Залог с електронен фиш на Sesame – Сезам е-Фиш

Сезам е-фиш за залози

За да направите залог на спорт в Sesame bg, е необходимо да се ориентирате към електронния фиш, който се намира в лявата част на уебсайта. Фишът разполага с две основните секции, като първата е „фиш“ и показва добавените селекции, а втората е „Залог“, където са отразени вече извършените от вас залози. Предлагаме ви да се запознаете с виртуалния талон отблизо, така че да научите, как да го използвате и да опознаете всички възможности за залагане в уебсайта.

Към Sesame е-фиш


Какво представлява Sesame електронен фиш?

Електронният фиш в Sesame online притежава три подраздела, които имат отношение към видовете залози предложени от букмейкъра. В следващите няколко реда, ще разгледаме всеки подраздел поотделно, за да научите тяхното предназначение и да можете да ги използвате най-рационално:

Sesame фиш за залози
  • Единични – в този подраздел на талона, се добавят единичните селекции на мачове. Всяка добавена спортна среща, се разглежда отделно и са поставя залог само за нея. В специално обособено поле ще видите общата сума на залога ви, както и възможната печалба;
  • Колонка – тук можете да поставите 3 или повече мача, които да обедините в права колонка или така наречения множествен залог. Вие залагате на цялата колонка, а ако дори една от прогнозите ви пропадне, ще загубите всички добавени състезания. Имайте предвид, че тук коефициентите се умножават по залога ви и получената стойност е вашата печалба;
  • Система – това е третият раздел, където можете да залагате на системи / комбинации. В него има двойни, тройни, четворни и други мачове. Обикновено се използва от по-напредналите, които искат да комбинират както сингъл мачове, така и акумулатори.

Други опции във виртуалния фиш на Сезам

Виртуалният фиш на Сезам бг разполага и с още няколко опции, които важат за промяната на коефициентите на мачовете, преди да са започнали или при залози на живо. В някои случаи ставките могат да бъдат променени, а вие може да контролирате този процес, чрез следните възможни действия:

  • Приеми всяка промяна – с използването на опцията се съгласявате с всяка промяна на коефициентите;
  • Питай при промяна – ако зададете тази опция, ще ви питат при промяната на коефициента, за да вземете решение, дали да приемете, или отхвърлите предложението;
  • Приеми при повишаване – тук се съгласявате с промяна на коефициента, само при повишаването му.

Електронен фиш на Сезам в мобилната версия

Sesame мобилен фиш с кеш аут

Общо взето електронния фиш в Sesame мобилна версия, не се различава от този при компютрите. Вие можете да го отворите, след като натиснете на кръглия бутон „Фиш“, който се намира долу вдясно на дисплея ви. Бутонът ще се появи, след като добавите селекции в талона.

В самия фиш отново присъстват възможности за единични залози, права колонка и система. Също така, може да видите, какви залози сте извършили и потвърдили. Използването на Сезам кеш аут е също налично. Най-хубавото е, че всичко е направено по разбираем начин и няма да се затрудните с интерфейса на мобилния фиш.


Често задавани въпроси

📈 Как да видя, какви залози съм направил в Sesame?

Отидете на фиша и изберете секция „Залози“, за да видите всичките ви залагания.

🚀 Мога ли да залагам на акумулатори в Сезам?

Да, можете да го направите, добавяйки селекции в подраздел „Колонка“ във фиша.

🎯 Предлагат ли се залози на системи в Sesame електронен фиш?

Да, вие можете да поставяте залози в графа „Системи“ на електронния талон.

🚨 Какво да направя при проблем със залозите в Сезам?

Свържете се с поддръжката и обяснете естеството на вашия проблем със залозите.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност