Какви залози за тенис има в Betway BG

Освен залагания за футбол и баскетбол, доста от феновете на хазарта и на спорта често насочват погледите си към света на тениса и многобройните възможности, които се откриват пред тях по тази линия. При това положение бетинг компаниите трябва да задоволят нуждите на потребителите. Точно това прави и Betway BG чрез изграждането на секцията си за тенис залози. В нея, навярно, всеки любител на този аристократичен спорт ще намери нещо за себе си. В следващите редове ще изведем най-важните характеристики за тази секция.

Към Betway Тенис


Кои турнири по тенис може да открия в Betway?

Betway Тенис Секция

Разбира се, няма как да започнем от някъде другаде, освен от надпреварите от Големия Шлем. Четирите турнира – Аустрелиън Оупън, Ролан Гарос, Уимбълдън и Ю Ес Оупън, привличат най-голямото внимание на залагащите. Тогава се включват и играчи, които може би не винаги биха предпочели тази секция в рамките на Бетуей.

Преминаваме към турнирите от серията „Мастърс 1000“, които са следващите по значимост в рамките на мъжкия календар. А на тях също може да се види участието на родния №1 Григор Димитров, както и на световните лидери Новак Джокович, Рафаел Надал и Роджър Федерер. На малко по-ниско ниво са турнирите от серията АТП 500 и АТП 250, в които обаче изгряващите звезди от света на мъжкия тенис правят първите си големи крачки.

Портфолиото на Betway.bg е много богато и по още една причина – наличие на турнири от серията Чалънджър за жени и мъже. Тук може да срещнем често и имената на някои от другите ни тенисисти като Мико Кузманов и Виктория Томова. Женската част от спортистките също не е пренебрегната, тъй като всички най-големи турнири от веригата на WTA също има своето място в секцията на компанията.

 • Аустрелиън Оупън
 • Ролан Гарос
 • Уимбълдън
 • Ю Ес Оупън
 • Мастърс 1000
 • АТП 500
 • АТП 250
 • Чалъндър
 • Турнири на WTA
 • Купа Дейвис

Кои пазари за тенис предлага Бетуей България?

Както и при всички други спортове, от първостепенно значение са залаганията за краен изход от даден дуел. В тениса обаче има и още доста изкушаващи предложения. Сред тях може да откроим залог за сет, залог за спечелване на гейм или брой геймове в мача, както и дори за това кой ще спечели следващата точка в двубоя. Наситеността от възможности определено предполага бързи и чести печалби.

Хендикапът не е непознат и за света на тениса, като той може да е за целия мач или за конкретен сет. Разбира се, може да се дават прогнози и за точен краен резултат.


Какви оферти има за секция „Тенис“ в Бетуей БГ?

Опцията за кеш аут важи с пълна сила и за тази секция, тъй като тя не е строго ограничена само до мачовете от света на футбола. Липсата на автоматично затваряне на залога в тениса обаче изисква от вас да сте нащрек постоянно. Динамиката е голяма и за броени секунди печалбата ви може да се различава драстично.

Освен това, Betway предоставя за голяма част от турнирите от своето портофолио и пряко предаване. Това важи за всички надпревари, които са с ранг АТП 250 и нагоре, което означава, че всички най-интересни схватки ще могат да бъдат наблюдавани от потребителите.

Все пак, бетинг операторът все още трябва да помисли върху доста въпроси. Най-големият минус е липсата на конкретни бонусни оферти за големи турнири или големите дуели между световните лидери във финалната фаза на надпреварите. Нещо, което присъства при повечето конкуренти. Сериозен минус също е липсата на възможност за изграждане на Bet Builder, който е наличен само за секция футбол.


Налични ли са статистически данни за тенис мачове в Betway?

По отношение на статистиката компанията е свършила своята работа, предоставяйки детайлна разбивка на всички най-интересни показатели, които да помогнат на даден хазартен играч. В това число трябва да изтъкнем резултата, броя асове и двойни грешки, както и непредизвиканите неточности от състезателите. Освен всичко останало е налична и статистика за процента на вкарания първи сервис в игра. Както знаем, това определя в голяма степен дали даден тенисист се справя при своите подавания.


Раздел залози на живо за тенис в Betway.bg

Както споменахме малко по-горе, в тениса има доста видове залози, които са възможни единствено по време на самия мач. Това е подтикнало и Бетуей да вземе мерки и да уреди максимално широк кръг от опции за секцията за Live залози. Тук са включени всички гореописани статистически данни, както и бутон за пряко предаване – Live.

По отношение на наличните пазари най-популярни по време на играта на живо безспорно са тези за спечелване на следваща точка, както и на завоюване на следващ гейм. Прогнозите за над или под брой геймове също е любопитен вариант при играта на живо, тъй като линията постоянно се мести в зависимост от развоя на двубоя.

При изиграването на какъвто и да е залог ще имате възможност и да използвате опцията за кеш аут, която е налична за всякакви случаи.


Плюсове и минуси на секция тенис в Бетуей

 • Предимства
 • Богат избор от тенис мачовете
 • Конкурентни коефициенти
 • Пряко предаване на редица срещи
 • Наличие на кеш аут
 • Недостатъци
 • Липса на безплатни залози
 • Малко функционалности за тенис

Заключение

Betway определено се е постарал да напълни достатъчно добре своята тенис секция, за да не отстъпва тя по нищо на тази на конкурентните брандове. Коефициентите определено са на ниво, а избора от мачове е внушителен. Това, което навярно може да разочарова някои потребители, е явната липса на възможност за съставяне на Bet Builder, както и невъзможността за вземане на бонус за големи събития. Това са неща, върху които операторът ще трябва да мисли в бъдеще.

Betway Тенис

Често задавани въпроси

За всички турнири от Големия шлем ли има пряко предаване в Betway?

Компанията се е погрижила да предава максимален брой срещи от всеки един от големите турнири в тениса.

Има ли специални бонуси за големите мачове в тениса в Бетуей?

Към този момент такива почти липсват, но за скорошните издания на тези турнири може да очакваме промяна в това отношение.

Може ли да градя Bet Builder за тенис в Betway.bg?

На този етап подобна възможност не е предвидена в сайта на Бетуей България.

Към кого да се обърна при проблем с коефициент или събитие от света на тениса?

Може да се свържете с екипа на Betway за връзка с клиентите и да решите казуса.

Начало | Правила и условия | Декларация Поверителност