Нашата класация включва букмейкъри за България без лиценз от ДКХ. Въпреки това изброените по-долу бетинг сайтове са 100% надеждни и проверени от Bookmakers.bg. Те са и сред най-разпознаваните брандове на пазара в световен мащаб.


Как да се регистрирам в бетинг сайт без лиценз от ДКХ?

Нелицензираните сайтове за България по принцип не могат да се отворят с IP от страната ни. От ДКХ позволяват само на букмейкъри с лиценз да предлагат услугите си онлайн. Поради това някои играчи прибягват до HMA сървър или друга прокси програма, за да отворят забранените за страната ни сайтове. Това обаче не е добра идея.

Риск е да използвате друго IP, защото така може да се регистрирате в сайт, който не позволява залози с истински пари на играчи от страната ни. Така ще трябва да дадете неточна информация за адреса ви. От тук няма да може да верифицирате акаунта си и да изтеглите средства от сметката си.

За да си спестите тези главоболия може да се доверите на Bookmakers.bg. Тук ще намерите работещи алтернативни линкове за вход в нелицензираните букмейкъри, които приемат играчи от България. С тези mirror сайтове на вас няма да ви е необходим HMA. Така вече ще може да създадете акаунт с реалния си адрес и няма да имате проблем при тегленето на печалбата си.


Надеждни ли са нелицензираните букмейкъри, които се достъпват с Mirror Link?

Всички бетинг сайтове в класацията ни имат лиценз, но той не е от ДКХ. Те се регулират от комисии в Малта, Гибралтар, Кипър или Кюрасао. Това означава, че те са легални в други юрисдикции и подлежат на регулация. Те са надеждни и предлагат сигурни бетинг продукти.

За да сте сигурни в това, ние ви съветваме да проверите репутацията на тези оператори. Намерете мнения на потребители, които са изпробвали услугите им. Тези отзиви ще ви помогнат да се уверите в легитимността на тези платформи.

Важно е да отбележим, че дори и алтернативните сайтове са с нужните сертификати за сигурност. Не се притеснявайте за личните си данни – те няма да бъдат предоставени на трети лица. Същото важи и за плащанията – те ще са сигурни, бързи и удобни.


Мога ли да получавам бонуси от букмейкъри без лиценз?

Някои от вас сигурно се питат какво би ви подтикнало да се регистрирате в сайт без лиценз за България. Все пак има много букмейкъри с нужните разрешителни. Имаме една дума за вас – бонуси! Причината толкова играчи да избират mirror сайтовете за залози са именно щедрите промоции там. Регистрирайте се, за да грабнете невероятни бонуси за добре дошли. Осен началните оферти, този тип букмейкъри са известни с програмите си за лоялност, безплатните залози, бонусите без депозит и много други изненади.

За да ги активирате не е нужно да правите нещо специално. Тези промоции не се различават от тези в лицензираните сайтове за залози. При някои е нужен депозит, а други се отключват със специален бонус код.

FAQ

Кои сайтове приемат играчи от България, но нямат лиценз?

Най-известните са 1xBet, 22bet, Betwinner, Melbet, Megapari, Pinnacle и други.

Каква е разликата между зеркало и алтернативен линк?

Няма такава. Зеркало е термина на руски, а Mirro Link е този на английски.

Кога 1хбет ще има лиценз от ДКХ?

Компанията е в процес на кандидатстване за лиценз в няколко европейски държави. Надяваме се скоро да дойде ред и за България.

Защо bwin е лицензиран, а Betfair не са?

Причината се дължи в документацията. При нередности, ДКХ отказва да издаде валиден лиценз.


Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност