Palms Bet Фентъзи Футбол

100%
x6
10 лв.
200 лв.
Вход в Palms Bet
Palms Bet Бонус
100% Бонус До 200 лв.
Съдържание
 1. Fantasy Football - същност
 2. Участие
 3. Налични фентъзи лиги
 4. Основни правила
 5. Заключение
 6. Въпроси и Отговори

Представяли ли сте си какво би било ако за момент се превърнете в мениджър на виртуален отбор? Кои играчи бихте искали да включите? Всъщност това би могло да се превърне в реалност в случай, че решите да се включите към фентъзи играта на футбол, която Палмс Бет ви предлага. Нека разгледаме какво точно представлява тази възможност, която ви се предоставя и как да се възползвате от нея по най-добрия начин.

Вход в Палмс Бет Фентъзи Лига


Какво е Palms Bet Fantasy Football?

С Fantasy Football на Palms Bet вие съставяте свой виртуален отбор. Броят на играчите може да бъде между 5, 6, 11 или 15 играча. Продължителността на мача можете отново да я изберете. Опциите ви биха могли да варират измежду един мач, кръг, а защо не и цял сезон. Не забравяйте, все пак вие сте в ролята на мениджър и отново вие определяте как да се развиват нещата във вашия виртуален футболен отбор.

Както може би ще се досетите бюджетът, с който ще можете да разполагате, ще зависи от представянето, което ще има отборът ви в мача или мачовете, за които ще вземе участие. Това означава, че вие и вашият виртуален отбор, ще бъдете изправени срещу други конкуренти.

В зависимост от представянето, всеки мениджър ще събира определен брой точки в края на всяка от игрите. Повече за това как можете да вземете участие и да се включите в това вълнуващо фентъзи приключение, предстои да разгледаме в следващите няколко минути.

Palms bet фентъзи футбол точкуване

Как да се включим във Фентъзи лигата?

Най-важното е да създадете своя отбор правилно. Какво ще рече това? Опитахме се да напишем най-важните стъпки, които е добре да имате предвид.

 • Стъпка 1: Преди всичко трябва да се впишете в акаунта си. За целта, ако все още нямате направена регистрация в Палмс Бет е добре да си създадете профил. Активирайте го и се впишете в него.
 • Стъпка 2: От главното меню в сайта изберете категория “Фентъзи футбол”.
 • Стъпка 3: Оттук вече ще имате достъп до всички лиги, като можете да посочите тази, в която искате да се включите.
 • Стъпка 4: Трябва да направите минимален залог, за да се включите в играта. Неговата стойност ще трябва да е поне 5 лева. Имайте предвид, че максималната сума, с която можете да се включите, достига 500 лева.
 • Стъпка 5: Посочвайки сумата, с която ще участвате, вие вече можете да се включите и в конкретна лига от наличните към дадения момент. Имайте предвид, че няма ограничение в колко на брой лиги да се включите.

Налични фентъзи лиги

Наличните фентъзи лиги, с които ще можете да разполагате включват:

 • Първа Лига 19/20
 • Premier League 19/20
 • Други първенства
 • Първа Лига 20/21
 • Premier League 20/21

Всяка от тях има отделни стаи, за които има няколко неща, които е важно да знаете.

 • Стая с максимум 10 човека – Най-важното тук е, че ако спечелите, ще можете да получите 80% от целия награден фонд! Имайте предвид, че печелившият в такъв тип стая може да бъде един единствен човек. В случаите, когато повече от един участника имат еднакъв брой точки разпределянето става на равни части между всички спечелили.
 • Стая с неограничен брой участници – Ако успеете да натрупате най-голям брой точки спрямо конкуренцията, ще можете да вземете 50% от общата сума, определена като награда. За всички останали в класирането, следва по-малък процент. Така например завършилият мениджър на виртуален отбор на второ място ще вземе 20%, докато този, финиширал на трета позиция, ще вземе само 10% от общия награден фонд.
 • Стая от тип “един срещу друг” – Възможността за получаване на най-висок процент е точно при този тип стая. Ако сте победител, ще вземете 90% от цялата сума на наградния фонд. Вашата награда пък ще се определи от общия размер на залози, с които всички участници са се включили в надпреварата за конкретната стая.

Основни правила за участие във Фентъзи лигата

Време е да поговорим за основните изисквания. Подобно на останалите промо оферти на Палмс Бет играта на фентъзи лигата също има условия и правила, които е важно да спазвате. Не забравяйте, че точките ви ще се начисляват на база цялостното ви представяне. Ето защо е важно да не пропускате каквото и да било, затова нека прегледаме някои от основните аспекти:

 • В началния състав, с който започвате играта, ще трябва да назначите капитан. Имайте предвид, че неговите точки за кръга се удвояват.
 • Друг важен участник, който ще трябва да отбележите, е вицекапитанът. Той трябва да се зададе, за да може да заеме ролята на капитана, в случай че той не вземе участието си в дадената среща. Броят на точките, които получава вицекапитанът, се удвояват.
 • В случай, че нито капитанът, нито вицекапитанът вземат своето участие, имайте предвид, че няма да получите удвоени точки.
 • Когато вече сте избрали тийм, имате правото на продажба и закупуване на играчи на трансферния пазар.
 • Автоматично сменените вратари имат правото да се разменят само с резервите в стартовата 11-ка. Нямате право да разменяте вратар с полеви играч.
 • Когато приключи всеки от кръговете, имате право да използвате по един трансфер напълно безплатно. За всеки следващ обаче ще ви бъдат премахвани по четири точки от актива, който сте натрупали.

Palms Bet Фентъзи лига заключение

Интересно предложение е Palms Bet фентъзи лигата и възможността за създаване на отбор, включване в преки дуели и воденето на потребителски битки един срещу друг. Ако сте фенове на най-популярния и обичан спорт, тази фентъзи футболна лига от Палмс Бет определено е нещо, което си заслужава времето и вниманието ви.

Посетете Palms Bet Футболна Лига

FAQ

Нужно ли е да заплащам за участие във фентъзи лигата на palms bet?

Да, трябва да заплатите минималният залог от поне 5 лв. или друга сума, в зависимост от стаята, в която искате да се включите.

Колко мога да спечеля при участие в лигата?

Зависи от стаята, в която сте решили да участвате. В стаи от вида “един срещу друг” ако сте победител бихте могли да вземете цели 90% от общия награден фонд. В случай, че сте победител и се намирате в една стая с още десет мениджъра на футболни фентъзи отбори ще можете да вземете 80%. Ако участвате в стая с неопределен брой участници и спечелите, там процентът ще падне на 50%.

Как да създам своя отбор в palms bet фентъзи футбол?

Последвайте подробните стъпки, които описахме по-горе в ревюто, като не забравяйте, че преди всичко останало, ще ви е необходимо да сте влезли в своя профил в Palms Bet.

Кои са основните стъпки през които да премина във Palms bet fantasy футбол?

Първото и най-важно е да имате профил в Палмс Бет и да създадете свой отбор. Второто, което трябва да се превърне във ваша цел, е да натрупвате точки. Не забравяйте да следите мачовете в реално време и по този начин да виждате реалното представяне на играчите в дадена среща. И накрая, не спирайте да се стремите да побеждавате останалите мениджъри в играта, за да можете да вземете големи награди.

Колко играча максимум може да побере една стая?

Максимумът играчи, които могат да бъдат в една стая, е 10 на брой.

В стая с неопределен брой играчи, колко взимат завършилите на II-ро и III-то място?

За второ място наградата е 20% от общия награден фонд, а за третия подгласник на победителя - 10%.

Как се определя наградния фонд?

Спрямо броя на взелите участие в дадена стая и размера на залога, с който те са се включили.


Вижте всички 8 отзиви за Palms Bet
Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност