Това е актуална класация на всички букмейкъри, които приемат плащания с Bitcoin. Вижте в кои сайтове за залози може да депозирате и теглите с BTC валута.

AlphaWin
100% Бонус До 300 лв.
Bitcoin
Bitcoin
 • Разнообразие от спортни залози
 • Добри бонуси
 • Налични казино игри
Вземи 300 лв. бонус
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Възможни ли са онлайн залози с BTC?

Bitcoin (₿) е вид криптовалута изобретена през 2008 от анонимна група хора, които са известни с прозвището Сатоши Накамото. Това е дигитална валута, която не се управлява от банка или друга централизирана система. Този тип криптовалута е безспорно най-известния в световен мащаб и въпреки многото похвали и критики, никой не може да оспори влиянието на Биткойн на редица плащания онлайн.

Крипто плащанията с BTC стават толкова търсени, че много водещи букмейкъри на пазара имплементират този начин за плащане на платформите си. Друг феномен е появата на крипто сайтове за залози, където е възможно да залагаш единствено и само с Bitcoin и други криптовалути.

Причината за голямата популярност на Биткойн букмейкърите е анонимността, която депозитите с BTC гарантират.


Къде да намеря най-добрите електронни портфейли за обмен?

Изключително важно е да намерите надежден Bitcoin портфейл. Тази дигитална валута не се регулира, което води и до чести злоупотреби. Именно затова всеки залагащ трябва да проучи и намери най-добрия BTC wallet за себе си.

Доверявайте се само и единствено на официалните сайтове, които ще ви насочат в правилната насока. Нашият съвет е да посетите bitcoin.org – платформа, която ще ви информира за всички новости свързани с тази криптовалута. Тук ще може да използвате и един невероятен тул. С негова помощ ще изберете най-подходящия за вас портфейл.


Как да депозирам в онлайн букмейкър с Биткойн?

Процедурата за депозит с Bitcoin не се различава много от другите стандартни методи за разплащане, които се приемат от букмейкърите. Ето и малко насоки, които ще ви помогнат.

Bitcoin депозити
 1. Стъпка 1: Влезте в бетинг акаунта си.
 2. Стъпка 2: Отворете Cashier страницата за депозити.
 3. Стъпка 3: Намерете крипто опциите и изберете Bitcoin.
 4. Стъпка 4: Въведете колко искате да депозирате. В някои букмейкъри сумата трябва да е във физическа валута, която ще се конверира от BTC портфейла ви.
 5. Стъпка 5: Попълнете данните за адреса на Биткойн портмонето ви. Потвърдете транзакцията.

Как да тегля от бетинг сметката си с Bitcoin?

Не е нужно да правите нещо по-особено, за да изтеглите средства и да ги прехвърлите в своя онлайн BTC wallet. Процедурата тук е същата като при другите електронни портфейли като Skrill или Neteller например. Най-хубавата новина, че и при тегленията, и при депозитите транзакциите стават на момента. Вие веднага може да трансферирате средства без никакви забавения.


Безплатно ли е да използвам Bitcoin в сайтовете за залози?

Истината е, че букмейкърите не си начисляват комисионни за обработка и оторизация на транзакции с Bitcoin. Но все пак играчите може да платят някакви такси. Те най-често ще са свързани със сменянето на Биткойн във физическа валута. Комисионната за конвертирането на парите ви ще зависи от BTC портфейла, който сте избрали.


Мога ли да получа бонуси ако депозирам в BTC?

Няма да е проблем да получите бонус дори ако депозирате Bitcoin. Все пак в повечето сайтове за залози, вашата криптовалута ще се конвертира в BGN след депозит. Ако обаче попаднете на изцяло крипто сайт, то може дори да получите BTC бонуси. Това е най-вече характерно за всички крипто казина, които се характеризират с щедри биткойн бонуси за нови и регистрирани играчи.


Безопасно ли е да залагам онлайн с Bitcoin?

Някои играчи се притесняват да залагат с криптовалути. Все пак все още има страни, които забраняват крипто плащанията. Въпреки всичко не виждаме никакви причини да избягвате BTC. Тази дигитална валута е сигурна, все още се копае и няма да се изчерпа в близките години.

Освен това плащанията с Bitcoin са сигурни и не могат да се проследят. По този начин вие може да правите транзакции докато запазвате своята анонимност. Най-големият проблем би бил да загубите логин детайлите за Bitcoin портмонето си.


Плюсове и минуси на разплащанията с Bitcoin

Ето и някои от положителните и отрицателните страни, свързани с BTC букмейкърите. Вижте кои са те и решете сами дали си струва да депозирате и теглите с Биткойн.

 • Плюсове
 • Бърза и сигурна регистрация с Bitcoin
 • Непроследими транзакции
 • Страхотни BTC бонуси
 • Минуси
 • Не много сайтове за залози приемат крипто плащания

Защо да избера залози с Bitcoin?

За сега опцията за залози с Биткойн е възможна единствено ако изберете някой международен букмейкър, който да достъпите с mirror линк. За жалост нито един от лицензираните за България оператори не предлага разплащания с Bitcoin. Надяваме се скоро плащането с биткойни да бъде установено в законова рамка, което да позволи лицензирането на този пеймънт продукт от ДКХ.

FAQ

В кои сайтове за България мога да залагам с Bitcoin?

Единствено AlphaWin приема BTC.

Какви са лимитите за разплащане с BTC в букмейкърските сайтове?

Това варира според сайта, в който залагате. Много често обаче няма максимален лимит за депозит или теглене при Bitcoin плащанията.

Колко отнемат транзакциите с Bitcoin в сайтовете за залози?

Всички преводи с Биткойн са мигновени.

Таксуват ли букмейкърите преводите с Биткойн?

Не се удържат такси за депозитите и тегленията с Bitcoin.


Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност