Winbet Cash Out Функция

3 Звезди: Среден
3
Вход в Winbet.bg
550 лв. Бонус
Бонус До 550 лв.
Съдържание
  1. Същност на Уинбет cash out
  2. Как се активира?
  3. Има ли частичен cash out?
  4. Има ли автоматичен кеш аут?
  5. За кои маркети е наличен?
  6. FAQ

В последните няколко години, все повече потребители се насочват към онлайн хазарта, като спортните залози са водещи за развитието на изгряващи букмейкъри като Winbet. Една от функциите, която е дълбоко обвързана с този тип залози, е опцията за „Cash out“ или „Затвори залог“. Така-нареченият Кеш-Аут ви дава възможността да прекратите залога си, преди да е настъпил края на съответното събитие. По-този начин, може да подсигурите печалбата си или да минимизирате загубите си, в зависимост от начина, по който спортната среща се развие. За да разберете как точно работи тази функция и как може да я използвате и вие, по-долу сме разяснили подробно нейното значение за сферата на онлайн залозите и възможните ѝ приложения в сайта на Winbet.


Какво представлява Winbet Кеш-Аут?

Когато залагате на определено спортно събитие, вие си изграждате дадена представа за това как ще се развие то и какви резултати може да очаквате. В доста случаи, след като срещата започне, тези очаквания се променят поради най-различни обстоятелства. Тогава, на помощ идва опцията Кеш-Аут. Тя ви позволява да затворите залога си и ви дава възможността да смените позицията си спрямо вашите нови виждания за крайния резултат от срещата.

Cash out функцията се използва предимно в две ситуации – когато искате да подсигурите своята печалба или когато искате да ограничите загубите си.

  • Представете си, че се намирате в положение, в което сте заложили на своя любим отбор в определена среща и сте на път да спечелите голяма сума. В последните минути на мача обаче усещате, че има голяма възможност да загубите парите си и решавате, че искате да запазите спечелените досега средства. В такъв случай, ако заявката ви за Кеш-аут бъде одобрена, вие може да приберете по-голямата част от печалбата си и да не се притеснявате, че може да изгубите всичко.
  • В ситуация, когато избраният от вас залог се оказва непечеливш и по време на спортното събитие виждате, че вашите предположения се отдалечават все повече от реалните резултати, също можете да използвате опцията за Кеш-аут и да спестите част от средствата си.

Независимо в коя от двете ситуации се намирате, функцията Кеш-аут може силно да повлияе начина ви на игра и сумите, които печелите при залагане. За да може в бъдеще да ограничавате своите загуби и подсигурявате своите печалби, ние сме ви приготвили подробно описание на това как да използвате функцията за Кеш-аут в платформата на Winbet.


Как се използва Кеш-аут функцията на Winbet?

winbet кеш аут функцияПреди да започнете да пускате спортни фишове с увереността, че можете да затворите залога си по всяко време, трябва да проверите дали изобщо функцията съществува за направените от вас залози. Това може да сторите като натиснете бутона „Залози“ и проверите дали избраният от вас пазар разполага с опцията.

След като потвърдите даден залог и се подсигурите, че конкретната среща предлага опцията за Кеш-аут, имате възможност да изтеглите парите си по всяко едно време, плащайки само минимални удръжки (около 10% от сумата). Големината на възвърнатата сума, която може да получите чрез Cash out, зависи главно от начина, по който спортната среща се развива. В случай, че отборът, на който сте заложили, показва очакваните резултати, букмейкърът ще ви предложи повече пари при теглене. Обратното също е вярно, колкото повече се отдалечават реалните резултати от вашите предполагаеми такива, постепенно сумата, която може да получите от Кеш-аут, намалява.

Единствено нещо, което трябва да направите, за да получите парите си обратно, е да потвърдите своя Кеш-аут, като натиснете жълтия бутон „Потвърди“. Winbet ще учреди залога и ще преведе сумата по вашата сметка. Целият процес става бързо и безпроблемно, стига разбира се, избраната от вас спортна среща да има опцията за Кеш-аут.

Опитайте Winbet Cash-Out


Има ли частичен Кеш-аут от Winbet?

Частичният Кеш-аут представлява възможността да възвърнете точно определена част от първоначалния си залог, като в същото време оставите залога си активен с останалата част. На този етап, частичното затваряне на залози в Winbet не е налично като функция. За разлика от по-големите букмейкърски сайтове, платформата все още не е добавила опцията да се възвръща част от сумата.


Налично ли е автоматично затваряне от Winbet?

Автоматичното затваряне представлява задаването на определена граница за прекратяване на залога. В много от водещите международни платформи може да зададете някаква сума за достигане и ако сайтът разполага с тази опция, то автоматично да се извърши Кеш аут, когато лимитът бъде достигнат. Подобно на частичното затваряне, функцията автоматично затваряне все още не е налична в платформата на Winbet.


За кои спортове и пазари е налична опцията?

Функцията Кеш-аут е налична за почти всички спортове и събития в платформата на Winbet. Едно от задължителните условия опцията да бъде валидна е даденото събитие да се предлага със залози на живо в сайта на Winbet. За съжаление, в момента единственият начин да разберем дали определено събитие има функция за Кеш-аут е да проверим ръчно, след като направим залог. Опцията също така почти винаги е налична, когато се провеждат големи спортни събития на някои от най-гледаните спортове, като футбол, баскетбол, тенис и други.

FAQ

Какви суми дава Winbet за затваряне на залог?

Най-често сумата, която платформата ви връща обратно при затваряне на залог, представлява около 90% от началната, но това зависи главно от развоя на събитията.

Наличен ли е Winbet Cash out преди началото на събитията?

Веднага след поставянето на залог, може да използвате опцията за Кеш-аут, ако тя е налична за конкретното събитие.

Има ли конкретни събития и видове спорт за които опцията Кеш-аут е ограничена от Winbet?

Не, на този етап всяко едно събитие може да разполага с тази опция, стига да присъства в секцията „На живо“ в сайта.

Как мога да разбера дали събитието, на което искам да заложа, има опцията за Кеш-аут?

Ако отидете при секцията „Залози“ и натиснете събитието от което се интересувате, при наличие на опцията Кеш-аут, ще имате възможност да прекратите залога си от там.

Как се определя дали дадено събитие ще разполага с функцията Кеш-аут?

За съжаление, това все още не може да бъде определено по друг начин, освен чрез директно поставяне на залог в платформата.

Кога трябва да използвам функцията за Кеш-аут и задължително ли е?

Използването на функцията за Кеш-аут не е задължително, но прилагането и е препоръчително, ако искате да подсигурите печалбата си или да намалите загубите си.


Вижте всички 10 отзиви за Winbet
Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност