоко обвързана с този тип залози, е опцията за „Cash out“ или „Затвори залог“. Така-нареченият Кеш-Аут ви дава възможността да прекратите залога си, преди да е настъпил края на съответното събитие. По-този начин, може да подсигурите печалбата си или да минимизирате загубите си, в зависимост от начина, по който спортната среща се развие. За да разберете как точно работи тази функция и как може да я използвате и вие, по-долу сме разяснили подробно нейното значение за сферата на онлайн залозите и възможните ѝ приложения в сайта на Winbet.


Какво представлява Winbet Кеш-Аут?

Когато залагате на определено спортно събитие, вие си изграждате дадена представа за това как ще се развие то и какви резултати може да очаквате. В доста случаи, след като срещата започне, тези очаквания се променят поради най-различни обстоятелства. Тогава, на помощ идва опцията Кеш-Аут. Тя ви позволява да затворите залога си и ви дава възможността да смените позицията си спрямо вашите нови виждания за крайния резултат от срещата.

Cash out функцията се използва предимно в две ситуации – когато искате да подсигурите своята печалба или когато искате да ограничите загубите си.

  • Представете си, че се намирате в положение, в което сте заложили на своя любим отбор в определена среща и сте на път да спечелите голяма сума. В последните минути на мача обаче усещате, че има голяма възможност да загубите парите си и решавате, че искате да запазите спечелените досега средства. В такъв случай, ако заявката ви за Кеш-аут бъде одобрена, вие може да приберете по-голямата част от печалбата си и да не се притеснявате, че може да изгубите всичко.
  • В ситуация, когато избраният от вас залог се оказва непечеливш и по време на спортното събитие виждате, че вашите предположения се отдалечават все повече от реалните резултати, също можете да използвате опцията за Кеш-аут и да спестите част от средствата си.

Независимо в коя от двете ситуации се намирате, функцията Кеш-аут може силно да повлияе начина ви на игра и сумите, които печелите при залагане. За да може в бъдеще да ограничавате своите загуби и подсигурявате своите печалби, ние сме ви приготвили подробно описание на това как да използвате функцията за Кеш-аут в платформата на Winbet.


Как се използва Кеш-аут функцията на Winbet?

winbet кеш аут функцияПреди да започнете да пускате спортни фишове с увереността, че можете да затворите залога си по всяко време, трябва да проверите дали изобщо функцията съществува за направените от вас залози. Това може да сторите като натиснете бутона „Залози“ и проверите дали избраният от вас пазар разполага с опцията.

След като потвърдите даден залог и се подсигурите, че конкретната среща предлага опцията за Кеш-аут, имате възможност да изтеглите парите си по всяко едно време, плащайки само минимални удръжки (около 10% от сумата). Големината на възвърнатата сума, която може да получите чрез Cash out, зависи главно от начина, по който спортната среща се развива. В случай, че отборът, на който сте заложили, показва очакваните резултати, букмейкърът ще ви предложи повече пари при теглене. Обратното също е вярно, колкото повече се отдалечават реалните резултати от вашите предполагаеми такива, постепенно сумата, която може да получите от Кеш-аут, намалява.

Единствено нещо, което трябва да направите, за да получите парите си обратно, е да потвърдите своя Кеш-аут, като натиснете жълтия бутон „Потвърди“. Winbet ще учреди залога и ще преведе сумата по вашата сметка. Целият процес става бързо и безпроблемно, стига разбира се, избраната от вас спортна среща да има опцията за Кеш-аут.

Опитайте Winbet Cash-Out


Има ли частичен Кеш-аут от Winbet?

Частичният Кеш-аут представлява възможността да възвърнете точно определена част от първоначалния си залог, като в същото време оставите залога си активен с останалата част. На този етап, частичното затваряне на залози в Winbet не е налично като функция. За разлика от по-големите букмейкърски сайтове, платформата все още не е добавила опцията да се възвръща част от сумата.


Налично ли е автоматично затваряне от Winbet?

Автоматичното затваряне представлява задаването на определена граница за прекратяване на залога. В много от водещите международни платформи може да зададете някаква сума за достигане и ако сайтът разполага с тази опция, то автоматично да се извърши Кеш аут, когато лимитът бъде достигнат. Подобно на частичното затваряне, функцията автоматично затваряне все още не е налична в платформата на Winbet.


За кои спортове и пазари е налична опцията?

Функцията Кеш-аут е налична за почти всички спортове и събития в платформата на Winbet. Едно от задължителните условия опцията да бъде валидна е даденото събитие да се предлага със залози на живо в сайта на Winbet. За съжаление, в момента единственият начин да разберем дали определено събитие има функция за Кеш-аут е да проверим ръчно, след като направим залог. Опцията също така почти винаги е налична, когато се провеждат големи спортни събития на някои от най-гледаните спортове, като футбол, баскетбол, тенис и други.

FAQ

Какви суми дава Winbet за затваряне на залог?

Най-често сумата, която платформата ви връща обратно при затваряне на залог, представлява около 90% от началната, но това зависи главно от развоя на събитията.

Наличен ли е Winbet Cash out преди началото на събитията?

Веднага след поставянето на залог, може да използвате опцията за Кеш-аут, ако тя е налична за конкретното събитие.

Има ли конкретни събития и видове спорт за които опцията Кеш-аут е ограничена от Winbet?

Не, на този етап всяко едно събитие може да разполага с тази опция, стига да присъства в секцията „На живо“ в сайта.

Как мога да разбера дали събитието, на което искам да заложа, има опцията за Кеш-аут?

Ако отидете при секцията „Залози“ и натиснете събитието от което се интересувате, при наличие на опцията Кеш-аут, ще имате възможност да прекратите залога си от там.

Как се определя дали дадено събитие ще разполага с функцията Кеш-аут?

За съжаление, това все още не може да бъде определено по друг начин, освен чрез директно поставяне на залог в платформата.

Кога трябва да използвам функцията за Кеш-аут и задължително ли е?

Използването на функцията за Кеш-аут не е задължително, но прилагането и е препоръчително, ако искате да подсигурите печалбата си или да намалите загубите си.


Вижте всички 5 отзиви за Winbet