Palms Bet Cash Out

2.9 Звезди: Среден
2.9
Вход в www.palmsbet.com
Palms Bet Бонус
100% Бонус До 200 лв.
Съдържание
  1. Същност на palmsbet cash out
  2. Как да затворим залог в Палмс Бет?
  3. Има ли частичен кеш аут?
  4. Наличен ли е автоматичен cash out?
  5. Спортове и пазари с cash-out
  6. Въпроси и отговори

Тази много полезна възможност може би сте я срещали и в други сайтове за залози под различно наименование. Някъде я наричат опция за продажба на билет, другаде функция за затваряне на залог, в трети платформи може да бъде представена като услуга за прекратяване на залог и т.н. Всички тези термини реално обединяват опцията cash out, която ще ви помогне, когато се окаже, че сте направили залог, който смятате, че ще се окаже губещ и искате преждевременно да го прекратите. За щастие, кеш аут опцията на Palms bet е нещо, с което разполагате. Повече за това кога можете да я използвате и какви са спецификите ѝ предстои да разгледаме в това подробно ревю.


Какво представлява Palms bet cash out?

Това е опция, която е достъпна при определени условия. Специално за платформата на Палмс Бет затварянето на залог е възможно единствено ако използвате десктоп сайта и при положение, че решите да я включите за единични залози. Във всички останали случаи няма да можете да използвате cash out. Това е и нещо върху което компанията трябва да поработи.

Иначе по своята същност прекратяването на залог представлява начин, чрез който вие можете да прекратите преждевременно залозите, които сте поставили и така да сведете до минимум загубите, като в същото време пък приберете и печалба, която остава сигурна, без значение развоя на събитието.

Може би се чудите как да разберете за кои събития кеш аут е наличен и за кои не. Ще го разберете лесно, когато добавите среща в своя фиш за залози. Ако опцията е налична ще видите бутон “затвори залог”, който при избиране ще прекрати всичко за вас и вие приключвате с прогнозите си за конкретната среща.

използване на palms bet кеш аут

Определено функцията тук е малко по-специфична и не бихме я определили като най-доброто, което бихте могли да откриете, сравнявайки я със същите функции при конкурентни брандове например, но пък самият факт, че все пак е налична е нещо, което няма как да не се отбележи.


Как се използва палмс бет кеш аут?

Както вече стана ясно, функцията за прекратяване на залог има някои особености. Ако сте фенове на иначе добре разработената мобилна версия на Palms Bet, за съжаление ще трябва да се разделите с възможността от използването на cash out. Ако обаче залагането през десктоп сайта не представлява проблем за вас, то второто условие, което ви остава да изпълните, е да правите прогнози с единични залози. Ако и това не ви притеснява, то по всяка вероятност, макар и не за абсолютно всички срещи от този тип, ще можете да тествате функцията кеш аут на Палмс Бет.

затваряне на залог в сайта на Палмс Бет

Нека разгледаме в няколко стъпки какъв е процесът по затваряне на залог в сайта.

  1. Стъпка 1: Първото, което ще се случи, след като сте си харесали и маркирали среща от даден пазар е той да се добави във вашия фиш за залози. Ако не сте наясно в чаптъра “Как да направим залог в palms bet” сме разгледали подробно всеки от етапите. Съветваме ви да погледнете първо там, след което да се върнете към изпълнението на тези стъпки.
  2. Стъпка 2: До вашия фиш има втори таб, озаглавен “Затвори залог”. Ако виждате цифра 0, това означава, че за никое от събитията, които сте поставили във фиша, не може да бъде използван cash out. В противен случай, всяко друго число ще обозначава броя на срещите, за които можете да приложите в действие функцията за затваряне на залог.
  3. Стъпка 3: Сумата към момента на прекратяване може да бъде по-ниска от залога, който сте направили в случай, че вашата прогноза върви по-скоро към провал. В обратния сценарий, сумата ще е по-висока от залога ви. Това е и моментът, в който ще трябва да прецените дали си струва да рискувате до край, или ще решите да приключите до някъде и да приберете част от сумата, която сте заложили.
  4. Стъпка 4: В случай, че решението ви е да използвате кеш аут, просто натиснете бутона “Затвори залог”.

Вход в Палмс Бет


Наличен ли е частичен cash out?

За момента не се предлага частично затваряне на залога. Ако желаете да използвате тази функция, по-удачен избор би бил Sesame cash out, който има цели три вида затваряне на залог. Това са стандартният кеш аут и другите два вида – частичен и автоматичен.


Има ли автоматичен cash out в Palms Bet?

За съжаление и тук отговорът е отрицателен. Както по-горе споменахме, букмейкърската компания Sesame е много добра алтернатива, в случай, че решите да използвате автоматично прекратяване на залога. Ако не сте обаче фен на британския букмейкър, то друга автоматична опция за спиране на залог е тази на Bwin cash out, при която имате и още един вариант. Това е използването на Notify cash out от Bwin, при който ще получавате нотификации какво се случва с мача и коефициентите.


За кои спортове и залози е наличен palms bet cash-out?

Ако потърсите точни правила, в които да намерите конкретни събития и пазари, които могат да бъдат затворени посредством кеш аут в сайта на palms bet, за съжаление няма да откриете каквато и да било информация.

Свързахме се с чат съпорта на Палмс Бет, откъдето ни дадоха информация, че за момента само за единични залози на футбол, направени в десктоп версията на сайта, ще могат да бъдат затваряни посредством използването на кеш аут. Имайте предвид и това, че не всяка среща може да има опцията като активна.

Говорейки за това, използваме възможността да обясним и някои специфики. Имайте предвид, че ако участвате за някоя от различните промоции на Палмс Бет е възможно да има определени изисквания. Не е изключено някои вече получени бонус средства, или пък спечелването на такива, да изключват употребата на залози, затворени посредством разглежданата функция.

Посетете Palms Bet

FAQ

За сингъл залози Palms Bet предлага ли кеш аут?

Да, единичните залози в десктоп версията на сайта биха ви дали правото да използвате опцията за затваряне на залог.

Добри суми ли дава palms bet при затваряне на залог?

Зависи от това как се развива срещата. Ако прогнозата ви върви по-скоро към осъществяване, то и сумата ще бъде по-висока от тази, която сте заложили. Обратното е валидно с пълна сила - при лоша прогноза сумата ще бъде по-ниска.

Мога ли да затворя залог в palms bet преди началото на мачовете?

Отправяйки този въпрос към съпорта на Палмс Бет, отговорът, който ще получите е, че затварянето на залог преди старта на срещата е възможно само в случай, че виждате активна опцията cash out. В противен случай не е позволено.

Има ли частичен кеш аут в Палмс Бет?

Не, към момента не се предлага частично затваряне на залог в сайта на palmsbet.com.

Мога ли да използвам автоматично затваряне на залог в Palms Bet?

Не, освен стандартната кеш аут опция за сега Палмс Бет не предлага друг тип прекратяване на залог.

В кои случаи е достъпна опцията cash out в Палмс Бет?

Опцията за момента е достъпна само за единични залози на футбол в десктоп версията на сайта.


Вижте всички 8 отзиви за Palms Bet
Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност