Pinnacle Отзиви

 4 • Добър

3.3 Звезди: Добър
3.3
Pinnacle.com
Посети уеб сайта
Вашата профилна снимка

Напишете отзив

4 Pinnacle отзива Напишете отзив

Отличен
50%
Добър
0%
Среден
0%
Слаб
25%
Лош
25%
 1. 5 stars: Great

  Най-якият сайт

  Ако разбирате английски, това е вашият сайт за залози. Няма толкова яко направен и опростен дизайн. Плюс това позволяват арбитражи. За който не знае какво са, съветвам ви да се ограмотите. Само балаците не харесват пинакъл
 2. Жоро Иванов
  2 отзива
  2 stars: Great

  все тая

  Това, че нямат лиценз за БГ си е изцяло техен проблем. Освен това, преди години мои познати от чужбина залагаха именно в Pinnacle и не бяха хич доволони, тъй че все едно, че оттук не позволяват регистрации. Не е голяма загуба така или иначе.
 3. 5 stars: Great

  дано си върнат лиценза

  фаворити са дано скоро имат лиценз за БГ
 4. Иван Иванов
  2 отзива
  1 stars: Great

  Не ми харесва Pinnacle - слаб 2

  Нямат лиценз за България и няма достъп чрез mirror сайт, което ограничава играчите. Аз лично пробвах да се регистрирам, но сайтът не ми допадна - бързо се отказах и пренасочих към друг сайт.

Ако искате да откриете отзиви и коментари на регистрирани играчи в Pinnacle, то тази страница е точно за вас. В нея клиентите на букмейкъра коментират услугите му, като ние публикуваме техните и вашите мнения и ревюта без цензура и без да спестяваме истината. Разбира се, всеки е добре дошъл да коментира услуги на Pinnacle, както и да постави своя рейтинг за този сайт.

Основната идея на страницата е да Ви даде по-изчерпателна информация, директно от играчите. В сайта ни сме предоставили своето ревю и рейтинг за Pinnacle, но искаме да разпространим коментарите и на други потребители, за да бъдем максимално полезни на тези, които тепърва желаят да се възползват от онлайн услугите и предложенията на едноименния хазартния оператор, който е обект на прегледа ни тук в уебсайта Bookmaker.bg.

Това, което ще научите от потребителските мнения, е какви са техните оценки за букмейкъра Pinnacle Sports, какво мислят за коефициентите, поставят ли се лимити в сайта, какви са отзивите за пазарите и всичко най-интересно. Ние уважаваме мнението на играчите и го предоставяме за свободно четене, така както малцина го правят. А сега Ви предлагаме да се прехвърлим към прегледа на потребителските ревюта, за да разберем повече за уебсайта за залози на Пинакъл.

Покажи още