Сезам А1: Как да депозирам с A1 в Sesame.bg?

Sesame депозит с А1
📲 Sesame.bg А1депозит само
💰 Мин. депозит10 лв.
💶 Макс. депозит500 лв.
Времеведнага
💸 Таксине

В последно време, много играчи се питат, мога ли да депозирам с А1 в сайта за залози на Sesame онлайн. Те имат предвид опцията за захранване на сметка чрез СМС към мобилния оператор. На този етап в онлайн платформата все още не се предлага такава възможност, но пък ако използвате електронния портфейл A1 Wallet, можете да депозирате в Сезам, бързо и лесно.

Към Sesame А1 депозит


Депозит с електронен портфейл на A1 – стъпки

На разположение на клиентите на Сезам е дигиталното портмоне A1 Wallet, което споменахме няколко пъти по-горе в този материал. За да се възползвате от това предложение, е нужно да свалите едноименното приложение на вашето мобилно устройство и да следвате инструкциите за депозит в сайта за залагания на спорт или казино игри. А ето и какво трябва да направите:

Sesame плащане с дигитален портфейл
  1. Впишете се в Сезам с потребителско име и парола;
  2. Отворете страницата за извършване на депозити;
  3. Посочете опция „Дигитални портфейли“ и изберете A1;
  4. Сканирайте QR кода, който ще видите със смартфона си;
  5. Изберете си сума на депозита и потвърдете плащането.

Има ли метод за захранване на сметка с А1 SMS в Sesame?

В случай, че се интересувате от А1 депозит със СМС в Sesame, то такъв все още не се предлага. Други хазартни сайтове вече въведоха подобен начин за депозиране, при което можете да вкарате в игралната си сметка 10, 20 или 30 лева, ако сте абонати на мобилния оператор. В Сезам обаче такъв платежен метод все още липсва, макар че може да се въведе в бъдещето.

За сега може да използвате електронното портмоне за разплащания A1 Wallet и да депозирате в Sesame.bg, а по-долу ще ви инструктираме, как да стане това, без да се затрудните. Все пак не бъркайте СМС депозита, с този начин за депозиране, тъй като двете опции се различават.


Откъде да сваля дигиталния портфейл A1 Wallet?

Дигиталният портфейл за разплащания с А1, е достъпен за ползвателите на мобилни телефони, с операционни системи Android или iOS. Вие можете да свалите специалната апликация напълно безплатно от Google Play, ако устройството ви работи с Андроид, както и от App Store, когато използвате айфон на Apple. Приложението идва до вас с подробни инструкции, тъй че няма да се затрудните с него, а повече информация може да видите директно в сайта A1.bg.


Удържа ли се така за депозит с А1 в Sesame?

Не, хазартният оператор, няма да удържи такса, ако използвате електронното портмоне на А1. Вие можете да депозирате спокойно, без да ви бъде удържана нито една стотинка, стига да сте инсталирали приложението на вашето мобилно устройство. При положение че имате проблем с депозирането, можете да се обърнете към поддръжката, която ще ви окаже съдействие.


Често задавани въпроси

⌛ Колко време отнема депозита с A1 Wallet в Sesame?

Депозитът чрез A1 Wallet в Sesame се отразява моментално в игралната ви сметка.

💰 Колко е минимумът за депозит чрез A1 Wallet в Сезам онлайн?

Минималната сума, която може да депозирате чрез A1 Wallet в Сезам, е на стойност 10 лева.

📲 Как да извърша депозит с А1 СМС в Sesame.bg?

Услугата за депозит чрез А1 СМС в Сезам, все още не е активна за играчите в сайта за залози.

❌ Какво да направя при проблем с А1 депозит в Сезам?

За решаване на технически проблеми се обърнете към поддръжката на Сезам.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност