Palms Bet залози на живо

100%
x6
10 лв.
200 лв.
Вход в www.palmsbet.com
Palms Bet Бонус
100% Бонус До 200 лв.
Съдържание
 1. Налични спортове
 2. Маркети на живо
 3. Palms Bet коефициенти на живо
 4. Как да залагаме на живо?
 5. Заключение
 6. FAQ

Едно от вълнуващите неща в онлайн бетинг сайтовете са именно залозите в реално време. Те позволяват да направите своята прогноза докато се провежда дадена среща и това прави самото поставяне на залог още по-интересно. Естествено, колкото по-голям опит имате, толкова по-лесно ще можете да преценяте какви са вашите шансове и съответно възможностите ви за печалби. В настоящето ревю за Palms Bet залози на живо ние ще обърнем внимание на цялата секция, това какво ще откриете и как да правите залози в реално време по най-добър и ефективен начин.


Възможности за залози на живо в Palmsbet

Всичко започва, когато достъпите раздел “На живо” през главното меню. В ляво ще откриете списък с всички спортни дисциплини в Палмс Бет, от които ще можете да избирате. Като цяло и сами ще можете да се убедите в простотата на интерфейса, бързата и лесна навигация и това, че тук е мислено върху това как потребителят да бъде максимално улеснен. Това ще направи престоя ви в платформата изключително приятен и лесен, което е важно, за да можете да съсредоточите вниманието си само и единствено върху залозите на живо. Имайте предвид, че броят на спортовете не е чак толкова голям, колкото този в Palms Bet спортна секция, но това не бива да ви разочарова. Няма нищо учудващо, все пак тук ще откриете единствено и само срещи, които се провеждат в момента. Сред наличните спортове са:

 • баскетбол
 • волейбол
 • еСпортове
 • тенис
 • футбол
 • хокей на лед
раздел със залози на живо в сайта на Palms bet

Важна опция, особено за толкова динамични като live залозите, е възможността да добавяте събития в отделна графа, кръстена “Любими”. Както подсказва и името, тук можете да поместите всяко събитие, което представлява интерес за вас (без значение дали залагате на него или не). За целта първото, което ще е необходимо е да си изберете среща. Когато сте си я харесали, обърнете внимание на най-дясната част, където при маркиране ще видите символ със звезда. В момента, в който я отбележите, това конкретно събитие ще се прибави във вашия списък с фаворити. Точно оттам ще можете да следите не само него, но и всяка друга среща, която решите да прибавите.

Посетете Палмс Бет


Какви пазари за залози на живо се предлагат?

Ето, че дойде време да поговорим и за маркетите за залози. Естествено, имайте предвид, че те зависят от вида на спорта, за който сте решили да пробвате уменията си. Едни от често срещаните пазари за залози, които се предлагат в Палмс Бет са:

 • Двоен шанс
 • Брой голове
 • Брой точки в мача
 • Двата отбора да отбележат
 • Азиатска линия голове
 • Хендикап
 • Точен резултат
 • Краен изход
 • Четно
 • Нечетно

След като уточнихме какви са пазарите за залози на живо, време е да обърнем внимание и на предлаганите събития и шампионати, на които може да залагате в реално време.

Естествено и тук зависи и вида спорт, който сте избрали. Нека вземем за пример тениса. За него много често могат да бъдат открити следните:

Тенис събития и шампионати на живо

Ролан ГаросITF Пардубице
Ролан Гарос – ЖениITF Порто
Ролан Гарос – ДвойкиITF Порто Жени
Ролан Гарос – Жени, ДвойкиAPT Сплит
APT БиелаAPT Биела Двойки

По подобен начин е и за останалите спортове. За да разгледате, просто посетете секцията със залози на живо, изберете конкретна дисциплина и пред вас ще се отвори пълният списък със събития и шампионати.


Коефициенти от palms bet за мачове на живо

По-големите коефициенти и правилно поставените залози съответно са гарант и за по-високи печалби. Нормално е да се интересувате какво е нивото на ставките, а тук ще можете да се радвате на доста добри коефициенти. Винаги можете да направите бърза проверка какво се случва и при останалите конкуренти на бранда, но нашите опити до тук, както и различните потребителски мнения за Палмс Бет, показват че специално при залозите на живо, коефициентите са високи.


Как да заложим на живо в palms bet?

Стандартните и залозите на живо не се различават по процес на поставяне на залог, но въпреки това нека направим бърз преглед как това се случва.

Palms Bet поставяне залог на живо
 1. Стъпка 1: Влизайки през главното меню в раздел “На живо” ще се зареди и страницата с такъв тип събития.
 2. Стъпка 2: Отдясно ще можете да изберете категорията спорт, за който искате да поставите залог на живо.
 3. Стъпка 3: След като отворите всички възможни събития трябва да изберете желаното от вас. Това се случва, когато кликнете върху него.
 4. Стъпка 4: Изпълнявайки стъпка три, събитието избрано от вас автоматично ще се прибави в позиционирания от дясно фиш за поставяне на залози.
 5. Стъпка 5: Когато въведете сумата, която искате да заложите, сивият бутон “Заложи” автоматично ще стане жълт. След като сте готови, можете да го изберете и с това процесът по поставяне на залог на живо ще бъде успешно завършен.

Любопитно:

Ако сте фенове на мобилните залози, то най-вероятно сте заинтересовани как седят нещата в това отношение. За съжаление, към момента няма да откриете специално приложение за залози на живо от Палмс Бет, но пък добрата новина е, че винаги можете да използвате мобилната версия на сайта, която зарежда бързо и има почти всички функции, които можете да използвате и за десктоп версията.

Вход в Palms Bet


Заключение за palms bet залози на живо

Време е да обобщим накратко какво точно можете да очаквате от залозите на живо в Палмс Бет. Както вече споменахме – коефициентите са на доста задоволително ниво, сравнявайки ги с тези на конкуренцията. Относно пазарите за залог – много зависи кой точно е типът спорт, който разглеждате. Естествено, ако говорим за футбола, там многообразието е най-голямо и съответно няма да ви липсва какъвто и да било избор.

FAQ

Мога ли да залагам на мачове на живо в палмс бет?

Да, в сайта на Palms Bet могат да бъдат поставяни залози за мачове, които се провеждат в реално време.

Възможно ли е да използвам кеш аут, когато срещата е на живо?

Единствено в десктоп версията на сайта и само за единични залози. В противен случай няма да бъде възможно използването на опцията за затваряне на залог.

Има ли функция за пряко предаване (live streaming) при залозите на живо?

Не, пряко предаване не е налично.

Необходима ли ми е регистрация в Палмс бет, за да видя кои срещи са live?

Не, вие можете да видите кои са наличните събития и без да имате отворен акаунт в palmsbet.com.

Трябва ли ми акаунт, за да поставя залог в реално време в palmsbet.com?

Да, ще ви е необходим. Правилото за регистрация в Палмс бет важи като цяло за всякакъв тип залози. Същото се отнася и ако искате да поставяте залог в казиното на компанията.

Има ли шанс да получа бонус, когато поставям залози на живо в Палмс Бет?

Това зависи от моментите промоции, които могат да бъдат открити в сайта. Не е рядко обаче в активните бонуси на Палмс Бет да има такъв, който позволява да се правят залози на живо. За да сте сигурни дали това е случаят с промо офертата, която сте си избрали, просто прочетете правилата и условията ѝ.


Вижте всички 8 отзиви за Palms Bet
Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност