Контакти и Отдел за Поддръжка на Сезам

Контакти Sesame
📧 Sesame.bg email[email protected]
📱 Sesame телефон+359 2 493 0008
👨‍💻 Сезам чат на живо👉 през този линк

Регистрираните клиенти в Sesame БГ, могат да задават своите въпроси за спортни залози, казино игри и бонуси, на поддръжката в хазартния сайт. Има три бързи и лесни начини за контакт с персонала, за да отправите запитванията си. По-долу ще разгледаме всички методи за връзка със съпорта, за да можете да се възползвате от тях, бързо и лесно, без притеснения.

Към Sesame контакти


Начини за контакт със Сезам поддръжка

В следващите няколко реда, ще разгледаме наличните Sesame контакти, а също и ще ви инструктираме, как да ги използвате по предназначение. На този етап се предлагат три метода за връзка с поддръжката, а именно чрез чат на живо, телефонно обаждане и съобщение.

Чат на живо със Сезам

За да използвате Sesame чат на живо, е нужно да въведете вашето име, телефонен номер и имейл, а след това да се насочите към отдела, с който желаете да си пишете. Чатът може да се активира от помощния бутон, който се намира в долната дясна част на страницата.

Sesame телефон за връзка

Ако желаете да се обадите на поддръжката на Sesame по телефона, можете да използвате номер +359 2 493 0008, като обаждането ви се таксува на цената на обикновен градски разговор или зависи от тарифния ви план. Сезам телефон е на разположение от 10:00 до 2:00 ч.

Изпращане на съобщение

Третият метод, който може да ползвате, е изпращане на съобщение. За целта разполагате с електронна форма или имейл: [email protected], в която попълвате въпроса си и оставяте име и имейл, за да ви отговорят. Обикновено, отговорите не са бавят, като изключение са по-натоварените работни дни.


Каква информация дава поддръжката на Sesame?

Много е важно да задавате въпроси, които са пряко свързани с предложените услуги в сайта за залози на Sesame.bg. Не се препоръчва да занимавате служителите със странични неща, тъй като те са много ангажирани и така само губите времето им. Нека да видим темите, за които може да направите запитване и да получите информация от съпорта в онлайн платформата:

  • Регистрация
  • Верификация
  • Депозит и теглене
  • Бонуси и промоции
  • Технически проблеми
  • … и други

Добра ли е поддръжката на Сезам?

Да, до този момент, не сме имали проблеми, тъй като служителите работят професионално и са отзивчиви. Разбира се, малък недостатък е, че чатът на живо и телефонния номер не са денонощни, а работят до 2:00 часа след полунощ, но това може да се преглътне. Персоналът е наистина любезен и ще ви помогне във всякакви ситуации, свързани с участието ви в залозите.

На последно място, но не по важност, е необходимо да отбележим, че при заетост от страна на съпорта, получавате уведомление, че служител ще се свърже с вас на по-късен етап. При всички положения обаче питането ви ще бъде уважено, което е от водещо значение за вас.


Често задавани въпроси

📧 Кой е имейл адреса на Sesame поддръжката?

Имейл адреса на отдела по поддръжка в Sesame е [email protected].

🌏 На какви езици говорят от поддръжката на Sesame?

Служителите на Сезам говорят на български език и английски език.

🎉 Работи ли Сезам чат на живо в празнични дни?

Да, клиентите могат да се свържат със Сезам чат на живо и в празнични дни.

💰 Как се таксува обаждането към Sesame телефон за контакт?

Обаждането към Sesame телефон, се таксува на цената на един обикновен градски разговор.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност