Efbet Live Games

Вход в Efbet
Efbet Бонус
100% Бонус До 400 лв.
Съдържание
 1. Видове Live Games игри
 2. Упътване към игрите
 3. Заключение
 4. Често задавани въпроси

Хазартният оператор EFBET предлага в сайта си специална секция с игри на живо. Тези игри с дилъри са много интересни и могат да донесат големи печалби. Сред тях са лотарийни игри, игри с карти и някои класически заглавия, които ще опишем по-долу. Силно вярваме, че игрите ще Ви харесат и ще Ви донесат много щастливи мигове. А сега нека ги разгледаме в детайли.


Видове Efbet Live Games игри

efbet live games игри

В сайта на букмейкъра има игри с крупиета, които се излъчват на живо. Те наподобяват предложенията в efbet казино на живо, но все пак има разлика помежду им. Това са различни заглавия, предоставящи възможност да играете по всяко време. Всички те носят определени печалби от истински средства при успех. Предлагаме Ви да се запознаете с игрите отблизо:

 • Война – това е игра с карти, която се играе от играч и крупие. По-силната карта печели, а ако играчът и дилърът има еднакви карти, то тогава налице е война – равенство в резултата. Ако има война, играчите заложили на нея печелят, а играча и дилъра губят.
 • Залагане на покер – играта наподобява Тексаски покер, като главната идея е да се постигне най-добрата комбинация от карти, която да спечели. Всички комбинации са посочени в помощната информация към сайта, за да се запознаете с правилата.
 • Колело на късмета – правилата за игра на Колело на късмета са много лесни. Крупието завърта колелото, а играчът залага на число от колелото, на цвят или на четно / нечетно число. Тегленията в играта се състоят всеки ден и са през 3 минути.
 • Щастливите 7 – това е лотарийна игра, в която се избират 7 от 42 числа. Вие избирате седем номера, на които да заложите и изчаквате тегленето да премине. Имате и опция за залог на общ брой черни или жълти топчета. Тази игра е много интересна и доходоносна.
 • Щастливите 6 – още една лотария, но този път играчите залагат на числа от 6 до 60. Вие можете да залагате на числа, броене, цветове и други опции. Тегления се извършват всеки ден през 4 минути, а потребителите могат да видят помощно меню с правилата.
 • Щастливите 5 – това е последната лотария в Ефбет, при която се теглят 5 от общо 36 числа. Играчът може да заложи за числа, както и за цвят на топките – бял, зелен, червен или син. И тук тегленията са ежедневни и се правят на всеки 4 минути.
 • Дуел на зарчета – класическа игра със зарове и дилър, при която се хвърлят два зара, а играчът трябва да познае печелившата комбинация. Основните залози могат да се правят за това червеното или синьото зарче печели, четни и нечетни номера и други.

Към efbet Live Games


Как се играе? Упътване на Efbet за игрите

Ако искате да играете на Efbet Live Games, ще видите подробни упътвания към всяка една игра. В тях ще научите не само правилата на играта, но и ще видите история, статистика и други важни неща. По-долу ще опишем какви упътвания можете да използвате към игрите и как те могат да Ви бъдат полезни. Разбира се, ако имате проблеми, винаги можете да се отнесете до поддръжката, която ще Ви съдейства. А сега нека видим как се играе на игри на живо в Ефбет:

Война

Ако изберете тази игра, ще видите екран, в който да направите вашия залог. Главният залог може да се направи за това дилърът да спечели, играчът да спечели или да има война. Вие можете да заложите картата на дилъра или играча да бъде червена или черна. Друга опция за залог е вида на боята на играча или дилъра. В горната част на играта има история на залозите, в която се показват печелившите тегления до момента. Също така можете да видите всички резултати или да цъкнете на опцията „Как се играе?“, за да видите пълните правила.

Залагане на покер

Както споменахме и по-горе, играта е много подобна на Тексаския покер. Вие можете да направите залог за първите 6 ръце, както и за комбинациите: един чифт, два чифта, три от един вид, стрейт, флаш, фулхаус, четири от един вид, Стрейт флаш или най-силната комбинация – Роял флаш. Имате достъп до опциите история на залозите и резултати, където ще видите какви са били ръцете до момента, както и други интересни неща. Ако пък не познавате пълните правила на играта, то тогава кликнете на бутона „Как се играе“, за да ги прочетете.

Колело на късмета

Играта започва с поставяне на залог от ваша страна, като опциите са най-различни. Вие можете да прогнозирате дали избраното число ще е по-голямо от 9.5, по-малко от 9.5, дали числото ще бъде между 13 и 18, между 7 и 12, между 1 и 6 или избраното число ще е от 1 до 18. Имате опции за избор на цвят на сектора, символ със звезда и други. И тук, както при останалите игри на живо, можете да щракнете на бутона – Как се играе, за да видите допълнителни подробности относно правилата, видовете залози и всичко, което Ви интересува.

Щастливите 7

Тук възможностите за залог също са много и разнообразни. В играта участват 7 от 42 числа. Вие можете да направите залог за това дали ще се паднат поне 5 от изтеглените 7 числа, или ще се паднат 1 от 7, 2 от 7, 3 от 7, 4 от 7 и така нататък. Можете да заложите и за общ брой черни или жълти топчета. Залозите се правят от долната част на екрана, където са разположени опциите. Кликнете на бутона за помощ, ако искате да разберете пълните правила на играта и спецификите при залаганията. Разбира се, може да видите и историята на играта.

Щастливите 6

Следващата лотария, която се предлага на вашето внимание, се казва Щастливите 6, като в нея се теглят 6 числа от общо 60. Вие правите залози на това кое число ще се падне в различните зони, кои числа от 0 до 9 ще се покажат повече от веднъж, кои числа ще бъдат четни или нечетни, залози за цветове или обща сума. Сами ще видите, че тук опциите за залагане са много, а ако искате да научите подробности за правилата, отново отидете на опцията „Как се играе“ и ще получите информацията, от която имате нужда. Така ще видите пълните инструкции в играта.

Щастливите 5

Упътванията за играта са сходни както на тези за Щастливите 7 и Щастливите 6, като различното е, че в играта можете да заложите на 5 от 36 числа. И тук ги има опциите за определени числа, цветове, четно и нечетно и още много. Разбира се, имате и бутон за информация, който ще Ви въведе в тази прекрасна игра и ще можете да залагате всеки ден на тегленията, които са през 4 минути.

Дуел на зарчета

В играта участват два зара в червен и син цвят, които имат номера от 1 до 6. Дилърът поставя зарчетата в кутия и ги хвърля на игралната маса. Заровете се хвърлят еднократно и се очаква появата на печелившата комбинация. Играчът може да прави залози за броя на точките върху заровете, печелившите комбинации, цветовете и други. В горната част на менюто към играта е дадена спомагателна информация, от която ще разберете повече за правилата и условията за игра.


Заключение за Live Games игрите от Efbet?

Секцията с игри на живо от Efbet е една от най-добрите в България. Тук могат да се намерят игри с дилъри, които другите лицензирани хазартни оператори в страната не предлагат. Голямото разнообразие от заглавия в комбинация с впечатляващите печалби, които можете да постигнете, са само част от причините да обърнете внимание на раздела „Live Games”, за който дадохме информация по-горе. Надяваме се, че ще изкарате приятно играейки тези супер игри.

FAQ

Мога ли да играя Live Games игри на цял екран?

Да, можете. За целта изберете квадратчето за мащабиране на екрана в горния десен ъгъл на играта.

Налични ли са игрите на живо през телефон?

Да, налични са. Вие можете да ги играете на вашия смартфон чрез мобилната версия на сайта или мобилното приложение, стига устройството да работи с операционни системи – Андроид или iOS.

Мога ли да следя играта в Live Games от Efbet, без да залагам?

Да, можете да проследите игрите в сайта, но ако искате да залагате, е нужно да направите депозит, за да поставите вашия залог на дадена игра.

Как да видя правилата на игрите на живо?

За всяка игра е предложена опцията „Как се играе“, която се намира малко над прозореца с играта. Натиснете на нея и ще видите пълните правила и условия към играта.

Предлагат ли се бонуси за Live Games от Ефбет?

Не, бонус рундове в игрите няма, но можете да използвате различните пазари за залог, с чиято помощ да си осигурите по-големи коефициенти и съответно да печелите повече.


Вижте всички 19 отзиви за Efbet
Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност