Efbet Методи за Теглене

Вход в Efbet
Efbet Бонус
100% Бонус До 400 лв.
Съдържание
  1. Методи за теглене от efbet
  2. Как да заявя изплащане от efbet?
  3. FAQ

Всеки един клиент на Ефбет би желал да разбере какви са начините за теглене на спечелените пари. Ето защо подготвихме това ръководство, в което ще опишем процеса по изтегляне на печалбите, както и ще посочим методите, които онлайн букмейкърът е подготвил за вас.


Налични методи за теглене от Eфбет сметка

Платежен методМинимум ДепозитМаксимум ДепозитВремеТакси
EasyPay LogoEasyPay10 лв.-веднагабезплатно
Cashterminal LogoCashterminal10 лв.-веднагабезплатно
Visa LogoVisa10 лв.-веднагабезплатно
MasterCard LogoMasterCard10 лв.-веднагабезплатно
Maestro LogoMaestro10 лв.-веднагабезплатно
A1 LogoA110 лв.100 лв. / месецведнага
Bank Wire Transfer LogoBank Wire Transfer20 лв.-2 до 10 дни2 лв.
ePay.bg LogoePay.bg10 лв.-веднагабезплатно
Payz LogoPayz10 лв.-веднага3%
Neteller LogoNeteller€5-1 час3%
Skrill LogoSkrill€5-веднага3%
Платежен методТеглене МинимумМаксимум ТегленеВреме за тегленеТакси
EasyPay LogoEasyPay30 лв.-в кратък срокбезплатно
Cashterminal LogoCashterminal30 лв.5000 лв.в кратък срокбезплатно
Visa LogoVisa30 лв.-от 2 до 5 днибезплатно
MasterCard LogoMasterCard30 лв.-от 2 до 5 днибезплатно
Maestro LogoMaestro30 лв.-от 2 до 5 днибезплатно
A1 LogoA1
Bank Wire Transfer LogoBank Wire Transfer250 лв.-2 до 10 дни2 лв.
ePay.bg LogoePay.bg30 лв.-до 24 часабезплатно
Payz LogoPayz30 лв.-до 24 часа3%
Neteller LogoNeteller€15-1 час3%
Skrill LogoSkrill€15-до 24 часа3%

За да теглите от игралната си сметка, ще трябва да се възползвате от предложените начини за разплащане. Почти всички методи за депозит в Ефбет важат и за теглене от сайта. Имайте предвид, че тегленето няма да бъде възможно, ако не сте преминали през верификация на акаунта ви. В случай, че сте верифицирани клиенти и търсите отговор на въпроса как да направя теглене от Eфбет, то вижте следните няколко опции за разплащане:

EasyPay или Fastpay – лимит за теглене минимум 30 лева

Вие можете да изтеглите парите си на касите на EasyPay или Fastpay в страната. Заявката за изтегляне на печалбата Ви ще се одобри много бързо, като Вие ще бъдете уведомени за това чрез имейл. Обикновено парите идват до клиента за няколко часа след заявката. На касата трябва да се представи кода на транзакцията, който ще получите, както и личната Ви карта.

Skrill, Neteller, ecoPayz и ePay.bg – лимит за теглене от мин. 30 лева

Ако теглите с електронните портфейли – Skrill, ecoPayz и Neteller, ще трябва да изчакате превод на парите до 24 часа. В случай, че теглите чрез ePay.bg сумата ще дойде по-бързо, обикновено за няколко часа. Имайте предвид, че при тегленето от Skrill, ecoPayz и Neteller има комисионна 3%, която електронните портмонета удържат на играча, който прехвърля пари в сметката си.

Кредитни и дебитни карти – лимит за теглене мин. 30 лева

Ако изберете дебитна или кредитна банкова карта като метод за теглене, ще трябва да изчакате парите да се трансферират за период от 2 до 5 дни. Разбира се, трябва да попълните и всички полета, които се изискват от Вас за име на картодържателя, номер на карта и други.

Банков трансфер – лимит за теглене мин. 125 евро

Банковият трансфер изисква да имате минимум 125 евро, за да можете да си ги изтеглите. Освен това потребителят трябва да изчака срок от 2 до 10 дни, за да получи парите си. Обикновено, банковите трансфери идват за 3 – 4 дни, но това зависи най-вече от банката.

Вход в efbet


Как се теглят пари от Eфбет акаунт?

efbet теглене

За да си изтеглите печалбите от сайта на Efbet, трябва да имате верификация. Следващата стъпка е да влезете в акаунта си с вашето потребителско име и паролата Ви, след което да кликнете на потребителското си име, изписано в горния десен ъгъл – точно до бутона за изход. Постъпвайки така Ви се отваря нов прозорец, от който трябва да кликнете на секцията „Депозити и тегления“. Последната стъпка е да цъкнете с мишката на подсекцията „Тегления“.

По този начин виждате прозорец, в който има падащо меню с методите за разплащане. Тук трябва да подчертаем, че ще се заредят методите, с които сте депозирали. В случай, че желаете да използвате всички методи за теглене, трябва да направите поне 1 път депозит с тях. Другият момент е да използвате метод за теглене, който е същият като метода за депозит.

Избирайки си начин за теглене от падащото меню и вписвайки желаната сума, ще Ви се появят нови полета, в които може да се иска попълването на допълнителна информация. Така например, можете да видите графи за банкови детайли, вписване на акаунт на електронен портфейл и други. Внимателно попълнете всяко от полетата, за да заявите изтегляне на пари.

FAQ

Каква е сумата за минимално теглене от Ефбет?

При повечето методи минималната сума, която можете да изтеглите, е 30 лева. Само банковият трансфер изисква да сте спечелили минимум 125 евро, за да направите заявка за изплащане.

Колко пари най-много мога да изтегля от Efbet?

В сайта си Ефбет не са посочили какъв е лимита за максимално теглене чрез различните методи, но сумите ще бъдат различни за отделните опции за изплащане на печалби.

Какво да правя при проблем с теглене от Ефбет?

В случай, че имате проблеми с тегленето в сайта, трябва да се насочите към поддръжката, която ще Ви помогне. Вие можете да зададете въпрос в чат на живо, по телефон или имейл.

Колко време отнема процесът по изтегляне на средства от сметка в Efbet?

Времето за изтегляне на пари, зависи от метода, който сте избрали. Най-бързият начин за теглене на печалби е на касите на EasyPay или Fastpay.

Предлага ли се опцията Paypal за теглене в Ефбет?

Не, на този етап Paypal не е сред опциите за теглене на средства. Вие можете да използвате електронните портфейли и разплащателни системи – Skrill, Neteller, ecoPayz и ePay.bg.

До колко време мога да изтегля парите си?

Няма определен период, в който трябва да изтеглите печалбите си. Те остават във вашата игрална сметка и можете да ги използвате за залози. Другият вариант е да ги изтеглите, когато пожелаете.


Вижте всички 19 отзиви за Efbet
Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност