Сезам Кеш Аут: Как да затворя залог чрез Cash Out в Sesame?

Сезам кешаут БГ

В букмейкърския сайт за Сезам залози, можете да използвате cash out функция (кеш аут / затвори залог), с чиято помощ ще затворите залога, преди да завърши спортната среща. Тази опция ви дава възможност да не изгубите целия си залог, а може и да спечелите средства, ако събитията се развиват във ваша полза. Операторът ви предоставя както стандартен кеш аут, така и частичен кеш аут. За всички тези предложения ще отворим дума в този материал, който смятаме, че ще бъде полезен на играчите.

Към Sesame кеш аут


Как да се използваме Sesame cash out опцията?

По-горе вече обяснихме, че cash out опцията в Sesame.bg ви позволява да затворите залога си предварително. Вие имате тази възможност за по-голямата част от спортовете, които ще намерите в сайта на букмейкъра. Нека обаче ви дадем пример, как да се възползвате от кеш аут в Сезам.

Sesame cash out стъпки
  1. Отворете Sesame.bg и минете през Вход.
  2. Изберете залог на спорт и вижте дали има опция за Кеш аут.
  3. Имате избор – частичен или пълен кешаут. Затворете част или целия си залог.
  4. Потвърдете вашата селекция или натиснете Откажи при отказ.

Пример за Сезам Кеш Аут

Да приемем, че сте заложили на мача Цска София срещу Левски София със знак 1 за победа на Цска. Коефициентът за успех на червените е 2.00, а сумата на залога ви е в размер на 10 лева. При успешна прогноза вие може да спечелите 20 лева. Отборът на Левски обаче играе по-добре и отбелязва първия гол. В този момент ви се иска да не изгубите парите си.

Отворете мача в електронния фиш и се насочете към жълтия бутон „Кеш аут“. На него ще бъде изписана сумата за затваряне на залога. Ако натиснете бутона, няма да загубите цялата сума от 10 лева, а само част от нея. С останалата може да залагате на други мачове от спортната програма.

Има и друг възможен вариант пред вас. При положение че Цска София отбележи гол, но все пак искате да затворите залога с кеш аут, то тогава ще ви бъде предложена по-висока сума от заложената. Така например, може да ви дадат 12 или 13 лева, като при този случай сте на печалба.


Какво значи частичен кеш аут в Сезам и как се използва?

Сезам кеш аут банер

Частичният кеш аут е друга интересна функция, с чиято помощ да прекратите залога си предварително. Използвайки частичен cash out в Сезам, ще ви бъде предоставена възможност да настроите сумата, за която искате залогът ви да бъде затворен, а останалите средства остават активни и продължавате да играете. Ако следвате примера, който посочихме по-горе, можете да настроите затваряне на залог при достигане на 5.00 лева, а другите 5 лв. остават в играта.

Това е една прекрасна опция, която ви позволява хем да не изгубите целия залог, хем да продължите със залагането на избрания мач. Настройките на частичния кеш аут се правят от менюто в електронния ви талон, където ще намерите функцията, за да се възползвате от нея.


Често задавани въпроси

💰 Предлага ли се автоматичен кеш аут в Сезам бг?

Не, в момента не разполагате с опцията автоматичен кеш аут в Сезам.

📲 Предлага ли се Sesame cash ot в мобилната версия?

Да, функцията за затваряне на залог присъства и в мобилната версия на сайта.

💸 Мога ли да използвам кеш аут в Сезам за залози на живо?

Да, кеш аут опцията важи за залози преди мача, а също и за такива в реално време.

⚽ За кои спортове важи функцията Cash out в Sesame?

Функцията Cash out в Sesame е приложима за повечето спортове в сайта за залози.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност