Efbet Cash Out

1.7 Звезди: Слаб
1.7
Вход в Efbet.com
Efbet Бонус
100% Бонус До 400 лв.
Съдържание
  1. Същност на efbet cash out
  2. Как да затворим залог в efbet?
  3. Има ли частичен кеш аут?
  4. Наличен ли е автоматичен cash out?
  5. Спортове и пазари с cash-out
  6. Въпроси и отговори

Голяма част от известните онлайн букмейкъра в Европа и по света предлагат на клиентите си опция за затваряне на залога, която се нарича още cash out, продажба на билет или затвори залог. По-долу ще Ви посочим какво представлява тази функция и как да я използвате в сайта на българския сайт за залози Ефбет. Идеята на кеш аут е да Ви позволи да прекратите направения залог, преди спортното събитие да е свършило.


Какво представлява ефбет кеш аут опцията?

За да обясним какво представлява ефбет кеш аут, трябва да дадем пример.

Да си представим, че залагаме на мача Славия – Локомотив Пловдив, като сумата на залога е 3 лева и поставяме знак 2 за победа на госта. Коефициентът в този случай е 2.00, тъй като отборът на Локо е фаворит в двубоя. Очакваната печалба от мача е 6 лева. Тук ще разгледаме два варианта за затваряне на залога с cash out от Efbet, за да разберете значението на тази опция.

  1. В единия случай Славия повежда в резултата през първото полувреме и играе по-добре от Локомотив Пловдив. Вие не искате да загубите всичките 3 лева, които сте заложили, и решавате да цъкнете на бутончето „Затвори залог“, което може да присъства е електронния талон, който се намира в дясната част на екрана. Вие ще видите каква сума предлага букмейкъра, ако прекратите залога предварително. Така няма да загубите всички 3 лева, а само част от тази сума.
  2. Вторият вариант е Локо Пловдив да вкара гол, което Ви осигурява печалба, поне на този етап. Вие обаче не искате да чакате края на мача, а да получите пари на момента. Тук отново натискате „Затвори залог“, а букмейкърът ще Ви предложи по-голяма сума от заложените 3 лева, когато прекъснете залога. По този начин ще бъдете на печалба и няма да се влияете от крайния резултат на събитието.

Как се затваря залог в Efbet?

efbet кеш аутОтидете вдясно на екрана, където се намира електронния фиш. Цъкнете на опцията „Моите залози“, за да видите на кои спортни събития сте заложили. Ако видите жълт бутон „Затвори залог“, то тогава кеш аут е наличен за събитието или за цялата права колонка, на която сте заложили. На бутона е изписана и сумата, която е определена за прекратяване на залог.

Ако сте съгласни със сумата, натиснете този бутон и парите ще бъдат преведени в игралната Ви сметка на момента. Разбира се, Вие можете сами да решите дали да се възползвате от cash out функцията, тъй като има сценарии, при който не е удачно да затворите залога си. Реално погледнато това е функция, с която да не загубите всичко или да излезете с малка печалба отгоре. Имайте предвид обаче, че кеш аут не е наличен за всички залози в уебсайта на Ефбет.

Към efbet Спорт


Предлага ли се частично затваряне в сайта?

Някои международни букмейкъри предоставят частичен cash out, при който затваряте само част от залога. Такъв обаче няма да намерите в Ефбет, тъй като букмейкърът е предложил ръчно спиране на залога, когато решите. Това може би е малък недостатък, но пък можем да го простим на оператора. Не изключваме възможността частичен кеш аут да се появи в бъдеще.


Предлага ли се автоматичен cash out от Efbet?

Автоматичният кеш аут също е иновация при немалко букмейкъри. Той дава шанс на играча да нагласи сумата, при която залогът да се затвори автоматично. Тук в Ефбет обаче все още няма такава опция. Както споменахме и по-горе, единственият начин да разберете дали затварянето на залога е възможно, е да погледнете във фиша и да видите присъства ли бутон за затваряне на залога.


За кои спортове и залози е наличен efbet cash-out?

Прекратяване на залог е възможно не само за стандартния тип залог с поставяне на знак за победител, но и за другите пазари – двоен шанс, точен резултат, хендикап, първо полувреме и други. Опцията за затваряне на залози важи за футбол, баскетбол, волейбол, хокей на лед и още няколко спорта. Добре е да се знае, че функцията не важи за всички спортни събития, а само за избрани такива. За съжаление няма списък, в който да видите къде е достъпен кешаут.

Единственият начин да проверите дали кеш аут съществува за направените от Вас селекции е да погледнете във фиша и да потърсите жълтото бутонче „Затвори залог“. Ако то съществува, значи имате cash out възможност. Вероятно ще Ви бъде интересно да разберете, че за повечето дерби мачове и залози в секцията „На живо“ се предоставя функцията за спиране на залога.

FAQ

Добри суми ли дава Efbet при затваряне на залог?

Да, към актуалния момент сме виждали доста добри предложения за затваряне на залога.

Мога ли да затворя залог в efbet преди началото на мачовете?

За да разберете можете ли да затворите залога си преди да са започнали мачовете, погледнете във вашия талон, където ще видите, дали кеш аут е наличен за използване.

Има ли cash out опция при разиграването на бонусите?

Не, няма. Бутонът за затваряне на залог не влиза в правилата за разиграване / превъртане на началния бонус за Спорт, както и за останалите спортни бонуси в уебсайта.

До колко време от началото на мача мога да затворя залога?

Тук трябва да се знае, че кеш аут няма да е валиден през цялото време на залога Ви. Ако резултатът е далеч от това да се развие във ваша полза или има блокиран маркет, то функцията затвори залог ще бъде деактивирана.

Предлага ли се кеш аут за множествени залози?

Да, ако заложите на права колонка, също можете да видите функцията „Затвори залог“, която ще работи на принципа на развитието на селекциите, които сте прибавили към талона си.


Вижте всички 20 отзиви за Efbet
Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност