С течение на времето, виртуалните спортове се популяризират все повече сред залагащите в страната, като те привличат потребителите с интересна и динамична игра. В последните няколко години, виртуалният футбол се нарежда като една от най-предпочитаните опции за залози в сайтовете на букмейкърите, като в България тя придобива особено голяма известност. Ако искате да се насладите на приятно и интересно хазартно преживяване, тази дисциплина ще ви даде възможността да осъществите потенциални печалби на виртуални срещи, без да се налага да имате сериозни познания за участващите отбори. В това ръководство сме описали всичко, което трябва да знаете за залозите на виртуален футбол, като сме ви предоставили цялата нужна информация, с която да разберете как протича играта и какви възможности за печалба могат да се открият пред вас.


Какво представляват залозите на виртуален футбол?

Въпреки че виртуалните събития привидно не се различават толкова много от реалните футболни срещи, те протичат по строго специфичен начин. За да разберем какви са най-добрите възможности за печалба при тази дисциплина, трябва да разгледаме по-подробно нейната същност. Срещите във виртуалния футбол се играят в рамките на няколко минути, като всички събития в тях се случват на случаен принцип.

Те не се контролират от истински хора, а от специално пригоден за това софтуер. Причината мачовете на виртуален футбол да са толкова харесвани сред потребителите е, че те ви предоставят страхотно хазартно преживяване, което се базира единствено на късмет, а не на предварително определени външни фактори. Въпреки това, възможностите за печалба се ограничават от специфичния начин на протичане на виртуалните срещи. В това ръководство ще разгледаме именно методите, чрез които може да си подсигурите потенциално най-сигурни печалби. Тук също ще дадем по-подробно обяснение на опциите за игра, които са най-популярни и харесвани сред потребителите.

Интересното при виртуалния футбол е, че играта има много сходни елементи с тези на реалните срещи в сферата. Също както в един истински мач, ако някой от играчите бъде изгонен, то шансовете отборът му да спечели срещата намаляват значително. Освен това, ако вашият фаворит успее да запази владението на топката и да направи повече качествени атаки, вероятността за отбелязване на гол също се покачва.

Поради естеството на виртуалния футбол, изграждането на стратегия за залози може да се окаже доста трудна задача за потребителите. За да разберете кои пазари имат най-голям шанс да се реализират по време на игра, трябва добре да познавате системата, по която протичат събитията. Информацията, която сме ви предоставили, ще ви помогне да увеличите шансовете си за успех, като разберете как да базирате анализа си на предоставените статистики преди срещите и вероятността различните пазари да се окажат печеливши.


Кои са водещите букмейкъри за залози на виртуален футбол?

Bet365
100% Бонус До 100 лв.
Към Bet365
Оферта Нова Сметка. До 100 лв в Бонус за Залози за нови клиенти в bet365. Мин. депозит 10 лв. Бонусът за Залози е достъпен за използване след уреждането на залози на стойност на квалифициращия депозит. Важат изисквания за минимални коефициенти и изключения за залози и методи за плащане. Печалбите изключват заложената сума в Бонус за Залози. +18 | Важат срокове и условия | Кодът BBCODE може да се използва по време на регистрация, но не променя условията на бонуса. #ad | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!
Bwin
100% Бонус До 50 лв.
Към Bwin
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!
Winbet
550 лв. Бонус
Към Winbet
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!
Palms Bet
100% Бонус До 200 лв.
Към Palms Bet
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!
Efbet
100% Бонус До 400 лв.
Към Efbet
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Едно от основните предимства на виртуалния футбол е, че тук може да залагате на събития по всяко едно време от деня. Тъй като в тези срещи не участват реални играчи и отбори, повечето букмейкъри ви дават възможността да залагате, когато вие сметнете за добре. Не бъдете сигурни обаче, че всеки оператор ще ви предостави качествено обслужване и реалистични шансове за успех. Добре е, при този тип залози, да се доверявате единствено на доказали се имена в сферата, като по този начин може да се предпазите от потенциални измами.

Въпреки че компютърните платформи, които симулират събитията, не се различават толкова много при различните оператори, препоръчваме ви да изберете само един букмейкър за вашите залози. Така може си създадете по-добра представа за това как се разиграват различните срещи при него, като по този начин увеличите шансовете си за успех. Ако все още се чудите коя хазартна платформа да изберете за своята игра, сме ви предоставили списък с най-харесваните и популярни букмейкъри за залози на виртуален футбол в страната. Те ще ви осигурят възможно най-добри шансове за печалба и ще ви предоставят условията да се насладите на разиграването на виртуалните срещи, докато ги гледате в реално време.


Какви видове виртуални турнири се срещат?

След като разгледахме водещите букмейкъри за виртуален футбол, е време да обърнем внимание и на видовете виртуални турнири, на които може да залагате. Те ще ви осигурят разнообразие от възможности за печалба, като по-голямата част от тях наподобяват реалните футболни шампионати. Не забравяйте обаче, че при виртуалните срещи силата на отборите и уменията на играчите не винаги съответстват на тези в истинския спорт.

При виртуалния футбол може да залагате както на първенства, така и на купи. Тук шампионатите се разиграват по същия начин, както тези във футбола, с изключението, че участващите отбори и състезатели не винаги отговарят на реалните им образи. Букмейкърите най-често предлагат залози на Европейска и Световна купа, които съответно наподобяват Европейското и Световното първенство по футбол. Наличните шампионати варират спрямо различните оператори, като най-често ще срещнете залози на така-наречените „Виртуални лиги“, повечето от които наподобяват Английската Висша лига, немската Бундеслига, испанската Ла Лига и други.


Кои са най-известните пазари сред залагащите?

След като разгледахме набора от виртуални турнири, на които може да залагате, трябва да видим кои са наличните пазари за срещите в тях. В тази част на ръководството сме дали оценки на някои от най-популярните опции за залози на виртуален футбол сред играчите, които могат да ви предоставят най-високи шансове за успех. Не забравяйте обаче, че срещите в тази дисциплина се разиграват на случаен принцип и няма как да подсигурите напълно печалба от играта си. Въпреки това, пазарите, които сме разгледали по-долу, са се доказали като най-подходящите за залозите на този спорт, като по-голямата част от потребителите избират да играят именно на тях.

 • Краен победител
  Естествено, най-популярният пазар при срещите на виртуален футбол е този за „Краен победител“. Коефициентите, които се предлагат за него, наподобяват тези при реалните футболни мачове, като за двата отбора е предоставена статистика преди началото на събитието. В зависимост от представянето на вашият фаворит в миналите срещи, тук може да се опитате да познаете дали той ще успее да се наложи над опонента си и да спечели. Добре е да проверите също и протичането на директните сблъсъци между участващите тимове, за да разберете дали стиловете им на игра могат да повлияят на крайния резултат от предстоящото събитие.
 • Хендикап
  Хендикапите са друга изключително популярна опция при залозите на виртуален футбол. Причината за това е, че при виртуалните срещи по-рядко се наблюдават значителни разлики в резултата. Това прави прогнозирането на хендикап доста по-надеждно, отколкото при реалните срещи. Въпреки това, не трябва да забравяте, че отбелязването на голове става на напълно случаен принцип, като не трябва да разчитате единствено на този пазар за осъществяването на печалба.
 • Общ брой голове
  При виртуалните събития, броят на головете е ограничен от компютърния софтуер, като голяма част от мачовете завършват с 3 или по-малко отбелязани попадения. Пазарът за “Общ брой голове” ви дава възможност да предположите колко динамична ще е срещата и спрямо това да прогнозирате точния брой голове, отбелязани в нея. Преди да поставите залог на този пазар, добре е да прегледате предишните мачове на двата отбора и да видите колко резултатни са били те. Това може да ви даде добра насока за това в какъв диапазон се очаква да бъдат отбелязаните попадения в предстоящото събитие.
 • Първо полувреме/Краен резултат
  При виртуалните срещи могат да бъдат забелязани множество обрати и промени в хода на играта през различните полувремена. Тук често се случва някой от отборите да отбележи гол в първото полувреме и да поведе, но впоследствие да загуби срещата. Това е и причината, поради която пазарът „Първо полувреме/Краен резултат“ е сред най-популярните опции за залози на тази дисциплина. Коефициентите, предлагани за него, са доста високи, като множество потребители избират да опитат късмета си именно тук. Тази опция предлага най-добри възможности за печалба, когато двата отбора се доближават по умения, като тя носи със себе си и съответните рискове.
 • Точен резултат
  „Точен резултат“ е сред най-предпочитаните пазари за залози на виртуален футбол в днешно време. Той дава възможност на потребителите да предвидят какъв ще е крайния резултат от срещата, като опцията е най-подходяща при мачове, в които единият отбор притежава сериозно предимство. Ако искате да опитате късмета си и да предположите точния резултат в края на събитието, този пазар ви дава възможността да направите печалба с доста сериозни коефициенти. Въпреки това, той е изключително рисков, като ви съветваме да не го използвате при всяка среща.
 • Двата отбора да отбележат в срещата
  Ако смятате, че срещата ще е динамична и двата отбора ще могат да реализират множество атаки и попадения, тази опция ви дава възможността да осъществите не лоша печалба. Ако прегледате статистиките на участващите тимове и видите, че те са успели да разпишат множество попадения в предишните си мачове, шансът да отбележат в предстоящото събитие също се покачва. Коефициентите тук са малко по-високи от стандартните, като ви съветваме да избягвате да залагате на тази опция при мачовете, в които единият отбор е оценен много по-високо от другия.
 • Победител за сезона
  Също както при истинските футболни първенства, залозите на виртуален футбол ви дават възможността да изберете победител за сезона в наличната лига. Ако имате фаворит, който смятате, че има нужните показатели да събере най-много точки в шампионата, тук е мястото, където може да реализирате прогнозата си. Този пазар носи доста големи рискове, като за сметка на това, коефициентите, които платформите предлагат за него, също са изключително високи.

За какво да внимаваме при залози на виртуален футбол?

Както вече казахме, виртуалните събития не могат да бъдат предвиждани с абсолютна точност. Въпреки това, ако познавате достатъчно добре как работят виртуалните срещи, може да си изградите стратегия за игра, която да увеличи шансовете ви за печалба. Съветите, които сме приготвили за вас в нашето ръководство за залози, важат за почти всички виртуални спортове и футболни събития, като те ще ви ориентират по какъв начин може да осъществите най-големи потенциални печалби.

 • 1. Проверете статистиката, но не разчитайте само на нея

  Основният метод за прогнозирането на виртуални футболни срещи е чрез преглеждането на статистиката на участващите отбори. Тя може да ви даде по-добра представа за това как тимовете ще се представят в предстоящото събитие, като ви даде основа за поставянето на вашия залог. Въпреки че статистиките не винаги могат да подсигурят вашата печалба, те ви дават едно много добро начало, откъдето да се ориентирате на кои пазари имате най-големи шансове за победа.

 • 2. Всичко се решава на случаен принцип – опитайте късмета си

  Виртуалните срещи се контролират от специален софтуер, който подсигурява случайността на събитията в тях. Въпреки че това ограничава възможностите за точна прогноза, по този начин имате шанса да спечелите от пазари, които принципно рядко се реализират в истинските футболни мачове. Съветваме ви да залагате на опциите, които смятате, че ще се осъществят в предстоящото събитие, като не се притеснявате от вероятността да не познаете. Понякога си заслужава да опитате късмета си, особено в случаите, в които всичко се решава на случаен принцип.

 • 3. Пробвайте с малък залог на висок коефициент

  За разлика от реалните футболни мачове, при виртуалните срещи шансът по-рисковите пазари да се окажат печеливши е значително по-голям. Повечето потребители правят най-големите си печалби именно на нестандартни залози с изключително високи коефициенти. Въпреки това, не трябва да се отпускате да залагате големи суми на тях, защото никога не е сигурно дали прогнозата ви ще се окаже правилна. Ако смятате, че някоя рискова опция ще бъде печеливша в предстоящото събитие, не се притеснявайте да поставите малък залог на нея и да опитате късмета си.

 • 4. Не залагайте спрямо моментното състояние на реалните футболни отбори

  Въпреки че много от виртуалните отбори наподобяват тези в реалния свят, не се залъгвайте, че тяхното представяне се влияе от това. Всичко във виртуалните събития се случва на случаен принцип, като при изграждане на стратегия за залози, трябва да се водите от статистиките и вероятността прогнозата ви да се окаже правилна. Дори и любимият ви отбор да се представя на много високо ниво в реалните футболни срещи, това по никакъв начин не означава, че виртуалният му еквивалент ще има същите успехи.

FAQ

Как да печелим от виртуален футбол?

Срещите във виртуалния футбол се разиграват на напълно случаен принцип, като точното прогнозиране на събитията е невъзможно. Въпреки това, с правилна стратегия за игра, може да увеличите шансовете си за печалба, като късметът ви също играе основна роля за вашия успех.

Как да изградим успешна стратегия за виртуални мачове?

За да може да изберете правилните пазари за игра и да осъществите потенциални печалби, трябва предварително да се запознаете с това как протичат виртуалните срещи и какви възможности се отварят пред вас. В нашето ръководство сме ви предоставили набор от съвети, които ще ви ориентират в това начинание.

Предлагат ли се залози на живо на виртуален футбол?

Срещите във виртуалния футбол протичат в рамките на минути, като повечето букмейкъри не предлагат залози на живо за тях. Тъй като времето, в което може да се проследи как ще се развие събитието. е прекалено малко, залозите в реално време не са подходяща опция за тази дисциплина.

На кои виртуални първенства по футбол мога да залагам?

Повечето букмейкъри предлагат опциите за залози на Европейска и Световна Купа, които наподобяват Европейското и Световното първенство по футбол. Освен на купи, може да поставите своите залози и на срещи от виртуалните лиги, предлагани от операторите.

Кои пазари са най-предпочитани сред залагащите на виртуален футбол?

Някои от най-популярните пазари сред залагащите на виртуален футбол са опциите за „Краен победител“, „Хендикап“, „Общ брой голове“ и други. В зависимост от вашата прогноза за мача, може да поставите залог на почти всички пазари, налични и при реалните футболни срещи.

Мога ли да спечеля от залози на пазари с високи коефициенти?

Тъй като срещите се разиграват на случаен принцип, при виртуалния футбол имате по-голям шанс да спечелите от рисков залог. Тук често се случва да излизат пазари с особено високи коефициенти, които могат да ви донесат доста сериозни потенциални печалби.


Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност