Какви коефициенти предлагат в сайта на Sesame?

Sesame коефициенти

Всички залагащи при онлайн букмейкърите, се интересуват от коефициентите. Колкото по-високи са те, толкова по-добре за играчите. В този ред на мисли, в сайта Сезам.бг ще попаднете на добри ставки за повечето предлагани събития. В същото време ще може да настроите и формата на коефициентите, за да ви бъде още по-удобно да залагате на спорт.

Към Sesame коефициенти


Високи коефициенти ли има в Sesame online?

Погледнахме коефициентите в Sesame online, за да бъдем обективни в преценката си. Сравнихме ги с тези на другите букмейкъри и можем да кажем, че няма голяма разлика, а за определени шампионати и турнири има дори по-високи стойности. От направения анализ си личи, че за определени пазари, коефициентите са над средното ниво, което е добра новина.

Най-високи са ставките за краен победител в мача, първо полувреме / краен резултат, брой голове, брой отбелязани точки и прочие. За големите футболни надпревари от Англия, Италия, Испания, Германия и Франция, се предоставят наистина високи коефициенти. Същото важи и за най-интересните турнирни битки по баскетбол, тенис на корт, хокей на лед и волейбол.


Какви видове коефициенти има в Сезам?

Клиентите в букмейкърския сайт на Сезам, могат да сменят формата на коефициентите. За тях са предложени трите най-известни вида, които се използват в Европа и САЩ. По-долу ще ви запознаем с всеки един вид поотделно, така че да придобиете представа, какво представляват.

  • Десетични коефициенти – наричани са още европейски коефициенти и са популярни на Стария континент. Този тип ставки са представени във вид на десетични числа (1.50, 2.20, 3.00 и т.н.), а за да изчислите печалбата ви, трябва да умножите числото по залога;
  • Дробни коефициенти – те са още познати под името „британски коефициенти“ и се визуализират под формата на дроби (1/3, 2/1 и прочие). Нека да видим примери за залог на дробни коефициенти. Ако имате ставка 1/2 и сте заложили 100 лева, ще може да спечелите 50 лева. В случай, че коефициентът е 2/1, печалбата ще бъде 200 лева;
  • Американски коефициенти – те са по-малко разпрострени в България, но някои ги предпочитат. При тях има положителна и отрицателна стойност. Така например, ако имате положителен коефициент +150 и заложите 100 лева, ще вземете 150 лева. При отрицателните от типа -150, трябва направите залог от 150 лв., за да вземете 100 лева.

Как се сменя формата на коефициентите в Sesame?

Смяната на формата на коефициентите в сайта за залози на Sesame, не е трудна и отнема няколко секунди време. Ако обаче не знаете, откъде да изберете изгледа на ставките, то тогава прочетете нашата кратка инструкция, с чиято помощ ще настроите желания от вас формат:

  1. Извършете вход в сайта на Sesame;
  2. Кликнете на секция „Спорт“ от главното меню;
  3. Погледнете лявата вертикална лента със спортове;
  4. Отидете най-долу, където пише „Формат на коефициенти“;
  5. От падащото меню, изберете вида на коефициентите.

Общо взето това е всичко, което трябва да направите, за да настроите изгледа на ставките. Повечето играчи залагат с десетични числа, но вие може да имате други предпочитания.


Предлагат ли се завишени коефициенти в Сезам

Сезам топ лиги

Да, играчите могат да намерят по-високи коефициенти чрез офертата „Летящи коефициенти“. За да откриете високите стойности, трябва да отидете в лентата със спортове, където присъстват най-интересните събития за залози в графа „Топ лиги“. Там се намират и летящите коефициенти, които важат за избрани от букмейкъра състезания и пазари. Важно е да се знае, че по-високи ставки има всеки ден, така че получавате разнообразни възможности за залог.


Често задавани въпроси

✅ Какво е нивото на коефициентите в Sesame?

Сезам предлагат коефициенти над средното ниво за повечето събития.

⚽ За какви състезания има завишени коефициенти в Сезам?

Вие може да откриете завишени коефициенти за футбол, баскетбол, тенис, хокей и други.

👉 Кой е най-използвания вид коефициенти в Sesame?

В България и по-голямата част от Европа, се използват десетичните коефициенти.

🚀 Добри ли са ставките за залози на живо в Сезам бг?

Да, коефициентите са високи, но при залозите на живо, се променят динамично.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност