Palms Bet Отзиви

 8 • Среден

2.9 Звезди: Среден
2.9
www.palmsbet.com
Посети уеб сайта
Palms Bet Бонус
100% Бонус До 200 лв.
  1. 4 stars: Great

    Да подобрят съпорта

    Любимци са ми, ама напоследък имам малко проблеми и съпортът изобщо не ми съдейства за разрешаването им
Вашата профилна снимка

Напишете отзив

Вижте всички 8 отзиви за Palms Bet

Споделянето на реален опит, даването на честни мнения, обсъждането на различни не само позитивни, но и негативни отзиви, често пъти е в голяма помощ не само за начинаещи, но и за залагащите от дълго време.

Какво смятате вие за Палмс Бет? Какъв е вашият коментар за спортните и казино услуги, стандартните залози за спорт и залозите на живо? Използвали ли сте някои от опциите на сайта? Какво е мнението ви за тях?

Чувствайте се свободни да споделите всичко онова, което мислите по темата, свързана с букмейкъра. Бъдете сигурни, че коментарът ви ще бъде публикуван без значение дали изказвате суперлативи или тъкмо обратното.

Защо не виждам коментара си?

Всеки един коментар, написан и по-късно публикуван на тази страница, преминава проверка. Причината за това са някои СПАМ съобщения, коментари с цел рекламиране на продукт, мнения извън обсъжданото в тази страница и всички странични отзиви, които по никакъв начин не биха били полезни и не изказват реални впечатления за услугите на Палмс Бет. Ако написаното от вас не попада в нищо от по-горе споменатото, бъдете сигурни, че не след дълго, ще видите и своя коментар публикуван на тази страница.

Покажи още

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност