Efbet Виртуални Спортове

1.7 Звезди: Слаб
1.7
Вход в Efbet.com
Efbet Бонус
100% Бонус До 400 лв.
Съдържание
  1. efbet Виртуални Залози
  2. Налични пазари
  3. Коефициенти за Виртуални спортове
  4. Нашето мнение за ефбет Виртуални
  5. Въпроси и Отговори

Налични Виртуални спортове от efbet

efbet виртуални спортове

През 2020 г. спирането на спортните мероприятия, които се играят на живо и провеждането на състезания без публика, повиши силно интереса към виртуалните спортове в световен мащаб според представители на сайтовете за залагания. Виртуалните игри представляват спортни съревнования, чиито събития се генерират от специализиран софтуер и се различават от кибер състезанията за различни компютърни игри. Виртуалните игри дават възможност на всеки да се докосне все пак до спорта в един изцяло нов онлайн свят. Тяхната видеографика създава усещането, че се играе игра на конзола, което не е равносилно на излъчване на спортна среща по телевизията, но за запалянковците е начин да се докоснат до любимата игра.

На началната страница на сайта на Efbet е разположена секция „Виртуални“. В нея са включени най-предпочитаните виртуални спортове – виртуален футбол, баскетбол и виртуален тенис, както и два вида надбягвания – с коне и с кучета. Всяка една спортна дисциплина е представена в отделна категория, а футболът има две подкатегории – клубно първенство и европейски шампионат. Тъй като за футбола и баскетбола се организират първенства, в сайта на efbet ще намерите статистики и временно класиране, а за тениса ще откриете схемата за директна елиминация. Налични са както в десктоп сайта на компанията, така и за мобилни залози.

Ако за първи път влизате в секцията и разгледате отборите, които се състезават в различните спортове, може да си помислите, че след като името на отбора е същото като на тим от реалния спорт, то това е дигитализираният офлайн отбор. Това не е така. Във виртуалните спортове играчите нямат същите качества, предимства и възможности. Единствената прилика, която имат с реалните отбори освен името, е поведението на тима на терена – софтуерът го генерира така, че то отразява реалния живот, т.е. независимо от това, че до този момент отборът или играчът е бил фаворит, не е задължително той да спечели.

Към сайта на efbet

Футбол

Когато влезете в подсекцията за футбол, ще откриете, че схемата е оформена като за истинско първенство. Срещите се играят между 16 виртуални отбори. Всеки осем мача са организирани в 1 кръг, а цялото първенство е от 30 кръга. Трудно може да се гледат всички мачове, защото срещите от кръга се играят едновременно. Хубавото обаче е, че един мач е 3 минути – от по две полувремена по 1,5 минути. Ако можете да отделите 24 часа накуп за игра, то можете да играете в 16 сезона, защото всяко първенство приключва за час и половина. В който и сезон да се включите, преди да започнете да залагате, винаги можете да проверите как са приключили предишните сезони и какви са предвижданията от таблицата с резултати и класиране след всеки кръг.

Освен това в тях се показват и головете в реално време, както и какви картони има всеки отбор. Така класирането на всеки отбор се изменя веднага след края на срещата. Ако сте си харесали някой отбор, не е лошо преди да направите залога си, да проверите какъв е неговият ранкинг.

След като направите залога си – за краен изход, за хендикап, за под/над и точен резултат – можете да изгледате видеото от мача, което се излъчва на живо. Видеото няма коментатор и графиката не е впечатляваща. След по-малко от 5 минути ще знаете какъв е резултатът (съответно дали губите или печелите от дадената игра).

Освен стандартното виртуално футболното първенство в efbet има и Футболна Евро купа. В нея участват 24 отбора, разделени в 6 групи. След като приключат мачовете в групите се играят елиминации. Пазарите във виртуалната купа са само част от достъпните маркети за реалните футболни първенства. Залаганията са за краен резултат, за полувремена, за двоен шанс, за брой голове и Азиатски хендикап.

Тенис

Софтуерно генерираните шампионати по тенис са като реалните – разделени са на осмина-, четвърт-, полуфинали и финали. Независимо от пълната симулация, за радост на залагащите, не е необходимо да се изчаква цялата среща във виртуалния тенис да свърши (за разлика от няколкото часа, когато е на живо), защото се излъчват само 3,5 минути от мача. В тях са включени определен брой отигравания и се представя резултатът, постигнат в отделните геймове. Може да се залага на резултат от срещата, от сета, от гейма, посочване на точни точки, четно/нечетно и др., и може да се види и коефициентът на залога.

Баскетбол

В сайта може да гледате виртуално и баскетбол – срещите са част от първенство, в което участниците носят имена на отбори от Националната Баскетболна Асоциация (но са само 16 тима). Всеки мач е с продължителност 2,5 минути, като е разделен на четири. Между втора и трета част има 10-секундна почивка, а след края има 20-секундно повторение на най-интересното от нея. При равен брой точки на участващите в срещата отбори се правят продължения. Общата продължителност на продълженията може да бъде до 1 минута. Залозите са за отбор-лидер в различните части, тим, който е достигнал пръв определен брой точки, както и хендикап залози.

Конни надбягвания

При конните надбягвания се провеждат състезания с по 12 коня. Преди да заложите (в рамките на 30 секунди, за да помислите и да посочите) имате 1 минута да разгледате трасето, да прочетете имената на конете и тяхното актуално състояние, да прегледате резултатите от предишните класирания и началните коефициенти. Залозите са за победител, за губещ, за първите три коня, които са финиширали.

Гонки с кучета

При гонките с кучета има кратко въведение в спорта преди началото на състезанието, след което в рамките на 30 секунди се прави залогът и 10 секунди може да се гледа надпреварата.


На какви пазари може да се залага?

Пазарите за виртуалните спортове повтарят тези за реалните спортове, но не винаги всички маркети за реалните дисциплини са достъпни и за виртуалните такива. Затова, ако досега сте залагали на истински спортни срещи, то ще можете лесно да се ориентирате как да действате и при пазарите на виртуалните състезания. Това, че играта е създадена от специализиран софтуер обаче дава една специфика – букмейкърът определя маркетите, на които се правят залози. Това автоматично означава, че за някои спортове пазарите могат да са повече отколкото в реалния свят. Причината за това е, че към нея може да се добавя всичко, което операторът желае да включи.

Не всички пазари, които са достъпни за реално провежданите футболни срещи, са достъпни в Евро купата. Коефициентите за всеки пазар се представят по време на почивката между полувремената, като по същото време излиза и статистиката на отборите към момента.


Какви са коефициентите при виртуалните спортове?

Едно от предимствата на залаганията на виртуални спортове през еfbet е опцията да разгледате предварително пазарите и коефициентите към срещите и състезанията, както и кои са следващите първенства и мачове. Друго предимство на виртуалните игри в ефбет са по-високите коефициенти, които букмейкърът предлага за тях, в сравнение със своите конкуренти. Букмейкърът дава чудесни коефициенти, които са изключително привлекателни, ако предпочитате да залагате на изпадащи отбори. Характерно при този тип игри е, че софтуерът определя как ще протече срещата, както и какъв ще е изходът и съответно какви ще са коефициентите за срещите.

Съответно трудно могат да се определят шансовете за успех, за разлика от залаганията при реални спортни събития, където обикновено можете да намерите предварително информация за играча или отбора, на който да заложите – какво е състоянието им, спортната форма. Не на последно място предимство на виртуалните игри е, че е минимализиран рискът от грешка при определяне на коефициентите, което се случва при офлайн срещите – букмейкърите могат да сгрешат при определяне на коефициентите. Шансовете са високи за всички спортове – въпреки че участниците с по-големи такива имат по-малка възможност да спечелят. Но пък носят по-голяма печалба.

Коефициентите се публикуват преди началото на срещите, за да имате време да направите залога си.


Заключение за efbet Виртуални

Виртуалните спортове откриват един нов свят – едновременно реален и не, който предлага различни предизвикателства пред играчите. В сайта на efbet те могат да посетят секцията Виртуални, която съдържа най-популярните виртуални спортове. Мачовете се излъчват на живо, макар и без коментатор и с не особено блестяща графика. За сметка на това сайтът дава възможност залагащият да се ориентира добре в класиранията, прогнозите и възможните коефициенти и пазари, за да направи най-добрия залог. Високите коефициенти за всички първенства поставя играчите пред трудната задача да преценят на кое да заложат и как да не се увличат и да се забавляват.

Към efbet Виртуални спортове

FAQ

Мога ли да залагам на виртуални спортове на живо в efbet?

Не, не може да се залага на живо. Затруднението идва от динамичността на развитието на срещите и тяхната сравнително кратка продължителност.

Има ли видео на живо за всички виртуални спортове в сайта на ефбет?

Да, срещите от виртуалните спортове се излъчват на живо. Но за футболните и баскетболните първенства трябва да се избира коя среща да се гледа, тъй като се играят едновременно.

Как да печелим със залози на виртуални от ефбет?

Проверкатата на статистиката преди да се направи залога дава възможност да се пресметне печалбата, която евентуално би могла да се постигне. При виртуалния футбол, залозите на общ брой голове, под/ над и по-специално за опцията над 1.5 гола в мача, значителен процент от виртуалните мачове завършват с поне две отбелязани попадения. Друг вариант е да се залага на изненада – където могат да се постигнат не лоши суми при минимален залог. Разумният риск при прогнози с висок коефициент дава възможност за печалба.

Може ли да се залага на виртуални спортове в efbet без регистрация?

За да може да залагате е необходимо да имате регистрация.

Може ли да се залага на виртуални спортове през мобилна версия на сайта или през приложение?

Достъпът до залагания във виртуалните спортове е възможен и през мобилната версия на Efbet. Допълнително удобство дава и безплатното за изтегляне приложение.

Предлагат ли се бонуси за виртуалните спортове?

При залаганията на виртуални спортове не се предлагат допълнителни бонуси за игра. Можете да се възползвате от еднократния бонус за първа регистрация.


Вижте всички 20 отзиви за Efbet
Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност