Efbet Live Streaming

Вход в Efbet
Efbet Бонус
100% Бонус До 400 лв.
Съдържание
 1. Мачове на живо от ефбет
 2. Условия за efbet live stream
 3. Спортове и първенства
 4. Въпроси и отговори

Не са малко букмейкърите, които Ви позволяват да гледате преки предавания от спортни събития. За щастие, и българският онлайн оператор Efbet също предоставя Live Streaming опция, с чиято помощ ще наблюдавате най-интересните спортове пряко в сайта на компанията или през мобилното приложение. Как обаче се активира тази функция и какво трябва да направите, за да гледате картина от спортовете, научете по-долу.


Как да гледаме мачове на живо в Efbet?

efbet видео на живо

За да имате достъп до видео излъчванията на спортни състезания, е нужно да имате пари в игралната си сметка. Ако разполагате дори с 1 стотинка в баланса на вашия акаунт, то тогава ще Ви се отворят живите предавания, които се излъчват в дясната половина на сайта, в раздела за залози на живо от efbet, където ще видите опцията „Пряко предаване“. Тук е важно да напишем, че за да видите кои мачове подлежат на излъчване, е необходимо да отворите секция „На живо“ от главното меню, а след като влезете в нея, да цъкнете на телевизорчето, което е разположено най-отгоре в лявата вертикална лента.

Ако последвате стъпките, които сме описали, ще Ви се заредят спортовете, от които има картина. Те могат да бъдат най-различни, като предимно се дава зелена светлина на по-сериозните футболни дербита, тенис мачовете от големите турнири, топ сблъсъците в баскетболните първенства и така нататък. Всички тях ще видите в горе посочения раздел.

Към efbet мачове на живо


Какви са условията за достъп до прякото предаване?

Както споменахме и по-горе, има няколко условия, на които трябва да отговаряте, ако желаете да гледате пряко предаване. Те не са сложни, но са задължителни, тъй като онлайн букмейкърът иска да си направи своеобразна гаранция, при която само клиенти на сайта да могат да гледат видео от спортните срещи. Вижте и пълния списък с условия в няколко реда:

 • Трябва да имате регистрация в Ефбет
 • Нужно е да сте направили депозит
 • Балансът по сметката ви не трябва да е на 0
 • За да гледате, е нужно да инсталирате Flash Player
 • Предаванията може да се видят от раздел „На живо“

Общо взето, това са условията за достъпа до Efbet Live Streaming. Виждате, че няма нищо сложно, като единственото по-особено изискване, е да сте направили депозит в уебсайта. По този начин операторът Ви възприема като клиент и Ви дава достъп до всички видове услуги.


За кои спортове и първенства се предлага видео на живо от ефбет?

Противно на очакваното от играчите, в Ефбет не се предлагат живи излъчвания само за футбол. Букмейкърът предлага видео и за други спортни събития, които ще се опитаме да формулираме в следващите редове. Вие можете да гледате различни състезания, много първенства и турнири, а ето и кои са те:

 • Футбол от Русия, Холандия, Полша, Англия, Франция, Испания, Швеция, Беларус, Австрия, Хърватия, Южна Корея, САЩ и други държави
 • Тенис от „Големият шлем“, ATP турнири, WTA турнири и още много
 • Тенис на маса от най-големите турнири в световен мащаб
 • Електронни спортове от топ надпреварите в целия свят
 • Хокей на лед от NHL, олимпийски игри и други състезания
 • Баскетбол от NBA, Еврокупа, Евро Лига и още
 • Волейбол шампионати
 • Снукър мастърси

Имайте предвид, че посочените лиги и шампионати с efbet видео на живо подлежат на промяна.

FAQ

Мога ли да гледам мач на цял екран?

Да, можете. Имате опция, с чиято помощ ще мащабирате екрана, като имате възможност да го смалите или увеличите по ваш вкус.

Как да разбера мачовете днес, които ефбет ще предава пряко?

Влезте в раздела „На Живо“ и обърнете внимание на вертикалното меню със събитията в лявата част. Най-отгоре на него има икона с телевизор, на която да кликнете, за да видите мачовете за днес.

Каква сума трябва да имам по сметката си, за да гледам efbet видео на живо?

Трябва да имате поне 0.01 ст. в сметката си, за да активирате преките предавания на мачовете.

Какъв софтуер да кача, за да гледам видео излъчванията?

Нужно е да си качите безплатния Flash Player от интернет, ако искате да гледате видео от спортните събития.

Има ли live streaming опция в мобилната версия на Ефбет?

Да, всички опции, които са налични за десктоп версията на сайта, ги има и в мобилния вариант, включително и live streaming опцията.


Вижте всички 20 отзиви за Efbet
Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност