Bwin Залози на Живо

Вход в Bwin.com
Bwin Бонус
100% Бонус До 50 лв.
Съдържание
 1. Налични спортове
 2. Маркети на живо
 3. Bwin коефициенти на живо
 4. Как да заложим в реално време
 5. Нашето мнение
 6. FAQ

Залозите на мачове на живо са любимо занимание както за опитни играчи, така и за потребителите, които отскоро изпробват уменията си със спортни прогнози. Австрийският букмейкър bwin предлага страхотна секция, в която може да правите залози в реално време. Тя е изключително разнообразна, защото почти всички от наличните в спортния раздел дисциплини, се предлагат и за залози на живо.


Налични опции за залози на живо в bwin

Bwin Залози на Живо

За да разгледате какво се предлага, трябва просто да посетите секцията LIVE, която може да достъпите директно от главната лента за навигация в сайта. Пред вас ще се появят всички срещи, които в момента текат и се следят от букмейкъра. Може да ги сортирате според предпочитан спорт или според това за кои от тях се предлага пряко предаване.

Ако изберете любима дисциплина, на екрана ще се появят както провежданите в момента мачове, така и програма за предстоящите срещи за деня. Част от спортовете, които може да откриете в раздел На Живо в bwin, са футбол, тенис, баскетбол, хокей, крикет, тенис на маса, волейбол, снукър и пр.

Играйте в bwin


Какви пазари за залози на живо се предлагат?

Пазарите, достъпни при игра в реално време, са сходни с тези, на които може да заложите преди старта на събитието. Съществената разлика е, че когато залагате на живо, имате шанс да направите по-прецизно предположение за отделните части на мача. Допълнителният плюс е, че имате и специални пазари, касаещи събитията от следващите 15 минути на мача. Ето и част от достъпните маркети:

 • Футбол: Ще отбележат ли и двата отбора гол, Ще има ли продължения, Кой отбор ще отбележи следващия гол, Оставаща част от полувремето – текущ резултат, Останалата част от мача – текущ резултат, Колко гола ще бъдат отбелязани в предстоящ промеждутък от време, Кой ще отбележи най-много голове в предстоящ промеждутък от време и пр.
 • Тенис: Кой ще спечели даден сет, Печеливша преднина в сет, Колко точки ще отбележи играч в следващия сет, Кой първи ще запише 30 точки, Точен резултат.
 • Волейбол: Кой отбор ще направи пръв 5 точки в даден сет, Кой ще води в даден сет след 4 точки, Кой ще води в даден сет след 8 точки, Кой отбор ще отбележи дадена по ред точка в сета, Точен резултат за сет

Какви коефициенти дава bwin за мачове на живо?

Докато разглеждахме секцията на живо в bwin, направихме подробно съпоставка между коефициентите, предлагани от австрийския букмейкър, и тез в конкурентните сайтове на българския пазар. Няма съмнение, че в по тази тема Биуин отстъпва на своите конкуренти, които се славят с ТОП стойности.

Разликите рядко надвишават 2-3 десети, но все пак могат да се отразят чувствително на вашите печалби, ако играете с по-крупни суми. За сметка на това обаче трябва да подчертаем, че системата на австрийската компания е доста надеждна и пазарите блокират чувствително по-рядко, в сравнение с маркетите на живо при много конкурентни сайтове.


Как да поставим залог на живо в bwin?

Bwin Залог на живо

Bwin знае колко е важна бързата реакция при залозите в реално време и по тази причина се е постарал да осигури лесен и безпроблемен достъп до всички функции, които могат да ви потрябват, ако играете на живо. Поставянето на залог не прави изключение.

За да може да отреагирате на време, ви препоръчваме първо да влезете в профила си и да се уверите, че имате наличност в баланса си. След това посетете секция Live и изберете събитието, което искате да следите. Ако коефициентът към даден пазар ви се стори изгоден, натиснете върху него и той ще се появи автоматично във фиша ви. Попълнете желаната сума и потвърдете залога си.

Ако желаете да оптимизирате скоростта си, може да направите настройка във фиша си, която ще ви помогне да реагирате по-бързо. Това става от settings-бутончето в десния ъгъл на талона. То ще ви отведе до опцията за настройки на залаганията. Може да изберете следните опции:

 • Приеми всички коефициенти (Това са най-бързите залози на живо)
 • Приеми по-високи коефициенти
 • Не приемай промени в коефициентите

Както знаете, стойностите при игрите на живо се менят постоянно според случващото се в срещата. Не са редки случаите, в които те се покачват или понижават, докато успеете да натиснете бутона за залагане. Ето защо – ако желаете да реагирате максимално бързо, може да отбележите някоя от първите две опции.

Към bwin LIVE


Заключение за bwin залози в реално време

Разделът за залози на живо в bwin ще допадне на всеки играч, който обича добрата организация и възможността за бързи реакции. Ако търсите най-високите коефициенти на пазара обаче, този бранд не е за вас.

За сметка на това, австрийската компания има дълъг списък с достойнства, които компенсират по-ниските стойности. Когато говорим за прогнози в реално време, такива са стабилният сървър, който позволява безпроблемна игра, прякото предаване на мачове и отличната анимирана графика. Въпреки това трябва да отбележим, че LIVE секцията на този портал за залози е по-бедна, в сравнение с доста букмейкъри, приемащи играчи от България.

FAQ

Има ли мачове с видео на живо то bwin?

Да! В сайта на bwin има пряко излъчване на спорт за някои срещи. Ще разпознаете за кои мачове се предлага услугата по това, че са маркирани с бутонче Play.

На какво ниво са коефициентите при залози в реално време?

Коефициентите на живо в bwin са на прилично ниво, но не могат да се наредят сред най-високите, предлагани от конкурентни сайтове на българския пазар.

Наличен ли е cash out при залог на живо?

Да, Биуин ще ви позволи да затворите залога си преждевременно, дори когато играете за събития на живо.

Достъпна ли е опцията „Създай залог“ за мачове на живо?

Не. Няма възможност да ползвате функцията „Създай залог“, когато играете за срещи в реално време.

Има ли bwin мобилни залози в реално време?

Първокласното мобилно приложение на bwin ви осигурява достъп до цялата LIVE секция на букмейкъра. Може да залагате в реално време от своя телефон или таблет, където и да се намриате.

Мога ли да поставям акумулатори на събития на живо?

Няма никакви пречки да комбинирате пазари от събития на живо и да ги поставяте в права колонка.

Има ли специален бонус за залози в реално време?

За момента няма специална оферта, предназначена единствено за залози на събития в реално време. Стандартните спортни промоции обаче ще ви позволят да играете в LIVE секцията. Залозите в нея – печеливши или губещи, спадат към превъртането на бонусите, стига да отговарят на записаните в условията коефициенти.


Вижте всички 3 отзиви за Bwin
Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност