Как да използвам „Създай залог“ в Sesame?

Сезам създай залог

Ако залагате на спорт в Sesame България, може да използвате специална опция „Създай залог“ / Bet Builder / Build-a-Bet, с чиято помощ да комбинирате няколко различни пазара към една направена селекция. С други думи, залагате на даден мач и в него влизат различни опции за залог, сред които двоен шанс, четен или нечетен брой голове, резултат на полувреме и прочие. За да разберете, как да се възползвате от тази интересна възможност, е желателно да прочетете това ръководство, което създадохме за вас.

Създай Залог в Sesame


Как да използвам Създай залог в Сезам?

На първо време, трябва да обясним, че функцията „Създай залог“ в Sesame.bg, е налична само и единствено за футболните срещи. Ето защо, ако я търсите за друг спорт, тя няма да се появи. В редовете по-долу ще ви дадем кратка инструкция, как да намерите бет билдъра и да се възползвате от него. Общо взето, това може да стане, след като извървите следните стъпки:

Създай залог от Sesame
 1. Отворете секция „Спорт“ в сайта на Sesame;
 2. От списъка със спортове, изберете „Футбол“;
 3. Кликнете на желания от вас мач, на който искате да заложите;
 4. Редом с изброените пазари, ще видите и функцията „Създай залог“;
 5. Кликнете на функцията и добавете пазари към селекцията си.

С какво е полезна опцията за създаване на залог?

Тази опция ви позволява да изберете един мач, в който да включите прогнози за различни събития, които ще настъпят. Така например, може да посочите, как ще свърши първото полувреме, колко картона ще има, колко корнери ще бъдат отсъдени и така нататък. Това са различни пазари (опции за залог), като за всеки един от тях има коефициент. Прибавяйки няколко пазара към селекцията, ще расте общия коефициент и при правилни прогнози, печалбата ще бъде по-голяма.


Какви пазари мога да добавя чрез Sesame Bet Builder?

Опцията за създаване на залог включва възможност да добавите различни пазари, но имайте предвид, че имате право на минимум два и максимум шест маркета за една селекция. В отворения прозорец на бет билдъра ще видите, кои опции за залог можете да прибавите. Ние проверихме кои са най-често срещнатите предложения и ви ги предоставяме в следния кратък списък:

 • 1во полувреме резултат
 • 1во полувреме двоен шанс
 • Общ брой корнери
 • Брой картони
 • Краен резултат
 • Азиатски хендикап
 • Четен / нечетен брой голове
 • … и други

При добавяне различните пазари, общият коефициент на селекциите ще расте, така че ще получите по-висока ставка. Това е и предимството на бет билдъра, макар че понякога е много трудно да прогнозирате, какви събития и ще настъпят в спортната среща и как ще приключа тя.


Правила към опцията „Създай залог“ в Сезам

За да извлечете максимума от опцията „Създай залог“ в Сезам, е необходимо да спазите правилата, които букмейкърът е отредил за това свое приложение. Реално погледнато няма да се затрудните, защото използването на бет билдърът е елементарно. Ето ги и всички условия към функцията:

 • Играчът има право да добави от 2 до 6 пазара към залога си;
 • Опцията важи за мачовете, които предстоят, но НЕ и за тези на живо;
 • Сезам бет билдъра може да бъде използван само за футболни мачове;
 • За да създадете вашия залог, трябва да депозирате в игралната си сметка.

Това са общите условия за използване на Sesame build-a-bet, а ако имате допълнителни въпроси, можете да се обърнете към персонала по поддръжката, който ще отговори на запитванията ви.


Често задавани въпроси

🎯 Предлага ли се опцията „Създай залог“ за права колонка в Сезам?

Можете да комбинирате вашия създаден залог, с други мачове, така че да получите права колонка, в която ще участва и селекцията изградена с бет билдъра.

⚽ Мога ли да използвам бет билдър Сезам за мачове на живо?

Не, опцията е предназначена само за предстоящите футболни мачове.

🏀 Мога ли да използвам „Създай залог“ за баскетболни мачове?

Не, функцията е валидна само и единствено за футбол в Сезам.

🚨 Какво да направя при проблем със „Създай залог“ опцията?

Влезте в контакт с поддръжката, която ще ви окаже моментално съдействие.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност