Не са малко букмейкърите, които приемат плащания с ecoPayz в Европа и по света, но в България това е все още малко популярен метод. Това може да се дължи на редица фактори, но все пак ситуацията не е фиксирана. Този метод за депозити и тегления може да стане по-популярен в родния бетинг пазар за в бъдеще. Ако все пак решите, че искате да правите трансфери към букмейкърите именно с тази платежна система, ето в кои бетинг сайтове е възможно това.

Efbet
100% Бонус До 200 лв.
EcoPayz
EcoPayz
 • Високи коефициенти
 • Cash Out опция
 • Пряко предаване
 • Щедри бонус оферти
Към Efbet
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Възможни ли са онлайн залози с EcoPayz?

Някои сайтове наистина допускат плащания с този портфейл. Той представлява нещо като виртуална кредитна или дебитна карта, с която много по-лесно да правите парични транзакции онлайн. Ако се чудите защо да изберете EcoPayz, а не да плащате със своята VISA директно, причината е само една. Потребителите се радват на много по-бързи и надеждни транзакции в интернет. Вие също така може да верифицирате портфейла си във всеки букмейкър, където имате акаунт. EcoPayz е добра опция за сигурни и бързи онлайн транзакции по целия свят.

Когато букмейкърите избират своите пеймънт партньори, те винаги се съобразяват с юрисдикциите, в които оперират и какъв е пазара там. Потребителите трябва да разпознават методите за разплащания, тъй като те са от изключителна важност при избор на сайт за залози. Едва ли някой би се регистрирал на платформа, която поддържа непознати и непроверени опции за банкиране.

Проблемът с EcoPayz е, че този бранд регистриран в Лондон и създаден през 2000 е не толкова популярен у нас. Той е част от PSI-Pay Ltd и предлага дигитални или виртуални онлайн плащания предимно в Европа. Именно затова родните букмейкъри в България не са включили ecoPayz в арсенала си от опции за депозиране и теглене. Този метод е присъщ предимно за английските сайтове за залози.


Как да депозирам в онлайн букмейкър с EcoPayz?

Преди да преминете към депозити в бетинг платформи, вие може да свържете своята Mastercard или VISA с този дигитален портфейл. Вече след като сте потвърдили и верифицирали картата си е време да преминете към депозиране. Ето и как да го направите.

EcoPayz депозит
 1. Стъпка 1: Влезте в бетинг акаунта си и отидете в Cashier (Плащания) секцията на сайта.
 2. Стъпка 2: Изберете EcoPayz от наличните опции за банкиране.
 3. Стъпка 3: След това въведете детайлите по сметката си. Това включва имейл адреса ви, с който сте регистрирали акаунта в този e-wallet.
 4. Стъпка 4: Решете колко точно искате да депозирате като сума и потвърдете транзакцията.

Как да тегля от бетинг сметката си с EcoPayz?

Процедурата за теглене от сайт за залози с EcoPayz не е усложнена. Само няколко клика ви делят от заявка за теглене. Съобразете сумата, която искате да изтеглите със седмичните или месечни лимити, позволени от оператора. Ако всичко е точно, заявлението ви ще бъде прието. Времето за обработване и оторизиране на този превод варира от няколко часа до ден. Толкова ще отнеме преди да видите парите във виртуалния си ecoPayz портфейл.


Безплатно ли е да използвам EcoPayz в сайтовете за залози?

Може би няма да се изненадате, че EcoPayz има такси подобни на повечето електронни портфейли. Това е вярно и когато става въпрос за разплащанията с букмейкърските къщи онлайн.

Депозитите са безплатни в повечето случаи. Независимо колко често захранвате сметката си в буки сайта и за каква стойност, няма да ви бъдат начислени никакви такси освен ако операторът не е решил да таксува такива. При теглене е възможно да има комисионна, която се измерва в процент от сумата, която сте изисквали. В други случаи таксата може да е фиксирана.


Мога ли да получа бонуси ако депозирам с EcoPayz?

Много рядко ще попаднете на букмейкър, който не позволява депозити с ecoPayz за своите промо оферти. В повечето случаи всички бонуси за залози за нови и регистрирани играчи са валидни и при този метод за разплащане. Ако все пак искате да сте 100% сигурни, че EcoPayz няма да ви дисквалифицира от дадена промоция, то прочетете правилата и условията към нея. Там ще е упоменато ако дадена опция за депозит трябва да се избягва.


Плюсове и минуси на разплащанията с EcoPayz

Ето и кои са основните положителни и отрицателни страни на този платежен метод, когато става дума за транзакции към онлайн букмейкъри.

 • Плюсове
 • Безопасен, сигурен и надежден
 • Бързи депозити и тегления
 • Дългогодишен опит в плащанията към букмейкърите
 • Минуси
 • Много малко сайтове, лицензирани от ДКХ приемат ecoPayz плащания
 • Удържат се минимални такси при преводите при някои букита

Защо да избера букмейкъри с EcoPayz?

Сигурни сме, че с популяризирането на онлайн бетинга в България, все повече методи за онлайн плащания ще стават достъпни в страната. И въпреки че имаме родни брандове като ePay, например, все пак един от най-старите електронни портфейли в света ще намери място тук. Според нас ecoPayz плащанията имат голям потенциал за развитие и подобрение и затова ги препоръчваме на всеки, който иска сигурни и бързи плащания онлайн.

FAQ

В кои букмейкъри мога да депозирам с ecoPayz?

За момента единстевено efbet приема ecoPayz.

Сигурни ли са транзакциите с ecoPayz?

Напълно сигурни и надеждни са всички депозити и тегления с ecoPayz.

Мога ли да тегля с ecoPayz през телефона си?

Да, мобилните плащания се поддържат.

Колко време отнема превода по бетинг сметката ми с ecoPayz?

Депозитите отнемат не повече от няколко минути.


Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност