Palms Bet Отзиви

 8 • Среден

2.9 Звезди: Среден
2.9
www.palmsbet.com
Посети уеб сайта
Palms Bet Бонус
100% Бонус До 200 лв.
  1. 2 stars: Great

    Най-бъгавите палми

    Ау, много са бъгави! Не бях чувал за буки, дето да предлага кеш аут по принцип, ама само на десктоп версията си. Голям смях. Давам две звезди заради яките бонуси които пускат покрай големите първенства
Вашата профилна снимка

Напишете отзив

Вижте всички 8 отзиви за Palms Bet

Споделянето на реален опит, даването на честни мнения, обсъждането на различни не само позитивни, но и негативни отзиви, често пъти е в голяма помощ не само за начинаещи, но и за залагащите от дълго време.

Какво смятате вие за Палмс Бет? Какъв е вашият коментар за спортните и казино услуги, стандартните залози за спорт и залозите на живо? Използвали ли сте някои от опциите на сайта? Какво е мнението ви за тях?

Чувствайте се свободни да споделите всичко онова, което мислите по темата, свързана с букмейкъра. Бъдете сигурни, че коментарът ви ще бъде публикуван без значение дали изказвате суперлативи или тъкмо обратното.

Защо не виждам коментара си?

Всеки един коментар, написан и по-късно публикуван на тази страница, преминава проверка. Причината за това са някои СПАМ съобщения, коментари с цел рекламиране на продукт, мнения извън обсъжданото в тази страница и всички странични отзиви, които по никакъв начин не биха били полезни и не изказват реални впечатления за услугите на Палмс Бет. Ако написаното от вас не попада в нищо от по-горе споменатото, бъдете сигурни, че не след дълго, ще видите и своя коментар публикуван на тази страница.

Покажи още

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност