Efbet Методи за Депозит

Вход в Efbet
Efbet Бонус
100% Бонус До 400 лв.
Съдържание
  1. Опции за депозит в efbet
  2. Как да депозирам в efbet?
  3. Често задавани въпроси

За да започнете да залагате в Efbet се нуждаете от депозит в игралната сметка. С други думи, трябва да прехвърлите пари от ваша лична сметка или чрез друг метод в игралния акаунт. Как обаче се депозира в системата, какви методи са налични и какви са стъпките по захранване на сметка, ще разберете, ако прочетете това наше ръководство, което се надяваме да е полезно.

Налични методи за депозит в Efbet

Депозитът в Ефбет може да бъде извършен, след като се възползвате от наличните методи в уебсайта. Те са достатъчно на брой, за да заредите игралния акаунт със средства, а в следващите редове Ви предлагаме информация за методите и начина на използването им.

Платежен методМинимум ДепозитМаксимум ДепозитВремеТакси
EasyPay LogoEasyPay10 лв.-веднагабезплатно
Cashterminal LogoCashterminal10 лв.-веднагабезплатно
Visa LogoVisa10 лв.-веднагабезплатно
MasterCard LogoMasterCard10 лв.-веднагабезплатно
Maestro LogoMaestro10 лв.-веднагабезплатно
A1 LogoA110 лв.100 лв. / месецведнага
Bank Wire Transfer LogoBank Wire Transfer20 лв.-2 до 10 дни2 лв.
ePay.bg LogoePay.bg10 лв.-веднагабезплатно
Payz LogoPayz10 лв.-веднага3%
Neteller LogoNeteller€5-1 час3%
Skrill LogoSkrill€5-веднага3%
Платежен методТеглене МинимумМаксимум ТегленеВреме за тегленеТакси
EasyPay LogoEasyPay30 лв.-в кратък срокбезплатно
Cashterminal LogoCashterminal30 лв.5000 лв.в кратък срокбезплатно
Visa LogoVisa30 лв.-от 2 до 5 днибезплатно
MasterCard LogoMasterCard30 лв.-от 2 до 5 днибезплатно
Maestro LogoMaestro30 лв.-от 2 до 5 днибезплатно
A1 LogoA1
Bank Wire Transfer LogoBank Wire Transfer250 лв.-2 до 10 дни2 лв.
ePay.bg LogoePay.bg30 лв.-до 24 часабезплатно
Payz LogoPayz30 лв.-до 24 часа3%
Neteller LogoNeteller€15-1 час3%
Skrill LogoSkrill€15-до 24 часа3%

Дебитни и кредитни карти – лимит на депозит минимум 10 лева

Това е един от начините да захраните сметката си. Ако разполагате с дебитна или кредитна карта – VISA или MasterCard, можете да прехвърлите пари от нея в игралната сметка. Изберете тази опция, впишете сумата, която искате да депозирате. След това попълнете задължителните полета, сред които са името на картодържателя, номер на картата, секюрити номер и други. Направеният депозит с банкова карта ще се появи веднага в системата.

Skrill, Neteller, ePay.bg и ecoPayz – лимит на депозит от мин. 10 лева

Ако изберете някой от тези 4 електронни портфейла, ще трябва да изпишете сумата, с която ще захраните сметката си, а след това трябва да се логнете в акаунта на електронното портмоне, откъдето ще бъде извършен автоматичен превод на пари към игралната Ви сметка. Депозитите чрез всеки един от посочените методи се извършват в реално време.

EasyPay или Fastpay – лимит на депозит минимум 10 лева

Вие можете да направите депозит и на касите за разплащателни услуги на EasyPay или FastPay. За целта изберете един от двата метода, упоменете сумата на депозита и получете специален код, който трябва да представите на каса на един от двата оператора. По този начин сметката Ви ще бъде захранена веднага и Вие ще можете да започнете играта в уебсайта на Ефбет.

Банков трансфер – лимит на депозит от минимум 20 лева

Ако изберете депозит чрез банков трансфер в сайта, ще видите данните за превод на сумата, която сте посочили – Име на банка, IBAN, BIC и други детайли. Имайте предвид, че депозитите с банкови преводи се извършват от 2 до 10 дни, а не както при другите опции – веднага.

CASHTERMNAL – лимит на депозит мин. 10 лева

Вие можете да депозирате и посредством устройствата Cashterminal, които се намират в различните видове обекти – хипермаркети, офиси на мобилни оператори, бензиностанции и други. За да направите това, пускате пари в устройството, избирате опцията Efbet, въвеждате потребителското си име и правите превода.

Вход в efbet


Как се депозират пари в Efbet сметка?

Има няколко лесни стъпки, които трябва да последвате, за да депозирате пари във вашата Efbet сметка. Процесът е подобен и при заявка на теглене на пари от efbet сметка. Общо взето няма нищо сложно, така че можете да се справите за броени секунди. Нека все пак да Ви научим как да депозирате, когато сте влезли с потребителско име и парола в сайта:

efbet депозит
  1. Влезте в сайта с потребителско име и парола
  2. Отидете горе, в дясната част на сайта, и кликнете на хиперлинка за депозит
  3. В новия прозорец изберете метод за депозиране от падащото меню
  4. Впишете сумата, която искате да депозирате в акаунта си
  5. Попълнете всички полета с изисканата от Вас информация
  6. Потвърдете депозита

Това представляват стъпките за депозит. Сами виждате, че не е трудно. Ако обаче не успеете да се справите от първия път, можете да потърсите помощ от поддръжката, като им пишете в чата на живо. Там ще Ви укажат съдействие, за да депозирате, но ако сте следвали нашите инструкции, то едва ли ще се наложи да отделяте време за търсене на помощ от съпорта.

FAQ

Колко е минималният депозит в Efbet?

Минималният депозит в Ефбет при повечето методи е 10 лева. Единствено, ако депозирате чрез банков трансфер, ще Ви бъдат изискани минимум 20 лева за захранване на сметката.

Каква е сумата на максималния депозит в Ефбет?

Букмейкърът не е дал информация на своите страници каква е сумата на максималния депозит при различните опции за разплащане. Такава информация можете да потърсите като се свържете с поддръжката на Ефбет.

Мога ли да депозирам в сайта чрез bitcoin?

Не, на този етап операторът не предлага опции за депозит чрез криптовалути.

Колко време отнема процесът по извършване на депозит?

Това зависи от метода, който използвате. Почти всички методи предлагат депозит в реално време, но ако депозирате чрез банков трансфер, трябва да чакате от 2 до 10 дни.

Предлага ли се депозит чрез СМС в Efbet?

Не, все още компанията не е пуснала възможност за депозит чрез СМС от телефона.

Трябва ли да се верифицирам, за да извърша депозит?

Не, верификацията се прави, за да можете да теглите парите, които сте спечелили в сайта. Процедурата по депозит в уебсайта не изисква от Вас да извършите верификация в системата.

Кой е най-бързият начин за депозит в Efbet?

Всички начини за депозит са бързи. Единствено банковият превод може да се забави няколко дни. Най-лесно можете да депозирате с банкова карта или на касите на EasyPay и FastPay.


Вижте всички 19 отзиви за Efbet
Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност