Bwin Покер Секция

Вход в Bwin
Bwin Бонус
100% Бонус До 50 лв.
Съдържание
 1. Видове Bwin Poker
 2. Покер Турнири
 3. Как да свалим bwin poker приложението
 4. Покер Училище
 5. Нашето Мнение
 6. Често Задавани Въпроси

Видове Покер Игри от bwin

Bwin Poker Секция

Българските клиенти са сред късметлиите, които имат достъп до първокласната покер платформа на bwin, която често привлича вниманието на редица звезди от световния покер. Популярността ѝ се дължи на отличната игрална среда, перфектните условия за разплащане и наличието на огромен брой покер стаи и разновидности.

На сайта се предлагат всички формати на играта – блиц раздавания, седмични турнири, както и покер маратон. Голямото разнообразие в платформата я прави подходяща както за експерти в областта, така и за нови играчи.


Предлагани турнири

Освен отделни състезания, в покер залата на bwin ви очакват и серия от турнири, в които може да се включите – WPT World Online Championships, KO Series, WPT Online, Millions Online и пр. Ето какъв вид покер игри има:

 • Класически покер надпревари
  Реномираната покер зала предоставя достъп до множество класически турнири. Те са отлична възможност за начинаещи, които искат да проучат основите на покера. В секцията има Grinds, Deepstacks, Poker Masters, както и покер маси за почитателите на по-крупните залози.
 • Bounty Hunter
  Този тип състезания са предпочитани от по-опитните играчи, защото се основават върху директна елиминация на противника. В bwin покер платформата има три варианта. Първият и най-динамичен е Турбо, при който опонентите се отстраняват почти светкавично.
 • Гладиаторски Битки
  Турнирът Gladiator пък е страхотна възможност за натрупване на средства, защото бай-ин таксите на различните покер стаи варират между $2,2 и $2,100. Имате шанс да започнете с по-ниските стейкове и да изкачите стълбицата. В неделя пък се организира Гладиаторска битка с награден фонд $150,000.
 • High Roller Games
  Bounty Hunter турнирите се предлагат и за Highrollers, както се наричат любителите на мащабните залози. Разбира се, за да играете тук, трябва да имате голяма банка и сериозен опит зад гърба си.
 • The Big Game
  Ако се чувствате уверени в уменията си, няма как да не обърнете поглед към голямата игра. В bwin може да станете част от световната покер сцена, като се включите в седмичния турнир The Big Game, който е с гарантиран награден фонд от $500,000. Той стартира всяка неделя в 19 ч., а стартовият бай-ин е $5,200. Може да се класирате за участие, като играете в сателитните турнири, които се провеждат през цялата седмица.

Играйте Покер в bwin


Как да изтеглим покер софтуера на bwin?

Сигурни сме, че ако сте прочели дотук, вече проявявате интерес към покер раздела на bwin и искате да изпробвате възможностите, които той предлага. За целта ще е нужно да изтеглите специалното покер приложение на бранда. Може да го направите директно от сайта на компанията. Предлагаме ви няколко лесни стъпки, с които да инсталирате бързо покер клиента.

 1. Изберете с какво устройство и ще ви е най-удобно да играете – компютър, телефон или таблет.
 2. Влезте с него в сайта на bwin и кликнете върху покер раздела.
 3. Кликнете върху големия жълт бутон „Изтегли“. Ако свалянето не започне автоматично, натиснете линка, който сайтът ще ви предложи като алтернатива.
 4. Щом покер приложението е вече изтеглено, го стартирайте. Инсталацията ще започне автоматично и ще отнеме по-малко от минута.
 5. Влезте с логин данните си и започнете да играете!
 6. Ако все още нямате регистрация в bwin, ще може да отворите сметка и през покер клиента.

Упътване за игра от bwin

Едно от най-сериозните предимства в сайта на австрийската компания е полезното покер училище. Ще го намерите в съответния раздел под името „Упътване за игра“. Това е раят за всички нови играчи, които нямат и понятие от правилата на играта, но искат да инвестират време, за да се научат.

Както Биуин споделят сами, тук става въпрос за цяло покер пътешествие. Може да започнете, като се запознаете с основните правила на играта. С това подробните инструкции на Биуин не се изчерпват. Ще имате шанс да се информирате за силата на ръцете, за по-важните термини и за спецификите на различните турнири.


Заключение за покер игрите от bwin

След като разгледахме подробно покер секцията на bwin, вече разбираме отлично защо това е един от най-посещаваните раздели на сайта. Той ви дава шанс да седнете на покер маси заедно с истински звезди. Същевременно турнирите са организирани по такъв начин, че да има подходящи състезания и за по-неопитните играчи. Дори да се окаже, че покерът не е вашата игра, платформата на австрийската компания ще ви бъде от полза, защото ще ви позволи да се запознаете в дълбочина със същността на играта.

FAQ

Има ли бонус за покер от bwin?

Да! В списъка с оферти от bwin ви очакват редица покер промоции – не само за нови, но и за регистрирани играчи.

Мога ли да играя покер през телефона си?

Да, може да играете покер през таблет или телефон без проблем. Покер клиентът на Биуин има версии за Android и iOS.

Коя покер разновидност да избера?

Изборът на покер разновидност е сериозен и строго индивидуален въпрос. Решението зависи от стила ви на игра. Нашият съвет е да се запознаете с всички варианти в сайта и да изберете най-подходящия.

Има ли безплатни покер игри в bwin?

Не, няма вариант да играете покер, без да депозирате средства.

Какво представляват предлаганите от bwin турнирни долари?

Покер турнирните долари (tournament dollars / T$) са виртуална покер валута, която bwin представя като компенсация срещу разходите по настаняване, които сте направили при посещение на спонсориран от компанията покер турнир.

Има ли покер турнир само за българи?

Да. Доста често австрийският букмейкър организира регионални надпревари, в които може да се включат само българи.


Вижте всички 3 отзиви за Bwin
Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност