Bwin Промо Код

Бонус: 100% до 50 лв.
Покажи бонус кода CEXT123
Вход в Bwin
Bwin Бонус
100% Бонус До 50 лв.
Съдържание
  1. Има ли актуален Bwin бонус код
  2. Как се активират офертите

Всеки клиент иска да извлече максимума от лоялната си игра и се надява да получи промо кодове за специални оферти от букмейкъра, където играе. Потребителите на австрийския бранд bwin не правят изключение и компанията отлично разбира това. Тя е възприела иновативен подход, с който да насърчи забавленията на редовните си посетители.


Кой е актуалният промо код на bwin?

Ако се чудите дали ще ви е нужен специален промоционален код, за да активирате избрания от вас начален бонус в bwin, бързаме да уточним, че отговорът е „не“.

Никоя стартова оферта не налага използването на отделен бонус код. Промоциите се предоставят на всички клиенти, които са се регистрирали в сайта успешно и са депозирали средства до седем дни след отварянето на сметката си.

Това обаче не значи, че не съществуват bwin бонус кодове. Тъкмо напротив – редовните клиенти в платформата често получават персонални промо кодове, с които да активират специални оферти при следващия си депозит.


Къде се активират bwin промоциите?

Bwin Бонус код
  1. След като направите успешна регистрация в Bwin, трябва да влезете в профила си и да кликнете бутона за депозит.
  2. Преди да заявите плащането си, изберете една от трите начални оферти – за казино, за спорт или за покер.
  3. Щом захраните сметката си, компанията ще преведе средствата от промоцията, която сте си избрали.
  4. Подобни са условията и на депозитните бонуси за вече съществуващи клиенти. Някои от тях ще бъдат придружени от специали промо кодове, които да въведете, преди да направите повторни захранване на сметката си.
  5. Останалите оферти от bwin си имат специфични изисквания и условия. Някои трябва да се активират предварително от секцията „Мои бонуси“ в профилното ви меню.

Активирай bwin Бонус

Вижте всички 3 отзиви за Bwin
Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност