Bwin Cash Out

3.7 Звезди: Добър
3.7
Вход в Bwin.com
Bwin Бонус
100% Бонус До 50 лв.
Съдържание
  1. Същност на bwin cash out
  2. Как да затворим залог в bwin?
  3. Има ли частичен кеш аут?
  4. Наличен ли е автоматичен cash out?
  5. Спортове и пазари с cash-out
  6. ЧЗВ

Функцията за прекратяване на залог или „кеш аут“ е една от най-полезните опции, които някога са въвеждана в света на онлайн залозите. При отделните букмейкъри тя е с различни имена – „затвори залог“, „продажба на фиш“ или просто „cash out”, но по същество представлява едно и също. Тя ви дава шанс да спрете играта си преди крайният изход на залога ви да бъде определен. По този начин имате възможност да получите по-малка, но пък сигурна печалба или да приберете част от залога си обратно, ако нещата не вървят според предвиденото.


Какво представлява bwin cash out опцията?

Възможността да затвворите залога си в bwin по-рано е изключително полезна, а понякога дори решаваща за успешната игра. Нека предположим, че сте играли за пазар – И двата отбора да отбележат. Щом събитието мине в секция на живо, но до края на първото полувреме няма нито едно попадение, сигурно ще помислите как да редуцирате загубите си. Ако бутонът за кеш аут ви е активен, в този случай ще видите как системата ви предлага да вземете обратно част от направения залог и да приключите играта. Ако един от двата отбора отбележи обаче, достъпната сума ще се повиши значително. И в двата случая е много важно да следите играта и да имате поглед върху представянето на двата тима. При тази функция е от съществено значение да улучите правилния момент.


Как се затваря залог в bwin?

Bwin Cash Out Ако сте поставили залог, който искате да затворите преждевременно, идете във фиша си и посетете секцията с отворени залози. В нея ще може да направите справка за всички активни залози, за които функцията е налична.

Към всеки отделен залог – единичен или акумулаторен, ще се показва отделен Cash Out бутон, върху който е изписана и предлаганата от bwin сума. Вие сами решавате дали да приемете офертата на букмейкъра. Ако парите ви се струват разумни, остава само да натиснете бутона и сумата ще пристигне по сметката ви почти мигновено. Няма ограничение в начините, по които може да я използвате. Ако желаете, може да заложите парите си на друга прогноза от същата среща, от която преди малко сте ги издърпали.

Играйте в bwin


Предлага ли Bwin частичен cash out?

Частичният кеш аут е друга полезна функция в сайтовете за залози, която ви позволява да изтеглите от игра само част от залога си, оставяйки останалата сума активна. За съжаление, в момента австрийската компания не предлага тази услуга, но няма да се учудим, ако в скоро време я допълни към портфолиото си.


Автоматично затваряне на залог в bwin

Много практична разновидност на стандартния кеш аут е и автоматичното затваряне на залог, каквото ще откриете в портфолиото с полезни функции в bwin. Тази опция ви позволява да настроите фиша си за желана сума и ако залогът ви я достигне, той автоматично ще се затвори, а по сметката ви ще се преведе предварително заложената сума. Австрийското буки отива една стъпка по-далеч с продукта Notify Cash Out. Ако го включите в играта си, системата е ви уведомява, щом залогът фишът ви достигне настроената сума. Така ще може сами да проверите как се развива играта и да прецените дал да прекратите залога си.


За кои спортове има bwin кеш аут?

Искаме да ви напомним, че cash out в bwin не се предлага за абсолютно всички срещи. Въпреки това трябва да отбележим, че полезната функция е достъпна за по-голямата част от игрите. Кеш аут ще откриете за срещите от света на футбола, тениса, волейбола, баскетбола, крикета, снукъра, тениса на маса и пр.

За съжаление, няма как да знаете предварително дали опцията ще е активна за селекцията, на която смятате да заложите. Единственият начин да се уверите в това е да поставите залога си и след това да проверите във фиша си.

FAQ

Заслужават ли си сумите при bwin cash out?

При всички положения си струва да включите кеш аута в играта си. Сумите, които Буин ще ви предложи, зависят от развоя на срещата, за която сте играли.

Мога ли да затворя залога си на живо?

Да, няма принципно ограничение в употребата на кеш аут за live залози, стига да помните, че букмейкърът сам решава дали ще предложи тази функция за даден пазар.

Позволено ли е да ползвам кеш аут при превъртане на бонус?

Не. Функцията за ранно затваряне на залог е забранена в случаите, когато залагате, за да превъртите бонус.

Как да разбера дали мога да затворя залога си?

Селекциите, за които тази опция е налична, ще се появят в раздела с отворени залози в талона ви.

Възможно ли е да ползвам Биуин кеш аут за акумулатори?

Да, cash out опцията е валидна и за залози в права колонка.

Мога ли да ползвам cash out за безплатни залози?

Не. Тази опция е налична единствено за залози, направени с реални средства.

Вижте всички 3 отзиви за Bwin
Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност