Какви електронни спортове има в Sesame.bg?

Sesame еСпортс

В последно време ставаме свидетели на засилен интерес към електронните спортове. Не са малко феновете на този вид състезания по компютърни игри, а напоследък се появиха и много хора, които залагат на различните eSports турнири и надпревари. По-долу ще обърнем внимание на предложенията за електронни спортове в сайта Sesame.bg и ще разгледаме раздела отблизо.

Към Sesame eSports


Как да залагаме на електронни спортове в Sesame?

Сезам еСпортс на мобилен

За да правите залози на е-спортове в сайта на Sesame, е необходимо да имате регистрация. При положение че вече сте създали своя акаунт, можете да преминете към спортния раздел, в който ще откриете eSports секцията. За да ви бъде още по-лесно, прочетете следните инструкции:

 1. Извършете вход в Сезам с потребителски данни;
 2. Натиснете на раздел „Спорт“ от централното меню;
 3. От лявата странична лента, изберете „eSports”;
 4. От падащия списък изберете игра и турнир;
 5. Поставете залог за победител или друг пазар за състезанието.

Видове електронни спортове в Сезам

Sesame залози на еСпортс

На ваше разположение са най-различни надпревари и видео игри, на които може да поставите залога си. Тук присъстват игри от всякакви жанрове, сред които екшъни, приключенски, ролеви, спортни и други. Състезанията са много и различни, както ще се уверите, след като влезете в тематичната секция. Нека все пак разгледаме популярните заглавия, за които има турнири:

 • League of Legends
 • Call of Duty
 • DOTA
 • FIFA
 • CS:GO
 • NBA2K
 • … и редица други

Добрата новина за привържениците на залози на електронни спортове е, че ще попаднат на големи и известни международни турнири. При поява на събития, то ще бъде поставено в Сезам.бг, за да можете да се възползвате от възможността да прогнозирате победителите в съревнованията.


Коефициенти за eSports в Sesame.bg

Прегледахме секцията с електронни спортове в Sesame и стигнахме до заключение, че коефициентите не са ниски. Сравнихме ставките с тези в други сайтове за залози и можем да твърдим, че стойностите са над средните и са конкурентни на останалите букмейкъри. Разбира се, някои пазари, като например краен победител в турнира, предоставят по-високи коефициенти.

Най-интересните предложения, са свързани с големите събития, където се предлагат и по-високи цифри. Общо взето сме доволни от видяното, но оставяме последните коментари на вас.


Е-спортове на живо в Сезам

Сезам залози на еспортс на живо

Интересна е и възможността да правите залози на електронни спортове в реално време. За целта, е нужно да извикате раздел „На живо“ от главното меню, а после да цъкнете на „eSports” от новата страница. По този начин ще ви се появят всички надпревари и ще може да поставите залога си, докато състезанието е във вход. Тук коефициентите се менят динамично, тъй че трябва да следите развоя на срещите, за да изберете правилния момент, в който да се включите в играта.

Едно от най-хубавите неща е, че може да наблюдавате картина от електронните спортове, в дясната част на екрана. Директното излъчване ще ви помогне, да знаете какво се случва в битките и как се развива залога ви. Това е мъдро хрумване на оператора, което заслужава уважение.


Често задавани въпроси

📲 Мога ли да залагам на eSports в Sesame през телефон?

Да, в мобилния сайт на Sesame, може да откриете секцията с електронни спортове и да залагате.

🎮 Какви турнири по електронни спортове има в Сезам?

Налични са най-известните международни турнири по електронни спортове в световен мащаб.

🎁 Предлага ли се бонус за е-спортове в Sesame.bg?

В момента не се предлага бонус за електронни спортове в сайта на Сезам.

🏁 За кои компютърни игри има турнири в Сезам?

В секция „eSports” ще намерите игрите CS:GO, LOL, DOTA, FIFA, NBA2K и още много заглавия.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност