Palms Bet Виртуални спортове

2.9 Звезди: Среден
2.9
Вход в www.palmsbet.com
Palms Bet Бонус
100% Бонус До 200 лв.
Съдържание
 1. Palms Bet Виртуални Залози
 2. Налични пазари
 3. Коефициенти за Виртуални спортове
 4. Финална оценка
 5. Въпроси и Отговори

Видове виртуални спортове от Palms bet

С времето виртуалните спортове придобиха много голяма популярност и в това няма нищо изненадващо. Все пак те представят познати спортове, но по един много по-любопитен нов начин. И докато популярните залози на виртуални спортове като футбол, тенис и конни надбягвания могат да се причислят към по-стандартните типове, то в сайта на Палмс Бет могат да бъдат открити и по-нетрадиционни предложения като виртуални залози на автомобилни състезания, гонки с хрътки, кено и конни състезания рулетка. И с това съвсем не се изчерпва всичко.

За този тип спорт не е необходимо да чакате дълго време, за да разберете какъв ще бъде развоят на събитията. Продължителността на всяка от срещите е между 2 – 3 минути, след изтичането на които резултатите са ясни.

секция с виртуални спортове в Палмс Бет

И последно, преди да започнем да разглеждаме всеки от спортовете по отделно, нека кажем откъде можете да ги достъпите. Най-бързо това би било от главното меню на сайта, избирайки раздел “Виртуални”.

 • Виртуален футбол – Започваме с може би най-популярния сред всички видове виртуални спортове. Можете да залагате на различни футболни първенства сред които тези от Испания, Италия и Англия. Освен това имате избор между двоен шанс, резултат от мача, азиатски хендикап и резултат след първото полувреме. Както още можете да видите, изгледите между които можете да изберете са два – европейски и азиатски. Превключването става с помощта на плъзгач, който с натискане автоматично преминава в посочения от вас изглед.
 • Конни надбягвания – Всички, които са фенове на залозите с конни надбягвания много добре са запознати и с този вариант, при който реалността е пренесена във виртуален свят, в който може да се залага по същия начин. При този тип залози ще имате право да прогнозирате кой от всички състезатели в конното надбягване ще финишира на първо място, кой ще заеме почетната сребърна позиция и кой ще грабне бронзовото трето място.
 • Гонки с хрътки – И тук, както при конните надбягвания, трябва да се стремите да познаете кое ще бъде най-бързото от всички кучета. Естествено, изборът ви не е ограничен само с това. Отново ще можете да направите своето предположение за подгласниците на втора и трета позиция.
 • Автомобилни състезания – Виртуалните състезания с коли са доста следени. Регламентът на залагане вече трябва да ви е познат от предните спортове – избирате кой ще финишира под номер едно, две и три. Не можем обаче да не споделим впечатленията си от това колко старание и труд е вложено в графиката на картината, която се излъчва за всяко от състезанията. Отделно звуковите ефекти са друго нещо, което ще допринесе за потапянето в тази атмосфера и друга реалност.
 • Тенис на маса – Можете да правите своите предположения за избор на победител, но също така разполагате и с друг тип маркети, сред които – общо точки в мачове, познаване на точен резултат и други. Качеството на излъчване и тук по нищо не отстъпва и ще можете да се насладите на страхотно виртуално видео.
 • Кено – Славите ли се като човек с добър късмет? Ако да, то тази игра определено ще ви допадне. Избирате от едно до десет числа от общо 80 на брой. Естествено, посочете тези 10 числа, които смятате, че ще бъдат избрани произволно. Ако нацелите всички числа – печелите максимално. Съответно за всяка позната цифра печелите определени награди, за които е споменато повече в сайта на Палмс Бет.
 • Конни състезания рулетка – Първата ви задача е да изберете число, а след това и залог. Ако сте изпробвали стандартните конни състезания ще ви бъде познато това, че и при този тип залози ще е необходимо да посочите числата за първия и втори финиширал кон. Освен това ще можете още да избирате от селекция на числа, за които мислите, че ще бъдат сред топ три участника, които ще успеят да достигнат до финала.

На какви пазари може да се залага?

Време е да разгледаме и какви видове пазари, събития и шампионати се предлагат. Спрямо типа виртуален спорт, който ще изберете, има и различни видове пазари, на които може да залагате. Сред наличните опции могат да бъдат залози на резултат от мача, нечетно/четно, високо/ниско, двоен шанс, резултат след първото полувреме и други.

Ако вземем за пример виртуалните футболни залози, там имате избор между азиатски и европейски изглед, като при първия опциите са между резултат от мача, азиатски над/под и азиатски хендикап.


Налични коефициенти за залози на виртуални спортове?

Коефициентите при залозите на виртуални спортове са една идея по-високи спрямо тези на стандартните залози. Това можем да заключим, наблюдавайки секция “Виртуални” на Палмс Бет. Сравнявайки предлаганите ставки в тази област с тези на конкуренцията, букмейкърът има добро представяне. Друг голям плюс е това, че ще знаете какви са коефициентите предварително, тъй като се публикуват преди старта на срещите. По този начин имате време да обмислите добре на кои срещи и с какви коефициенти да направите залог.


Заключение за Palmsbet Виртуални

Като общо представяне, бихме могли да заключим, че Палмс Бет предлага интересни виртуални спортове, на които да залагате. Самият факт, че всяка среща е с времетраене между две и три минути говори сам по себе си колко много и различни срещи ще можете да наблюдавате. Проследихме няколко срещи за всеки от видовете и забелязахме добра визуализация, страхотен звук и много добро представяне. Естествено, че разделът би могъл да се развие и още за да достигне пълния си максимум, но като цяло смятаме, че и в момента представянето на виртуалните спортове в Palms Bet е на много добро ниво.

Вход в Палмс Бет

FAQ

Мога ли да залагам на виртуални спортове на живо в palms bet?

Ако потърсите в секцията “На живо” няма да откриете каквито и да било виртуални спортове. Това обаче не значи, че провежданите спортни дисциплини в раздел “Виртуални” не се излъчват в реално време. Тъкмо обратното. До всяка предстояща среща ще можете да видите таймер, който отброява колко време остава до края на самата среща. Надписът “Live” пък сам по себе си подсказва, че виртуалният спорт, който гледате, се излъчва на живо.

Съществува ли видео на живо при виртуалните спортове?

Да, всеки виртуален спорт, който гледате се излъчва на живо и видеото, което виждате се излъчва също в реално време.

Кой е доставчикът на виртуални спортове в сайта на palms bet?

Доставчикът е Kiron Interactive.

Мога ли да правя мобилни залози на виртуални спортове през мобилна версия Palms Bet?

Да, няма никакъв проблем. Също както през десктоп версията, така и през мобилната ще можете да правите залози на виртуални спортове в Палмс Бет.

Каква е продължителността на различните виртуални игри в Палмс Бет?

Между две и три минути. Това ще можете да разберете от таймера, отчитащ колко време остава до края на всяка среща.

След колко време стават ясни резултатите от даден виртуален мач?

В платформата на Палмс Бет веднага след края на виртуалния двубой резултатите са ясни и се показват на екрана.


Вижте всички 8 отзиви за Palms Bet
Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност