Bwin Редактирай Залог

Вход в Bwin
Bwin Бонус
100% Бонус До 50 лв.
Съдържание
  1. Какво е bwin Промени Залог
  2. Какви промени могат да се правят
  3. Важни правила за bwin Edit Bet
  4. Спортове и първенства
  5. Въпроси и отговори

Опцията за редакция на фиш, който вече сте входирали в системата, е много полезна опция, която реномираните букмейкъри въведоха сравнително наскоро. Тя ви дава шанса да нанесете корекции в своето предположение, ако по-късно сте размислили или считате, че разполагате с нова информация, която може да направи играта ви успешна.


Какво представлява опцията за редакция на залога в bwin?

В различните сайтове за залози тази опция е позната под името Редактирай залог / Редакция на залог / Edit Bet. В платформата на bwin тази така полезна функция е само на един клик разстояние – ще я откриете във всеки фиш, за който тя се предлага.


Видове промени на залога

Bwin Промяна на залогТрябва да уточним, все пак, че Edit Bet поставя някои ограничения. Не може да преобразите напълно талона си, променяйки всички срещи, за които сте играли.

Редакцията на залог може да се прави в рамките на вече съществуващите мачове. Ето какви са възможностите ви.

Добавяне на селекция – Ако сте играли в права колонка за няколко срещи, системата ще ви позволи да добавите още някоя, а коефициентът ще се изчисли спрямо добавения нов пазар. Размяна на селекция – Имате възможност да промените предположението си за дадена среща, но новата прогноза трябва да касае същия пазар. Ако да речем сте сложили 1X, може да промените на 2Х или 12.

Премахване на селекция – Друг полезен вариант е да отстраните изцяло дадена селекция, за която сте се разколебали. Разбира се, тук става въпрос за талони с повече срещи в тях.

Увеличаване на залога – В сайта на bwin ще може да увеличите залога, който сте поставили в даден фиш. Новата потенциална печалба ще се изчисли на база общата сума.

Играйте в bwin


Кои са най-важните правила при използването на bwin Edit bet?

  • Подобно на всички полезни опции в спортния раздел на bwin, тази също има правила, с които е добре да се съобразяваме. Ето и по-важните от тях:
  • Функцията за редактиране на залог се предлага по преценка на Биуин и букмейкърът не се задължава тя да е налична за всеки фиш и залог.
  • Ако сте заложили на мач, който няма да се следи на живо в bwin, то опцията Edit Bet ще налична само преди старта на срещата.
  • В условията на повечето депозитни бонуси е забранена употребата на тази функция, докато се превъртат промо средствата.

При кои спортове функцията е налична?

В правилата на Биуин не посочени конкретни спортове, за които Edit Bet е наличен. Нашето наблюдение показва, че тази опция е достъпна за всички популярни дисциплини: футбол, баскетбол, волейбол, крикет, бейзбол, американски футбол и пр. Казано най-общо, обикновено ще откриете „Редактирай пазар“ за всички селекции, за които се предлага кеш аут.

FAQ

Всеки залог ли може да бъде променен?

Опцията за редакция на залог в bwin е достъпна за много, но не и за всички пазари. Обикновено тя се предлага там, където е наличен и кеш аут.

Мога ли да използвам опцията за промяна на залог от bwin при мач на живо?

Да, функцията се предлага и за събития в LIVE секцията на букмейкъра.

Позволено ли е да ползвам Edit Bet при превъртане на бонус?

Не. Повечето бонуси в bwin не допускат редактирането на залози, които участват в превъртането на промо средствата.

Мога ли да редактирам акумулаторен залог?

Да, залози от типа „права колонка“ могат да бъдат редактирани.

Какво да правя, ако системата върне изцяло залог, за който съм заявил редакция?

Понякога при поискана редакция на залог, системата изплаща в баланса ви сумата, която към момента на заявката е била налична за кеш аут. Bwin ще се опита да коригира грешката. Свържете се със служител от отдела по обслужване на клиенти.

Защо редакциите на залог се отчитат толкова бавно за събития на живо?

Опцията Edit Bet е тясно свързана с функцията Cash Out, чиято стойност се мени постоянно – според развръзката на събитията. Ето защо понякога се получават забавяния.


Вижте всички 3 отзиви за Bwin
Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност